kıslar nısanınız mı gelıyo kı ya
Anladım canım :)) benimde varda sarı 2 gündürde baya arttı ya üşüttüm ya doğum yaklaştı :roflol: pembemsi kan olursa o nişan oluyormuş canım aklında olsun..
kendıme yemek ıcın bı kapı buldum kacıyom ben kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese ıyı aksamlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebeklere ıyı bakınnnnnnnnnnnnn
Anladım canım :)) benimde varda sarı 2 gündürde baya arttı ya üşüttüm ya doğum yaklaştı :roflol: pembemsi kan olursa o nişan oluyormuş canım aklında olsun..
yok bence nişan değil nişan gelirken baya yoğun olcakmış bide hani adet oluoz ya kan pıhtısı gelio ya baya büyük şekilde onun gibi bişe olcak herhalde
Niye bi problemmi var canım daha küçükmüş bebeğinde..
:hulya:is bulamiyom sanal örgü örüyon bende:ecrin_bebek:örgü örüşünü sevsinler senin kaydirigubbakcemile3
tskler canimbildiğimiz kadarıyla yok canım
masallah canim rabbim yardimcin olsun saglicakla kucagina al yavrunuevet ben bu akşam gidiyoruuuummm :) bu akşam yatcam hastaneye yarın sabah sezeryanla alcaklar bebeğimi:) 2800 dü kilosu bugün ultrasonda. bakalım kaç kilo doğcak off heycanlıyım dua edin banaaaaaaa
benimde akintim cok yogunlasti.accikda kasinti var gibi ondanmidir ne akintida kan vardi azkız işte ikisinin arası gibiibazen sarıya dönük bazen kırmızıyaa değişio
ıyyyyyyyyyyyggggggggggg valla bıktım sımdıden ya boyle garıp seyler gormek ıstemıyom ben ya allah doktrlara sabır versın ya
:)) manisayada gel
bikaç seferdir tansiyonum yüksek çıkıyo nevyas 14 8 çıktı bugün. nts ye bağladılar herşey yolundaydı ama ben çok heycanlandım zaten heycanlı bi tipim bendede bebektede çarpıntı çıktı. dr um riske atmak istemedi. bilmiyorum artık dua edinnn
bende bendekeşkeee kızzz ne güsel olur elimde olsa türkiyeyi gezcemmm
biliyorum canımmm ama sen benden bi hafta kadar öndesin bakalım ilk kim gitcek ama senin erkek ya tam 40 haftan dolcak gibi :)
davet yolladım bocuk kabul et :) konya güzeli
bikaç seferdir tansiyonum yüksek çıkıyo nevyas 14 8 çıktı bugün. nts ye bağladılar herşey yolundaydı ama ben çok heycanlandım zaten heycanlı bi tipim bendede bebektede çarpıntı çıktı. dr um riske atmak istemedi. bilmiyorum artık dua edinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?