az kaldı cnm acele et..neler kaldı?selam cnm iyiyiz seni sormalı?
iyiyim canım bende öok şükür bi sıkıntım yok eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum hala.
canım hangisinde kendini rahat hissedeceksen o sekilde dogur...ben de olamadım o catı muayenesini zaten...dr um beni kıtır kıtır kescek uyanıkken :))hayır cnm olmamıştım
doktorum önce yapmıycam çatı muayenesi demişti
işte dün gittik kontrole yapıcam haftaya dedi
şuanda herşey normal gözüküyo çtıda müsaitse normal olcak dedi eyvahedigeldismile
ama ben hala ne yapıcam bilmiyorum
sezeryanmı yapsam normalmi
ikiisnden de korkuyorum ben yaaaaaaa mafoldumben mafoldumben
off sorma melike valla bende cok merak ediyorum hiç düşünmüyorum nasıl bakıcak korkuyorum vs diye ama sadece müsait mi degil mi onu merak ediyorum :))))))
bugun kaynana gezmeye gitmiş. makarna koymuşlar bir iki kaşık almış şekeri yükselmişonla bir şekeri olan biride bi tabak yemiş
kadın dmeiş senin şeker yemekten değil kafana bişe takıon ondan çıkıo demiş
oda gelini takıom demişneyini takıon demişler doğum nasıl olcak die takıomuş :S
off sorma melike valla bende cok merak ediyorum hiç düşünmüyorum nasıl bakıcak korkuyorum vs diye ama sadece müsait mi degil mi onu merak ediyorum :))))))
ecrin sana bakıcak mı acaba bidaha?
evet tuzu kesince benimkide normale dönüo ama azcık tuzlu yemeye gelmio hiç tuz yememem lazım benim. bi tane kurabiye yedim gene de şişti düşün. ya önceden hiç gelmiodu bir iki hafta hiç hal hatır sormak yok şimdide abarttı hergün gelio. her geldiğindede yanında kim kalcak muhabbetini açıo ondan açmadım bugun kapıyı. eşimde uyuyodu bugun demiş :) geçen de açmadıydım kapıda kocişi yakalamış kapıyı açar açmaz daldı evebende doncak oturuodum :) ii olmuo yakın olması. tmm o benim o halimden rahatsız olmamış olabilir ama ben oldum şahsen
benim de son günüm 7 siydi ama dr um 1 inde alıcakmıs cnm,büyüyebildigi kadar büyüsün dio...sez lar ilk se hemen alınmaması cok daha iyi doktorlar bekletebildiği kadar bekletiyor.. benim 16 suan mesela son gittiğimde sez. olsan 1 2 3 ekim gibi demişti.. yanı 8 7 yada 6 gun evel.
sez lar ilk se hemen alınmaması cok daha iyi doktorlar bekletebildiği kadar bekletiyor.. benim 16 suan mesela son gittiğimde sez. olsan 1 2 3 ekim gibi demişti.. yanı 8 7 yada 6 gun evel.
ne mutlu seni düşünen bir kaynanan var... bizimkisi arayip sormuyor bile peehh! anacıgım düşünüyor benide.
dark inş acımaz bende korkuyorum yaaa
cteesi yaz tmm mı
valla hangisinde rahat hissedeceğimi bir bilsemmm bilmiyorumkismileaz kaldı cnm acele et..neler kaldı?
canım hangisinde kendini rahat hissedeceksen o sekilde dogur...ben de olamadım o catı muayenesini zaten...dr um beni kıtır kıtır kescek uyanıkken :))
senn gün çok gzl
doktor çarı müsat değil derse bende 1 ekim istiycem kabul ederse
sen aç haftalık oluyosun ozmn da
sez lar ilk se hemen alınmaması cok daha iyi doktorlar bekletebildiği kadar bekletiyor.. benim 16 suan mesela son gittiğimde sez. olsan 1 2 3 ekim gibi demişti.. yanı 8 7 yada 6 gun evel.
benm doktora bedne sordum ne olacağı bellli değil haftaya çarşamba çatı yapınca normal olmaz dersen nolcak dedim geç kalmıyozmu sezeryan için dedim
yok dedi
39. haftayı bitirmeye yakın alıyoum ben sezeryanda dedi boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?