2010 Ekim Anneleri

kendıme yemek ıcın bı kapı buldum kacıyom ben kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese ıyı aksamlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebeklere ıyı bakınnnnnnnnnnnnn

kendıme yemek ıcın bı kapı buldum kacıyom ben kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese ıyı aksamlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebeklere ıyı bakınnnnnnnnnnnnn

hayıııııııııııııııııııııııııııııııııın kaç bakam sen Şeniz

Anladım canım :)) benimde varda sarı 2 gündürde baya arttı ya üşüttüm ya doğum yaklaştı :roflol: pembemsi kan olursa o nişan oluyormuş canım aklında olsun..

biliyorum canımmm ama sen benden bi hafta kadar öndesin bakalım ilk kim gitcek ama senin erkek ya tam 40 haftan dolcak gibi :)

yok bence nişan değil nişan gelirken baya yoğun olcakmış bide hani adet oluoz ya kan pıhtısı gelio ya baya büyük şekilde onun gibi bişe olcak herhalde

ıyyyyyyyyyyyggggggggggg valla bıktım sımdıden ya boyle garıp seyler gormek ıstemıyom ben ya allah doktrlara sabır versın ya

kızlar bu nişan herzaman kanlı olmayabiliomuş ama akıntı gibide değilmiş baya yoğun ve sert kıvamlıymış akıcı değilmiş çok nette böle yazıo ama siz gene bi doktorlara sorun ben sorcaktım unuttum

Niye bi problemmi var canım daha küçükmüş bebeğinde..

bikaç seferdir tansiyonum yüksek çıkıyo nevyas 14 8 çıktı bugün. nts ye bağladılar herşey yolundaydı ama ben çok heycanlandım zaten heycanlı bi tipim bendede bebektede çarpıntı çıktı. dr um riske atmak istemedi. bilmiyorum artık dua edinnn

örgü örüşünü sevsinler senin kaydirigubbakcemile3
:hulya:is bulamiyom sanal örgü örüyon bende:ecrin_bebek:

bildiğimiz kadarıyla yok canım
tskler canim

evet ben bu akşam gidiyoruuuummm :) bu akşam yatcam hastaneye yarın sabah sezeryanla alcaklar bebeğimi:) 2800 dü kilosu bugün ultrasonda. bakalım kaç kilo doğcak off heycanlıyım dua edin banaaaaaaa
masallah canim rabbim yardimcin olsun saglicakla kucagina al yavrunu
kız işte ikisinin arası gibii bazen sarıya dönük bazen kırmızıyaa değişio
benimde akintim cok yogunlasti.accikda kasinti var gibi ondanmidir ne akintida kan vardi az

ıyyyyyyyyyyyggggggggggg valla bıktım sımdıden ya boyle garıp seyler gormek ıstemıyom ben ya allah doktrlara sabır versın ya

demi yaa bide bana geçen hafta bakim iç çamaşırına dedi :S öle herkesinkine bakıomu çok ayıp :) utandım walla şaşırdım ne iş die

o zmn sağlıkla gelsin bebişin dualarımız seninle şeker.

biliyorum canımmm ama sen benden bi hafta kadar öndesin bakalım ilk kim gitcek ama senin erkek ya tam 40 haftan dolcak gibi :)

Kız bunların kızı erkeği yok yediğimizden içtiğimizdenmi ya erkenden geliyorlar ya gelmiyorlar..Ablam kızını 40+6 da doğurdu, arkadaşım 40+2 de , şimdi eşimin kuzeni bugün 40+1 hala bebek doğmadı yani kızlarda bekleyebiliyor ama ben beklemek istemiyorum artık :roflol:

anamm int.açık uyumuş kalmışım. amma pis boğazmışız biz yahu :S inş. çabuk doğururuzda fazla kilo almadan kurtuluruz akannehir
bende sürekli tedirgin oluyorum sanki ıslaklık hissediyorum koşuyorum wcye ama bişe yokk:sinifsinif:

anammmm biz nie bişe bilmioruz yaa gerçi nişan gelsede pek bişe değişmiomuş sancı yada su gelirse doğuruoz demektirrr ay gerildim gene zaten sabaha kadar hep aynı şelr aklımda sırf şu belirsizlik yüzünden sezercikkk yaptırcamm

Anladım canım kilosu güzel ama maşallah sağlıcakla kavuşursunuz inşallah birbirinize hayrlısı böyleymiş hakkınızda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…