evet canım benımde cok gırıyrdu hatta dun sabah gırdı en son merdıven ınerken cok acıyor yerı ve ıkı gun gecmıyor agrısı
hehe az kalmış seninevet canım son aydasın demıstı dk umda o kadar olcak dedi magnezyum içtiğim için vermemişti tekrar ama yarın bı arım da tekrar alım eczaneden olmadı muz gunde 2-3 tane yıyıyorum :) evet agrı seklını anlatamıyorum tam uyuşma gıbı desem dııl damar cekılmesı gıbı desem dııl tuhafff :))
ayy dogru soyluyorsun canım valla heycandan mı benımde agrılarım acabaahahhaha
1,5 hafta kaldı benımde
benimkide aynı cnm geçççek
hehe az kalmış seninsezeryan mı olcen sende
hersey bebişler kuzucuklar için meleklerrr yaaaaaaa :)
sendmei yatıonben de az evvel niloşu emzirdim geldim ben de ufaktan yatayım.... doğumdan sonra fotoları koymayı unutmayın hepsini çok merak ediyorum...
ben de az evvel niloşu emzirdim geldim ben de ufaktan yatayım.... doğumdan sonra fotoları koymayı unutmayın hepsini çok merak ediyorum...
evet yaaa bi kavuşsadık :)
sendmei yatıon
evet canım 05.10.10 da bu salı dııl onumuzdekı salı erken gelmezse tabı o tarıhe kadar :)
tmm cnm ii geceler. çok teşekkür ederis paylaştıkların için.yatayım canım... uykum geldi artık... hem nil gece gene uyanır emmeye sarhoş gibi oluyorum....
ayyy yakında bızde boyle dıycez emzirdim falan :)) ne guzel maşallah :)
ok canım Allah rahatlık versın
çok iyi yaaaa... çok tanıdık geldi bu duygular... ben de sezeryan oldum ama 1 gün önce belli oldu tarihim...son ana kadar normaldi... hem öle kös kös bekledim hem de normal doğuramadım....sezeryanın iyi tarafı iştegününü bilion bizde beklios böle kös kös sancı gelcek nişan gelcek die :d
tmm cnm ii geceler. çok teşekkür ederis paylaştıkların için.
üç gündür agrıdan her gece mınoset içiyorum bısey olmaz heralde dımı :)
çok iyi yaaaa... çok tanıdık geldi bu duygular... ben de sezeryan oldum ama 1 gün önce belli oldu tarihim...son ana kadar normaldi... hem öle kös kös bekledim hem de normal doğuramadım....
iyi geceler canım... rica ederim...ben sizi burdan takip ediyorum inşallah hayırlı gzüel haberlerinizi alırım burdan... ama dediğim gibi doğsun diye sabırsızlanma ters tepiyo:)))
sezeryanın iyi tarafı iştegününü bilion bizde beklios böle kös kös sancı gelcek nişan gelcek die :d
plus değilse olmaz.... ama o ayak ağrısını da geçirmez...
bugun almıycaktım ama duramadım gene 3 gun olduama 3 gün üst üste demişsin bence alma o kadar... neticede 34 haftayı geçtiniz...
jellycim o minoseti de bu dr una sor amdem yarın arayacaksın... hadi kaçanzi. see uuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?