2010 Ekim Anneleri

Yemek konusunda yalnız değilmişim :)) hiç doymuyorum ya gözüm dolaplarda ne yesem diye şaşırmış vaziyetteyim eşim haftada 2 kere abur cubur dolduruyor evi sempatiksalakcinni yine yetmiyor sabah 7 de kalktım fırında bişeylar yapıpı yedim sonra uyudum doğumdan sonra bu halim geçer inşallah yoksa zor kg veririm ben üstüne bide alırım :)

ay gece bende çok yiyom yemeden yatınca kendimi aç hissediom gece gece yeşil domates yemeği yaptım yedim

Boşuna demiyorlar son ayda kilo çok alınıyor diye :) gerçekten öyle. ilk aylar ben böyle değildim canım sürekli birşeyleer istiyoruz boş durmuyor boğazım bii :))))))))) korkuyorum ki kocişide yicem bugün düşündüm de bu göbüşler nasıl gidecek, bunalıma giriyordum az kalsın :sinifsinif:

ay gece bende çok yiyom yemeden yatınca kendimi aç hissediom gece gece yeşil domates yemeği yaptım yedim

Geçen gece kaşıntıdan duşa attım kendimi ayy nerden geldiyse aklıma bulgur pilavı çıktım hemen yaptım eşim salonda diyormuş gece gece kim yemek yapıyorki sonra benden ses çıkmayınca mutfağa doğru gelince beni gördü ne yapıyorsun sen diyor pilav dedim canım çekti gülüyor sonra oturduk afiyetlen yedikte öyle yattım

hahah sneinkide iimiş

ekliycem canım akşama eklerim yada yarına foto mak. şarja taktım bide toplım bı ortalıgı dagıttım valla :)
üstüne bide elimi silikonla yaktım sakar oldum iyice :) derisi kalktı

Tamam canımmm :))))))))) ben beceremem diye yaptırdım bizim şekerleri. biliyorum çünkü beceremicem her tarafım silikon neyim olcak

ben de aynı durumdayım kızlar, canım herşey istiyor bir de son 1haftadır bel ağrısı çekiyorum iki büklüm geziyorum evde ama mutfakta bişeyler yaptan da geri kalmıyorum canınız çekmesin börek kek falan yaptım kendime eşim hayırdır kim gelecek akşama demez mi kimse gelmeyecek kendime yapıyorum dedim:)))))

Ya sorma canım bende 7 aydan sonra böyle oldum ya baştan olsa kesin 30 kg alırdım ben bende bide çatlak dolu poff

bana doktor cips yasak dedi ayaklarım çok şişmiş. 0 tuz dio yaa tuzsuz yaşayamam ben

ecrinim bende şişlik sorunu yaşamamak için hamileliğin ilk aylarından beri 1 tencere yemege 1-2 çay kasıgı tuz katıyorum :)
Bazen makarna ve pılavı 1 çay kasıgı tuzla :)) bazen tuzsuz yapıyorum ...kocişte bende iyice tuzsuz yemege alıştık .Şimdi baskasının yemekleri tuzlu geliyor bana..Gerçi doktorumda söylemedi birşey ...
ama ayaklarda hıc sıs olmadı masalh

Cips deyince yazayım dedim geçen 1 paket cips yedim nasıl pişman oldum tuz içindeydi :)

oohh afiyet olsunn.. ben de öyleyim canım bişi ceksin duramam yoksa da kalkar yaparım cok pis boğazım. benziyor bu huyumuz pis boğaz senii kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…