2010 Ekim Anneleri

slm kızlar catlaklafr ıcın daha cok erken degılmı ıkz degılse tabıı gebelık.org okuyordumda sızınlede paylasım genelde 19 .haftada oluyormus

ksi durumlar 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na muhalefet anlamına gelir.
19. GEBELıK HAFTASI (18+0, 18+6. GÜNLER)
(3. güncelleme) - Önceki versiyonu görmek için tıklayın>>

Gebelik haftanızı ve muhtemel doğum tarihinizi hesaplayın>>

BU HAFTA SıZDE OLUŞAN DEĞıŞıKLıKLER
gebelik.org Bu gebelik haftasından itibaren cildinizdeki değişiklikler belirginleşebilir. Bu değişiklikler gebelik hormonları ve gebeliğin mekanik etkileri (rahimin büyümesi) sonucu oluşurlar. Kloazma (gebelik maskesi) adı verilen alın, yanak, burun ve çenede yama tarzında kızarıklıklar özellikle güneşe aşırı maruz kalmanız durumunda belirginleşebilir. Bu lekeler genellikle kalıcı olmasalar da giderilmesi zor olabilirler. Gebelikte cilt değişiklikleri>>
Daha önce ele aldığımız gibi, karnınızın, meme dokunuzun ve bazı anne adaylarında kalçaların büyümesine bağlı olarak bu bölgelerde çatlaklar oluşmaya başlayabilir. Çatlak olan cilt alanlarında kaşıntılar da sıktır. Cildinizin kuru olması kaşıntı şikayetini artırır.
Gebelikte kaşıntının diğer nedenleri hakkında bilgi almak için tıklayın>>

Çatlaklar sıklıkla kalıtsal özelliklere bağlı olarak anne adaylarının %50'sinde oluşurlar. Badem yağı ya da diğer özel bazı kozmetik ürünlerle çatlak oluşan bölgelerde cildinizin kurumasını ve kaşınmasını önleyebilirsiniz.
gebelik.org
gebelik.org Bol sıvı almanız ve sağlıklı beslenmeniz de cilt kuruluğunu önlemede yardımcı olur.

"Çatlak kremleri" cildi nemlendirerek ve esnekliğine katkıda bulunarak çatlakların şiddetini azaltabilirler. Ancak eğer çatlak oluşturmaya eğiliminiz varsa hiç bir ilaç bunu tam olarak önleyemez. Çatlaklar doğum sonrasında kısa zamanda gümüş bir renk alırlar ve kalıcıdırlar.

hayirli sabahlar hamislerrrrrrrrr
bulantisiz günler herkeseeee

nerde feyza nerde bulantısız günler.herkese selam.gecem berbet geçti.çarpın çarpın.birateş basıyor bir üşüme.tam menapoz yani.çözemedim ben bunu.
akşam mercimek çorb.yemiştim.o mu yaptı bilmem.ama bana hiç dokunmaz ki mercimek.
hiç uyku yok doğru düzgün anlayacağınız.
mide bulantısı hat safhada tuzlu limon iyi geliyor.ama etkisi geçince kabus yine.

günaydın kızlarrrr... benim bir so runum var...
dünden beri akıntımda çççok çok hafif ara ara pembelikler görüyorum. çok dikkatli bakarsam eğer seçebiliyorum. lekelenme tarzında değil. çamaşırıma falan bulaşma gibi birşeyde söz konusu değil..
bazı sitelerde bunun çok normal olduğunu okudum. dr.ada perşembe gidecem...naapsam ki? çok mu takıyorum kafama dersiniz???

esengülüm adaşım nerdesın dün kontrolün vardı hiç gelmedin merak ediyorum

geldim cnmcmkaydirigubbakcemile2benm minnoşlarımda iki tane kuzucuklarım nasıl atıyor kalplari patır patır çok mutluyummmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkk:kedi:Allahımmm herkese yaşatsın bu duyguyu

geldim cnmcmkaydirigubbakcemile2benm minnoşlarımda iki tane kuzucuklarım nasıl atıyor kalplari patır patır çok mutluyummmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkk:kedi:Allahımmm herkese yaşatsın bu duyguyu

canım çok sevındımmmm:dance::dance:
oleyyy ikizler çoğalıyorrr heheheh
ALLAHIM ınsallah kucagımızada nasıp ederrr:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…