2010 Ekim Anneleri

kızlar bat'tan haber varmı...?dr gidicekti bugün...yazmazsam bilinki doğurdum falan demişti...bebişi kilo almıyodu...

slm kızlar..
benim de içimde bir sıkıntı var..
hayırlısı bakalım..
selam cnm ,hayırlısı olsun umarım kötü bişiy olmaz,sadece bi sıkıntıdır ve gelir gecer..rahat ol takma kafana..
doktorum 4 gün sonra amerikaya gidiyor ve 1 hafta yok. o yokken doğrursam ortada kaldım resmen... asistanlar doğurtacak beni
canım o sadece bi risk belki o yokken dogurmazsın,bebişi telkin et 1 haftacık daha beklesin..

Iyi aksamlar kizlar benimde buaralar pek sabrim kalmadi fragolayla demet arkadasimizin yerinde olmak isterdim yarin mis kokulu yavruslari kollarinda olucak

artık doğursakta hormonlar düzelse dicem. bide doğurduktan sonra lohusalık bunalımı var. bide o çıkmaz umarımmafoldumben

Sende burda olduguna gore iyisin demek gecen gun baya sancin vardi sevindim acikcasi cunku daha bebeklerimiz karnimizda durmali 1 gun bile onemli
evet tatlım,yarın kontrol var bakıcaz bakalım..dr 37 haftayı doldurması gerek dio,o zaman zaten 37 dim ama usg a göre 36 cıktı..nie geriledi anlamadım :SS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…