2010 Ekim Anneleri

ayy o bebek degilmiymiş.. benim öyle bir oluyor ki bazen tepecikler oluşuyor karnımda oğlum sanıyordum hepp..

o zaman bana da 10gün sonra gel diyecek cumartesi gittigim de :/ üff normal dogum iyide beklemesi kötü ya

evet canım genelde dk lar sez. ıstıyorlar onlar içinde saati falan belli oluyor diye :) maşallah valla o zaman :) hadı hayırlısı olsun hersey normal ise sonucta belkıde hıc dıkıssız olur o bellı olmaz

sorma kız kandıramadım.. dedim video izledim diyo aferimmm sağlık cakanlığına sikayet edicem diyo cok sacma dedi o videolar .. cok yoğunluk yoktu zaten randevuda almıstımya hiç beklemedim.. bayada ilgilendi.. eğer hareketlerde azalma olursa yada sancı hemen gell bi surum olmazsa 10 gun snra dedi evet:)

bilmemki nevyas babasının sesinede harekt edio bizimki gelsin yemek yicez zaten hemen dahada hareket etmezse ben gideyim diom duramam

kız ecrın benımkıde 7 ekım kız

epiduralede en az 4cm acılman olcak öyle dedi bi o an gelsinde bakarız dedi.. ama bi tanıdık anlattı baya sancı cekiyormussun öle yapıyolarmıs değmez gibi dusundum onuda duyunca bakalım..

afferim yanii doğru söylemiş ne diye izlersiniz ki öyle videoları :))))
ay biz gittigimiz de nasıl kalabalıktı çok beklemiştik.. bende randevu alıp gidicem bundan sonra kulağıma küpe oldu )
evet bana da hep öyle söylüyor, bi sıkıntın olmazsa 10gün sonra gel diyor. ama ben daha hiç nst girmedim biliyomusun. gerek görmediginden herhalde baglamıyor.
eşim de diyor ki, ne kadar iyi bir doktor bize hiç para harcatmıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çatı muaynesi de normal alttan muayne gibi birşey dimi eliyle bakıyor :)

mrb kızlar
fragolacım seninde dogum tarihi belli olmuş demetle sen yarın kavuşucaksınız minişleriinize inşallah hayırlı olsun canım şimdiden

epiduralede en az 4cm acılman olcak öyle dedi bi o an gelsinde bakarız dedi.. ama bi tanıdık anlattı baya sancı cekiyormussun öle yapıyolarmıs değmez gibi dusundum onuda duyunca bakalım..

4cm acılmam olduktan sonra ne yapayım ben epidurali... normal yoldan doğuruveririm hiç gerek yok bence. herşeyin doğalı en iyisi. allah'ın izniyle bir problem çıkmazsa normal istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…