2010 Ekim Anneleri

kızlar kontrollerınız haftada 1 e dustu mu ben bugun gıttım haftaya yıne cagırdı kızlar

bebegım: 48cm 2651gram olmus hersey normal gorunuyor dedı cok sukurr opuyorumnanaktan içim rahatladı ya kasılmalarım psıkolojık olabılırmıs stres yapma bolbol dınlen dedı

hadi iisin

kızlar sütü çoğaltan şeyler nelerdi bidaha yazıverseniz

hafta da bir oldu canım.nst ye bağlanıyom.sancı takibi falan.bu arada maşaallah size

pinguuu tombiş olcek sneinkide

beni bu haftada nst ye bağlarmı. bu hastanedede herşey paralı nst 20 ytl :S

ay uykum var oglumun dersıyle ılgılenmem lazııımm aslında sole dogumdan 1 hfta once bole bı tataıle cıkıca kafayı dınlıycen sessız sakın ama nerdeeee

slm kızlar mirmirmirmir
kızlar bebek hareketleri canınızı acıtıyormu ..Benim aşağıya baskı olunca sancı gibi oluyor ya canım acıyo

hafta da bir oldu canım.nst ye bağlanıyom.sancı takibi falan.bu arada maşaallah size

tskler cnm premature sınırını bu hafta dolduruyorsun endıselerınden arın dedı nasıl rahatladım anlatamamopuyorumnanaktan

bend ehaftaya gırcem nsty daha hıc gırmedımmm

ben de nst ye bu hafta ıcınde gırdım ufak tefek kasılmalar bugun yıne cıktı stresten uzak durmalıymısız bolbol su ıcıp dınlenmek gerekıyormus ayaklarda cok su toplama sısme varsa eger tuzu kesmemız gerekıyormus:hulya:

slm kızlar mirmirmirmir
kızlar bebek hareketleri canınızı acıtıyormu ..Benim aşağıya baskı olunca sancı gibi oluyor ya canım acıyo

eveeet hemde çoook hele gerininceee basıom çığlığı

valla benden sezaryan oncesı bır suru tahlıl ıstedı doktor bakıyom kımse yaptırmamıssss bır suru para verdım nest ne kadardır bılmem

valla diğer hastanede hiç test mest yaptırtmadım burda nst paralı olunca şaşırıdm :S
Bizim dr nts göndermiyor bilmiyorumkismile

al ala :S

pinguuu tombiş olcek sneinkide

beni bu haftada nst ye bağlarmı. bu hastanedede herşey paralı nst 20 ytl :S
doguma 20 gun kaldı bakalım kac kılo dogucak mınık prenses:kedi:
slm kızlar mirmirmirmir
ben heran doguracak gıbıyım canım cok kasılıyorum asagıya da felaket baskı yapıyor karnımı desıcek gıbı uzatıyo dayıyo ayaklarını cok canım yanıyo o zaman ıste
valla benden sezaryan oncesı bır suru tahlıl ıstedı doktor bakıyom kımse yaptırmamıssss bır suru para verdım nest ne kadardır bılmem

canım sezeryan testlerı dedıgın sanırım su kan verıyosun bıseylere bakıyolar bızım o tam sezeryan gunu yapılıyor sabah erken gıdıp once odamıza yerlesıcez kan verıcem sonra nst sonra amelıyat nst ucretı 13-8 tl gıbı bı mebla cok fazla degıl

benımde son 15 gunum kızlar cımcımem dah erken gelmesse tebiii oglum okula baslayalı bellı dıyomm zamn gecmesın su an bana okadar cok ıhtıyacı varkıı yavruşumunnn bebk doguncaa okula goturemıyceem o cok kotu

su içe içe bı hal oldum bı oturusta 4 bardak su içtim gecede vc den cıkamıyom yaaf b aksma fatmagulun sucu ne varrr

eveeet hemde çoook hele gerininceee basıom çığlığı

valla diğer hastanede hiç test mest yaptırtmadım burda nst paralı olunca şaşırıdm :S

al ala :S

aa evet balsurat erken sana daha ben bile yeni girdim daha

daha erken canım sana
Benim dr nts sormuştum göndermiyorum ben nts demişti.cok ıstıyorsan dedi yollayım bende kalsın o zaman dedim :) kasılmalarımı söylüyorum usgde bakarken herşey normal diyor .. usgden anlıyorum demişti bana nasıl anlıyorsa bilmiyorumkismile aman gerçi nts girsemde girmesemde bebek gelceği zaman gelicek allahım vaktı zamanında kucagımıza almayı nasıp etsın saglıcakla
aynen canım baskı olunca çok feci canı yanıyor ınsanın eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni

Şimdi eşim aradı arkadaşının eşi spinal sezeryan olmuş bugün ( keşke cesaretim olsaydı öyle yaptırırdım bende...

Genel anestezide rahimin kanamaması için farklı bir ilaç katıyorlarmış oda agrılara sebeb oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…