kızlar çok mutlu 2 haber aldım.hamile kalmaya çalışan bi arkadaşım vardı.hattaaşılama falan olmuştu.olmuyodu bebiş.şimdi 7 haftalık hamişşşşşş.o da benim druma gidiyodu.2.de kuzenim spor akademisini kazandı yedekler.yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar kontrollerınız haftada 1 e dustu mu ben bugun gıttım haftaya yıne cagırdı kızlar
bebegım: 48cm 2651gram olmus hersey normal gorunuyor dedı cok sukurr opuyorumnanaktan içim rahatladı ya kasılmalarım psıkolojık olabılırmıs stres yapma bolbol dınlen dedı
pinguuu tombiş olcek sneinkide
beni bu haftada nst ye bağlarmı. bu hastanedede herşey paralı nst 20 ytl :S
hafta da bir oldu canım.nst ye bağlanıyom.sancı takibi falan.bu arada maşaallah size
bend ehaftaya gırcem nsty daha hıc gırmedımmm
Bizim dr nts göndermiyor bilmiyorumkismile
slm kızlar mirmirmirmir
kızlar bebek hareketleri canınızı acıtıyormu ..Benim aşağıya baskı olunca sancı gibi oluyor ya canım acıyo
valla benden sezaryan oncesı bır suru tahlıl ıstedı doktor bakıyom kımse yaptırmamıssss bır suru para verdım nest ne kadardır bılmem
Bizim dr nts göndermiyor bilmiyorumkismile
doguma 20 gun kaldı bakalım kac kılo dogucak mınık prenses:kedi:pinguuu tombiş olcek sneinkide
beni bu haftada nst ye bağlarmı. bu hastanedede herşey paralı nst 20 ytl :S
ben heran doguracak gıbıyım canım cok kasılıyorum asagıya da felaket baskı yapıyor karnımı desıcek gıbı uzatıyo dayıyo ayaklarını cok canım yanıyo o zaman ısteslm kızlar mirmirmirmir
kızlar bebek hareketleri canınızı acıtıyormu ..Benim aşağıya baskı olunca sancı gibi oluyor ya canım acıyo
valla benden sezaryan oncesı bır suru tahlıl ıstedı doktor bakıyom kımse yaptırmamıssss bır suru para verdım nest ne kadardır bılmem
eveeet hemde çoook hele gerininceee basıom çığlığı
valla diğer hastanede hiç test mest yaptırtmadım burda nst paralı olunca şaşırıdm :S
al ala :S
aa evet balsurat erken sana daha ben bile yeni girdim daha
Benim dr nts sormuştum göndermiyorum ben nts demişti.cok ıstıyorsan dedi yollayım bende kalsın o zaman dedim :) kasılmalarımı söylüyorum usgde bakarken herşey normal diyor .. usgden anlıyorum demişti bana nasıl anlıyorsa bilmiyorumkismile aman gerçi nts girsemde girmesemde bebek gelceği zaman gelicek allahım vaktı zamanında kucagımıza almayı nasıp etsın saglıcakladaha erken canım sana
aynen canım baskı olunca çok feci canı yanıyor ınsanın eyvahedigeldismile sempatiksalakcinnidoguma 20 gun kaldı bakalım kac kılo dogucak mınık prenses:kedi:
ben heran doguracak gıbıyım canım cok kasılıyorum asagıya da felaket baskı yapıyor karnımı desıcek gıbı uzatıyo dayıyo ayaklarını cok canım yanıyo o zaman ıste
canım sezeryan testlerı dedıgın sanırım su kan verıyosun bıseylere bakıyolar bızım o tam sezeryan gunu yapılıyor sabah erken gıdıp once odamıza yerlesıcez kan verıcem sonra nst sonra amelıyat nst ucretı 13-8 tl gıbı bı mebla cok fazla degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?