2010 Ekim Anneleri

Sagolun kizlar darisi basiniza.esra bende avr yakasindayim evden konusuruz canim telle yazismak zor oluyor anneme geciyorum bende aksama donerim by

cerkeskızı nerelerdeydın:)

sorma canım ya sen bunu yazdın tam cevap yazıyodum yıne gıttı elektrıkler.8marttan dolayı burası bıraz hareketlıydı burada hergune bı bahane bulup degerlendırdıklerı ıcın polisin ve askerın elektrıgını suyunu kesıyorlar malesef 10gundur ne dogru duzgun suyumuz akıyor ne de elektrıgımız oluyor elektrık sık sık kesılıyo su da bı gıdıyo gunlerce gelmıyo onun ıcınde gırsemde elektrıgın azızlıgı sayesınde hemen cıkmak zorunda kalıyorum tıpkı az once cevap yazamadıgım gıbı benneyaptımki

slm kızlar nasılsınızz ben acaip kötü oldum grip hapşurma acaip oldum yani siz nasılsınız umarım herkes iyidir kib öptmm

Sagolun kizlar darisi basiniza.esra bende avr yakasindayim evden konusuruz canim telle yazismak zor oluyor anneme geciyorum bende aksama donerim by

merhaba nevyas bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim inşallah pazartesi bebeğimin sağlıklı olduğunu bende öğrenirim:ecrin_bebek:

3hafta sonra cagirdi kizlar

cnm çok sevindim cinsiyeti kesin olarak 14 hafdan sonra sölüyolar bende nisanin 6 da gel demişti bakalım belli olacakmi... kızlar ben bebeğimi dinlediğim zaman hareklendiğini anliyabiliyorum yanılmıyosam tabiki...

selam kızlar nasılsınız benimde bulantılarım o kadar çok ki sabahları kahvaltıdan sonra hep çıkarıyorum ve 3 kilo vermişim bugün doktora gittik serumu yedim geldim valla ama yine var bulantım off

nevyas canım çok sevındımmm masallah kuzuna
sende ıst daymıssın ben avrupa yakasındayım ıyı bır doktor arıyorum sen ne taraftasın

Merhaba kızlar , güzel haberleri duyduğuma sevindim ,Nevyascım maşallah sana ve bebeğine...Fakat Esemoş u öğrendim eskileri okuyunca girememiştim dün,çok üzüldüm,sabırlar diliyorum ona ve en kısa zamanda hayırlısından bebiş...

Meliesra ben de avrupa yakasındayım ve dün itibariyle doktorumu değiştirmeye karar verdim zaten hiç içime sinmiyordu,acaba kime gitsem? bi sürü isim var ama bilemiyorum.Bu konuda haberleşelim olur mu? Veya önerisi olan varsa dinlemeye hazırım kızlar...

selam kızlar nasılsınız benimde bulantılarım o kadar çok ki sabahları kahvaltıdan sonra hep çıkarıyorum ve 3 kilo vermişim bugün doktora gittik serumu yedim geldim valla ama yine var bulantım off

canım benim ilk bebeğimdede öyleydi baya kilo vermiştim ama sonra ları toparladım birde ilk aylarda yiyemediğinden sonraları iştah aşırı acılıyor suyunu eksik etme gerisi sorun yaratmaz.

slmm kızlarr

newyas cok sevındım kuzuuu onemlı olna saglıklı olmasııı :)darısı bızım basımızaaa

tatlım bende avrupa yakasındayım ben dr birgül sarıkamışa gıdıyorum besıktas fulyada asçıoglu plazada yerı tavsıye ederım cok ıyı bı doktor ben cok memnunum ben tup bebek sayesınde hamıle kaldım ve dr degıstırdım bırgul hanımla devam ettım cok ıyı gercekten ıstersen ön gorusme yap

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…