2010 Ekim Anneleri

Baya dertlisin canım ayaklar icin tuzu kesmek sart bende ne zaman tuzu kacırsam benimde öyle oluyo.neyseki anlından öpmüş kocacın kaydirigubbakcemile3 bu kaynanalar da dert işte gelse de dert ediyoz gelmesede.kadın sormasa bi sormadı halimi dersin.gelin kaynana durumu işte.ama aynı yerde oturma işi cok zor.bizde kaynımlarda aynı binadayız onlara cat kapı gelir gider kaynanamlar.benden cekinirler...

ecrineve evett
hosbulduk melikeciğim. valla ben onla da onsuzda izlerken ağzım açık syrediyorum hihi

AÇIKÇASI şafak 18e düştü ama hala sezeryan günüm belli değilkafamçokkarıştı

al benden de okadar
benmde sezeryan günü belli değil
hatta nsıl doğum yaapacağım bile
çarşamba günü çatı muayenesi olcam
ondan snra belli olcak inş :Saruboceq:

evet tuzu kesince benimkide normale dönüo ama azcık tuzlu yemeye gelmio hiç tuz yememem lazım benim. bi tane kurabiye yedim gene de şişti düşün. ya önceden hiç gelmiodu bir iki hafta hiç hal hatır sormak yok şimdide abarttı hergün gelio. her geldiğindede yanında kim kalcak muhabbetini açıo ondan açmadım bugun kapıyı. eşimde uyuyodu bugun demiş :) geçen de açmadıydım kapıda kocişi yakalamış kapıyı açar açmaz daldı eve bende doncak oturuodum :) ii olmuo yakın olması. tmm o benim o halimden rahatsız olmamış olabilir ama ben oldum şahsen

bu belirsizlik çok kötü gerçekten.. benim de daha birşey belli değil şuan normal gözüküyor ama cumartesi belli olur kesin.

sen olmamıs mıydın cnm hala catı muayenesini*

hayır cnm olmamıştım
doktorum önce yapmıycam çatı muayenesi demişti
işte dün gittik kontrole yapıcam haftaya dedi
şuanda herşey normal gözüküyo çtıda müsaitse normal olcak dedi eyvahedigeldismile
ama ben hala ne yapıcam bilmiyorum
sezeryanmı yapsam normalmi
ikiisnden de korkuyorum ben yaaaaaaa mafoldumben mafoldumben

banada normal dedi çatın iyi falan demedi. öle elini sokmadı iki parmakla nasıl anladıki. ama çatıma bakmasa sölemezdi dime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…