büyüyor göbüşlerimiz ondandırben büyük abdestimi yapınca karnım dümdüz olurdu sabahları şimdi dümdüz olmuo :)
kıslar benımde kasık alt bolgem cok agrıyor bıde hıc ıstahım yokk
canım senın bebişler ıkızdı bıldıgım kadarıyla çok dınlen canım kanama yada leke yoksa korkma hemen dınlen süreklı iştah olmamasıda çok normal benımde yok ayrıca sabahları çıkaryorum ama zorluyorum yınede kendımı yemege yoksa bayılıcam yanı bırde mıde bulantısı için bim marketten zencefıl sekerı aldım çok ıyı gelıyo kesınlıkle deneyın
merhaba kızlar ben geldim:gitme:
melisesra yorulduysan fazla yürüdüysen ağrır. dinlen dikkat et kendine
merhaba kızlar ben geldim:gitme:
evde yatıyorum canım sureklı annemde kalıyoruz zaten
ilk önce hepinize tek tek teşekkür ediyorum geçmişi okudum yanımda olduğunuzu dahada hissettim hepinizi çok seviyorum dualarınız için ALLAH sizden razı olsun bende sizlere dua ediyorum.. cuma günü meleğimi aldılar benden bayıltarak aldılar gözlerimi ilk açtığımda çocuğumu görmek istemişim cam bi kavanozu gösterdiler burda dediler ağlamaktan bende ne derman kaldı ne gözyaşı ama herşeyin hayırlısı diyorum yine ALLAH ıma şükrediyorum.. genetik araştırma yaptırıyoruz şu anda sonuçlar 10 gün sonra çıkacak bakalım..arada sırada sizi ziyaret edecem bana kısmet olmadı ama olsun sizin gebeliğinizi takip edecem kendinize dikkat edin rahat olun ben bir istisnayım bana oldu diye herkese olacak diye bişey yok siz rahat olun kızlar benim düşük nedenim belli olduğunda size haber verecem..
melisesra canım sen kaç haftalıkken bebegın kalp atıslarını duydun yada gördün tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?