hayırdır canım neden moralin bozuk?
selam cnm ,hayırlısı olsun umarım kötü bişiy olmaz,sadece bi sıkıntıdır ve gelir gecer..rahat ol takma kafana..slm kızlar..
benim de içimde bir sıkıntı var..
hayırlısı bakalım..
canım o sadece bi risk belki o yokken dogurmazsın,bebişi telkin et 1 haftacık daha beklesin..doktorum 4 gün sonra amerikaya gidiyor ve 1 hafta yok. o yokken doğrursam ortada kaldım resmen... asistanlar doğurtacak beni
selam cnm..aa evet,dogurdu mu acaba?kızlar bat'tan haber varmı...?dr gidicekti bugün...yazmazsam bilinki doğurdum falan demişti...bebişi kilo almıyodu...
doktorum 4 gün sonra amerikaya gidiyor ve 1 hafta yok. o yokken doğrursam ortada kaldım resmen... asistanlar doğurtacak beni
selam cnm,evet aynı gün aynı saatte kuzularına kavusucaklar :)) ne güzel :))Iyi aksamlar kizlar benimde buaralar pek sabrim kalmadi fragolayla demet arkadasimizin yerinde olmak isterdim yarin mis kokulu yavruslari kollarinda olucak
Sende burda olduguna gore iyisin demek gecen gun baya sancin vardi sevindim acikcasi cunku daha bebeklerimiz karnimizda durmali 1 gun bile onemliselam cnm,evet aynı gün aynı saatte kuzularına kavusucaklar :)) ne güzel :))
evet tatlım,yarın kontrol var bakıcaz bakalım..dr 37 haftayı doldurması gerek dio,o zaman zaten 37 dim ama usg a göre 36 cıktı..nie geriledi anlamadım :SSSende burda olduguna gore iyisin demek gecen gun baya sancin vardi sevindim acikcasi cunku daha bebeklerimiz karnimizda durmali 1 gun bile onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?