2010 Ekim Anneleri

kızlarrrr nasılsınızzzz ben gece uyurken nasıl yattımsa bileğimi burkmuşum şimdi öle sardım bandajla ütüde yapcaktım emmee yapamıyommm:):) kabızlığım felanda geçtii iyiyim ama bi ağrılarım var bi üşengeçlik sormayın hepimiz böleyiz galbaa

bu akşam kurtlar vdisi var dimi tv yi bozmam lazım geçici bi süre
yada yalandan sancılanmam lazım nefret ediyorum kıl diziden

herkes bana kıs sen bebegı nerende saklıyon dıyo guluyom 12 kg aldım ama cok bellı olmyrms.hıç catlagımda yok dktr hıç catlamamssın dedı naptın dedı hıçbısı dedım hhhhhhhhhhh

Kızlar dondurucuda bekleyen tarıfınız varmı dogumdan snr gelenlere ikram için şimdiden hazırlasam dıyorum dun annemle börek sarıp buzluga koydum ama aklıma baska bısı gelmedı

kırmızı bıber kozlettım fırında sımdı temızleyıp dolaba attım degsk tarflerınz var mı

bende her sene yparım bunu. misafirim geleceği zaman mangal yapacağımız zaman falan sirke, sarımsak yağ ve tuz la soslarım. herkes çok beğenir. bu sene dolaba fazla bişey atamadım. bikaç poşet fasulye ve bamya dışında. onların da yarısını şimdiden tükettim zaten yemek yapmaya üşendiğim zamanlarda. aslında kışın bebeklerle ne kolaylık olurdu...

herkes bana kıs sen bebegı nerende saklıyon dıyo guluyom 12 kg aldım ama cok bellı olmyrms.hıç catlagımda yok dktr hıç catlamamssın dedı naptın dedı hıçbısı dedım hhhhhhhhhhh

bende hiçbirşey sürmedim ve hiç çatlamadım. 10 kg aldım şimdilik...

kızlar doğum hikayemi yazdım ayy ne zevkliymiş:)))
bende çatlamadım ama zeytinyağı bol sürdüm ben...
johhny bekliyorum...

kızlar ben bugün resmen doğum sendromuna girdim.korkuyom.doğumhaneyi görmez olaydım.aslında bi anlamda da ii oldu.yoksa bu travmayı o gün yaşayacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…