off offS
evet tatlım,yarın kontrol var bakıcaz bakalım..dr 37 haftayı doldurması gerek dio,o zaman zaten 37 dim ama usg a göre 36 cıktı..nie geriledi anlamadım :SS
off offS
offfffffffffffffffffffffffff
sıkılıom crazy
ay depresyonamı girdim ne
benim de 4 gün ileri cıkardı ay basındaki kontrolde günü gününe cıkmıstı cuma gittim en son o zaman da 1 hafta geriye düşmüştü,yarın sorcam neden oluyo die,çok kafama takıldı yaBenim bebegimde hep 9 gun ileri cikardi simdi 2 gun ileri DR um bebekler bu hizla buyuselerdi 8-9 kilo dogarlardi buyumeleri biraz yavaslar bu cok normal dedi 2 hafta once onemli olan Kalp atimi stresli olup olmamasi ve zamaninda gelmeleri allah hepinize hayirli dogumlar nasip etsin
Valla hepimiz pofluyoruz amaaaa doguran herkes bugunlerini aricaksin tadini cikart diyor
benim de 4 gün ileri cıkardı ay basındaki kontrolde günü gününe cıkmıstı cuma gittim en son o zaman da 1 hafta geriye düşmüştü,yarın sorcam neden oluyo die,çok kafama takıldı ya
sanki bana hep böle kalcakmışız gibi gelio. kocaman göbek hantal vücut değişken ruh hali :bbo:
du kız lohusalıkta giricez zati acele etme :))
:)))
Valla hepimiz pofluyoruz amaaaa doguran herkes bugunlerini aricaksin tadini cikart diyor
sanki bana hep böle kalcakmışız gibi gelio. kocaman göbek hantal vücut değişken ruh hali :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?