Yemek konusunda yalnız değilmişim :)) hiç doymuyorum ya gözüm dolaplarda ne yesem diye şaşırmış vaziyetteyim eşim haftada 2 kere abur cubur dolduruyor evi sempatiksalakcinni yine yetmiyor sabah 7 de kalktım fırında bişeylar yapıpı yedim sonra uyudum doğumdan sonra bu halim geçer inşallah yoksa zor kg veririm ben üstüne bide alırım :)
bakalım şekerlerinize nasıllllll :))
Yemek konusunda yalnız değilmişim :)) hiç doymuyorum ya gözüm dolaplarda ne yesem diye şaşırmış vaziyetteyim eşim haftada 2 kere abur cubur dolduruyor evi sempatiksalakcinni yine yetmiyor sabah 7 de kalktım fırında bişeylar yapıpı yedim sonra uyudum doğumdan sonra bu halim geçer inşallah yoksa zor kg veririm ben üstüne bide alırım :)
ay gece bende çok yiyomyemeden yatınca kendimi aç hissediom gece gece yeşil domates yemeği yaptım yedim
ay gece bende çok yiyomyemeden yatınca kendimi aç hissediom gece gece yeşil domates yemeği yaptım yedim
Geçen gece kaşıntıdan duşa attım kendimi ayy nerden geldiyse aklıma bulgur pilavı çıktım hemen yaptım eşim salonda diyormuş gece gece kim yemek yapıyorki sonra benden ses çıkmayınca mutfağa doğru gelince beni gördü ne yapıyorsun sen diyor pilav dedim canım çekti gülüyor sonra oturduk afiyetlen yedikte öyle yattım
ekliycem canım akşama eklerim yada yarına foto mak. şarja taktım bide toplım bı ortalıgı dagıttım valla :)
üstüne bide elimi silikonla yaktım sakar oldum iyice :) derisi kalktı
yeşil domates yemeği nasıl oluyor kız? menemen gibi birşey mi eğer öyleyse bir sürü de ekmek yemişindir
Boşuna demiyorlar son ayda kilo çok alınıyor diye :) gerçekten öyle. ilk aylar ben böyle değildim canım sürekli birşeyleer istiyoruz boş durmuyor boğazım bii :))))))))) korkuyorum ki kocişide yicembugün düşündüm de bu göbüşler nasıl gidecek, bunalıma giriyordum az kalsın :sinifsinif:
şimdi eski fotolarıma bakıyordum da dal gibiymişim yaffffff
bana doktor cips yasak dedi ayaklarım çok şişmiş. 0 tuz dio yaa tuzsuz yaşayamam ben
Geçen gece kaşıntıdan duşa attım kendimi ayy nerden geldiyse aklıma bulgur pilavı çıktım hemen yaptım eşim salonda diyormuş gece gece kim yemek yapıyorki sonra benden ses çıkmayınca mutfağa doğru gelince beni gördü ne yapıyorsun sen diyor pilav dedim canım çekti gülüyor sonra oturduk afiyetlen yedikte öyle yattım
yok kuzum pırasa gibiüzerine karabiber ekip yiyosun bizim köyde çok yaparlar
oohh afiyet olsunn.. ben de öyleyim canım bişi ceksin duramam yoksa da kalkar yaparım cok pis boğazım. benziyor bu huyumuz pis boğaz senii kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?