3hafta sonra cagirdi kizlar
tamam canım hadı gorusuruz sagol hemen gırıp yazdın benı merakta koymadın:)
Sagolun kizlar darisi basiniza.esra bende avr yakasindayim evden konusuruz canim telle yazismak zor oluyor anneme geciyorum bende aksama donerim by
cerkeskızı nerelerdeydın:)
Sagolun kizlar darisi basiniza.esra bende avr yakasindayim evden konusuruz canim telle yazismak zor oluyor anneme geciyorum bende aksama donerim by
Az once ciktik dr dan bebegim cok iyi masallah nasil hareketli annem bi gorseniz.cinsiyeti icin yorum yapmadi durusu musait degildi.tahlillerime iyi dedi idrarda enfeksiyon icin antibiyotik verdi.2li testi aldirmayacagimiz icin yaptirmiyor doktor boyle
3hafta sonra cagirdi kizlar
nevyas canım çok sevındımmm masallah kuzuna
sende ıst daymıssın ben avrupa yakasındayım ıyı bır doktor arıyorum sen ne taraftasın
selam kızlar nasılsınız benimde bulantılarım o kadar çok ki sabahları kahvaltıdan sonra hep çıkarıyorum ve 3 kilo vermişim bugün doktora gittik serumu yedim geldim valla ama yine var bulantım off
Merhaba kızlar , güzel haberleri duyduğuma sevindim ,Nevyascım maşallah sana ve bebeğine...Fakat Esemoş u öğrendim eskileri okuyunca girememiştim dün,çok üzüldüm,sabırlar diliyorum ona ve en kısa zamanda hayırlısından bebiş...
Meliesra ben de avrupa yakasındayım ve dün itibariyle doktorumu değiştirmeye karar verdim zaten hiç içime sinmiyordu,acaba kime gitsem? bi sürü isim var ama bilemiyorum.Bu konuda haberleşelim olur mu? Veya önerisi olan varsa dinlemeye hazırım kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?