2010 Ekim Anneleri

off sorma melike valla bende cok merak ediyorum hiç düşünmüyorum nasıl bakıcak korkuyorum vs diye ama sadece müsait mi degil mi onu merak ediyorum :))))))

bugun kaynana gezmeye gitmiş. makarna koymuşlar bir iki kaşık almış şekeri yükselmiş onla bir şekeri olan biride bi tabak yemiş
kadın dmeiş senin şeker yemekten değil kafana bişe takıon ondan çıkıo demiş
oda gelini takıom demiş neyini takıon demişler doğum nasıl olcak die takıomuş :S

sez lar ilk se hemen alınmaması cok daha iyi doktorlar bekletebildiği kadar bekletiyor.. benim 16 suan mesela son gittiğimde sez. olsan 1 2 3 ekim gibi demişti.. yanı 8 7 yada 6 gun evel.

ne mutlu seni düşünen bir kaynanan var... bizimkisi arayip sormuyor bile peehh! anacıgım düşünüyor benide.

artık sanki doğmayacak gibi geliyor bizim yaramaz, çünkü hiç belirti yok dr bekleyelim diyor başka bişey demiyor

kesinlikle ii olmuyo yakın olması ne yazıkkii..bebek olunca daha cok gelmek isticekler işte...

sez lar ilk se hemen alınmaması cok daha iyi doktorlar bekletebildiği kadar bekletiyor.. benim 16 suan mesela son gittiğimde sez. olsan 1 2 3 ekim gibi demişti.. yanı 8 7 yada 6 gun evel.
benim de son günüm 7 siydi ama dr um 1 inde alıcakmıs cnm,büyüyebildigi kadar büyüsün dio...

biz ciksin diye uğraşıyoruz bizim doktorun elinden gelse hiç çıkarmayacak içimizden kuuzuları hehehe. şaka bir yana da gerçekten öyleymiş ciğerleri felan tam anlamıyla gelişmiş oluyormuş geç alınınca.

ne mutlu seni düşünen bir kaynanan var... bizimkisi arayip sormuyor bile peehh! anacıgım düşünüyor benide.

ama bunca zaman sesi çıkmadı sona geldik hergün gelio. doğumu merak ediomuş kızları götürmemiş doğumlarına benmi götürcem :d ondan habersiz gideris die korkuo galiba

selam kızlar.
valla benim çatı kontrolü diye derdim yok. doktorum doğm başlayınca beni ara hastaneye git dedi. muhtemelen doğumm başlayınca normal olucaksa olur. yoksa o zman sezeryana alır direktakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…