2010 Ekim Anneleri

Ya bazı hemşirelerde biliyor bu işi hatta bi mesajda okumuştum hemşire demiş nar suyu verin diye..

Ablam doğum yaptığında hemşire geldi emzirmeden bişey verecekmisiniz bebeğe dedi biz o zaman hurma hazırlamıştık sadece hemşire aldı hurmayı bebeğin damağına sürdü sonra emzirmeye başlattı yani onlarda senelerdir çözmüşler olayı :)) terside olur olmaz değil..

hoşgeldin ece,nevyas çoook az kalmış senin,maşallah,ağrın sancın var mı,doğuma dair bi belirtin var mı,ben de normali bekliycem..

Sağol canım az kaldı ama gelmeye niyeti yok gibi :)) dünden beri ağrım,sancım ve akıntım var ama çok şiddetli değiller bekliyorum bende artar diye :)

evet nasıl sez. sonrası zormu kolaymı vs? birde riat gelse normal doğumu anlatsa söyle sancıları falan cok merak ediyorum

bende bugunden berı yoruldum erken de kalktımmm uykum geldıı ben yatıyımm bırazz optum kızlarrr kıbb

kaydirigubbakcemile3 HOŞGELDİN GÜNAYDIN BEN MESAİYİ BİTİRCEM NERDEYSE kaydirigubbakcemile3

DD walla dime ama ben gece uyuyamadım uyuyuncada on kere kalktım gündüz uyumak istiom on kere kapı çalıyorlar yanlız kalmak istiom ala ala uyuyunca kapı mapı duymuom
ii oluo :)

bende bişiyler atıştırıyım bari,ye ye doymuyorum yahu,habire canım bişiyler istiyo,özellikle tatlı,abur cuburlar falan,tutamıyorum kendimi,çok kötü bi his bu yaaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…