2010 Ekim Anneleri

hehe az kalmış senin sezeryan mı olcen sende

ben de az evvel niloşu emzirdim geldim ben de ufaktan yatayım.... doğumdan sonra fotoları koymayı unutmayın hepsini çok merak ediyorum...

ayyy yakında bızde boyle dıycez emzirdim falan :)) ne guzel maşallah :)
ok canım Allah rahatlık versın

evet canım inşallah hayırlıısyla... gerçi şimdi ilk zmanlar girip demezsiniz bütün hevesiniz onlar olacak... pc falan görmezsiniz ilk bikaç hafta...:)))))
öpüyorum sizi kızlar... kendinzie ve kuzulara çok iyi bakın... onları güzel güzel okşayın... onlara kavuşmak çok gzüel bişey ama eğerki 2. çocuğu düşünmüyorsanız belki de bu duyguyu hiç yaşamayacaksınız o yüzden tadını çıkartın....

sezeryanın iyi tarafı işte gününü bilion bizde beklios böle kös kös sancı gelcek nişan gelcek die :d
çok iyi yaaaa... çok tanıdık geldi bu duygular... ben de sezeryan oldum ama 1 gün önce belli oldu tarihim...son ana kadar normaldi... hem öle kös kös bekledim hem de normal doğuramadım....
tmm cnm ii geceler. çok teşekkür ederis paylaştıkların için.

iyi geceler canım... rica ederim...ben sizi burdan takip ediyorum inşallah hayırlı gzüel haberlerinizi alırım burdan... ama dediğim gibi doğsun diye sabırsızlanma ters tepiyo:)))

çok iyi yaaaa... çok tanıdık geldi bu duygular... ben de sezeryan oldum ama 1 gün önce belli oldu tarihim...son ana kadar normaldi... hem öle kös kös bekledim hem de normal doğuramadım....

hehehe bakam benim sonum ne olcek bende sancı gelsin die bi çaba içindeim bi uğraş bulim bari böle bekle bekle nereye kdr :) örgü mörgü başliyim :)
iyi geceler canım... rica ederim...ben sizi burdan takip ediyorum inşallah hayırlı gzüel haberlerinizi alırım burdan... ama dediğim gibi doğsun diye sabırsızlanma ters tepiyo:)))

tmm cnm çok thanks. deniycim sabırsızlanmamayı :)

sezeryanın iyi tarafı işte gününü bilion bizde beklios böle kös kös sancı gelcek nişan gelcek die :d

sezeryanın avantajı ama genede bellı olmuyor kı sancın onceden de gelebılıyor

plus değilse olmaz.... ama o ayak ağrısını da geçirmez...

evet gecırmıyor zaten

ama 3 gün üst üste demişsin bence alma o kadar... neticede 34 haftayı geçtiniz...
bugun almıycaktım ama duramadım gene 3 gun oldu bısey olmaz inş ya plus diil normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…