2010 Ekim Anneleri

evettt aslında bende öle kıza hamile olup 40 haftayı dolduranı çok gördüm hatta geçenide ama işte annemin dediğine göre erkek 9 ay 10 gün kız 9 ayda doğarmış gerçi o bana sende erkek karnı var demişti kız oldu pek tutmuo ha bu koca karı lafları bende bekleyemiyorum artık darallar gelioo

:roflol::roflol::roflol:

kızlarrr ben biraz uzanıyım otururken belim çok ağrıdı uykumda gelio bide öğlen 1 de kalktım ama hep böle uyku halindeyimmm gelirim gene

Bende kalkıyorum eşim gelmek üzere soframı hazırlayım :) yemekten sonra arkadaşıma gideceğim görüşrüz kızlar..

kızlar bende 18,30 da çıkıcam mesaim bitiyor akşam takılırım gerçi fatmagül var ama...kocamda 10 gün olacak yok kemer de yanlız başımayım bi gelse artık çok özledim...

ii akşmlar görüşürz

amanın 10 günmü kafayı yerdim kız kocişsiz 10 gün geçmez

kızlar benim listemdeki herkes bo topikten ekleyin birbirinizi

amanın 10 günmü kafayı yerdim kız kocişsiz 10 gün geçmez

kızlar benim listemdeki herkes bo topikten ekleyin birbirinizi

napıyım gülüm iş için gitti işler sarpa sarınca bırakıp gelemiyo zaten 3 gündür trip atıyorum adama...ama naapsın oda el işi sonuçta :çok üzgünüm:

kızlar çok mutlu 2 haber aldım.hamile kalmaya çalışan bi arkadaşım vardı.hattaaşılama falan olmuştu.olmuyodu bebiş.şimdi 7 haftalık hamişşşşşş.o da benim druma gidiyodu.2.de kuzenim spor akademisini kazandı yedekler.yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…