yok düşük korkusu,yok test sonucları falan derken şimdi de dogum korkusu sardı :))söyle böyle valla atlattik kizlar ya rüya gibi gectii günlerrrrrrr
söyle böyle valla atlattik kizlar ya rüya gibi gectii günlerrrrrrr
ben göbeğimi çok özlücem
ben özlemicem ya ,hareketlerimi aşırı kısıtlıyor artıkben göbeğimi çok özlücem
ben göbeğimi çok özlücem
ben özlemicem ya ,hareketlerimi aşırı kısıtlıyor artık(
aynen ya birde cikinca sinmis balaon gibi oluyor cok tuhafiniza gitcek:))ben özlemicem ya ,hareketlerimi aşırı kısıtlıyor artık(
hehe kiz göbegin ininceözlediginde yastik koy özlemin gitsin
ben hamis degilken yapiyordum:))
annem diyor yastik koya koya karnini sisirdin:)))
ayy ciddi miaynen ya birde cikinca sinmis balaon gibi oluyor cok tuhafiniza gitcek:))
o hali
benim de pek göbeğimi özlemeye niyetim yok açıkçası, bir an önce karın üstü yatacağım günleri bekliyorum...:)))))
ben de döne döne yatabilicegim günleri bekliyorum yaa,gerci bebiş uyutursa tabi :))benim de pek göbeğimi özlemeye niyetim yok açıkçası, bir an önce karın üstü yatacağım günleri bekliyorum...:)))))
ben de döne döne yatabilicegim günleri bekliyorum yaa,gerci bebiş uyutursa tabi :))
ay demet ile fragola ne heyecanlıdır bu gece,ben olsam uyuyamam yaaolsun kız azda olsa derin ve rahat rahat uyucaz
ay demet ile fragola ne heyecanlıdır bu gece,ben olsam uyuyamam yaa
ay beni heyecan ve korku basıyo onları düşündükçe,umarım cok rahat gecer ameliyatları ve hersey yolunda gider,biz de bebişlerinin fotolarına bakarız :))allah yardımcıları olsun yarın ikisinin de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?