2010 Ekim Anneleri

maşallah be kuzum nasıl uyudun o kadar :)) ayaklar hareketsizlikten ya da cok ayakta kalmaktan falan sisiyo,,aynı pozisyonda sürekli kalma

kızlar ben kaçtım.off yarın son gün sonra oğluşa kavuşcam..çok heycanlı bişi düşünmemeye çalışıyorum.gidiyim yatıyım uykum geldi hayret kaçmadan uyuyabilirsem uyuyimboshayallersmile

ya kızlar bişi sorcam.. doktor bana dediya sancın bi gelsin dayanamazsan alırız sez. diye.. bugun kiracı kadınla konusuyorum dediki ama 6 saat evelden ac olman gerek sez. için.. bu kadın kandırdımı beni?

ya kızlar bişi sorcam.. doktor bana dediya sancın bi gelsin dayanamazsan alırız sez. diye.. bugun kiracı kadınla konusuyorum dediki ama 6 saat evelden ac olman gerek sez. için.. bu kadın kandırdımı beni?
evet cnm öyle bişi var...sabah sez olucaksan gece 12 den sonra bişi yiyip içmiyosun

benim doktor 2 de alcak sezeryana sabah 8 den sonra bişi yeme dedi.ama normal doğum diye başlıcanız için lavman olayı giriyo ya araya ondan sorun çıkmıyodur zaten heycandan bişi mi yiyip içebilcez sankikafamçokkarıştı

yıyıp içmek için sormadım benım durumum belli olmadığından sordum..

selam kızlar nasılsınız bakalımm

iiz sen nasılsın ayaklar tombul tombul. bacak iki gün önce gerinirken kasıldıydı hala acıo gene aynı gün eşimin anlımı öpmesi sonucu oluşan kırmızı leke hala geçmedi. kaynana bugun gene kapımı çaldı ahhh ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…