2010 Ekim Anneleri

evet tatlım,yarın kontrol var bakıcaz bakalım..dr 37 haftayı doldurması gerek dio,o zaman zaten 37 dim ama usg a göre 36 cıktı..nie geriledi anlamadım :SS

Benim bebegimde hep 9 gun ileri cikardi simdi 2 gun ileri DR um bebekler bu hizla buyuselerdi 8-9 kilo dogarlardi buyumeleri biraz yavaslar bu cok normal dedi 2 hafta once onemli olan Kalp atimi stresli olup olmamasi ve zamaninda gelmeleri allah hepinize hayirli dogumlar nasip etsin

benim de 4 gün ileri cıkardı ay basındaki kontrolde günü gününe cıkmıstı cuma gittim en son o zaman da 1 hafta geriye düşmüştü,yarın sorcam neden oluyo die,çok kafama takıldı ya

benim de 4 gün ileri cıkardı ay basındaki kontrolde günü gününe cıkmıstı cuma gittim en son o zaman da 1 hafta geriye düşmüştü,yarın sorcam neden oluyo die,çok kafama takıldı ya

Yarin sor bak kesin sey dicek 2 hafta onde 2 hafta geri normal sinirlari kapsiyor endise edilecek bi durum degil dicek

du kız lohusalıkta giricez zati acele etme :))

ya anamada moralim bozuk aramadı. doğuma kdr aramazsa ararım ben doğurdum yada doğuma gidiom die
ister gelir ister gelmez kendi bilir artık.
:)))
Valla hepimiz pofluyoruz amaaaa doguran herkes bugunlerini aricaksin tadini cikart diyor

aman be neresi ii doğursam çocukla uğraşmaktan vakit geçer en azından.

sanki bana hep böle kalcakmışız gibi gelio. kocaman göbek hantal vücut değişken ruh hali :bbo:

demi yaa banada öle gelio

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ecrinece, crazy_peri, Dark+, hdilekh, ironic34+, melisesra+, Pamfilya79, sadumans, sevdem82, zeynepsteel

nie kimse yazmıo

ben dizi izliyorum
misafir gelcekti göya gelmediler yarın geleceklermiş burda karnı burunda birisi var oynuyolar benimle sinir oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…