2010 Ekim Anneleri

bende hafif dönüom elimle tutuom göbüşü :)

ay ecrincim ben de biran öcne doğurmak istiyodum aha böyle olunca bi türlü doğmuyo... rahat bırak bak ben 40 +1 de sezeryanla doğurdum gelmeye niyeti olmayınca... ben nili merak etmiyodum ama kavuşmayı çok istiyodum...

inanılmaz güzel bir bebekmiş cnm kızın ya binlerce maşallah...sen de cok hoş ve alımlı bir hamileymişsin...hastanedeki o pembe kurdelalı haline de bayıldım :))

sağol canım... o senin güzelliğin...her lohusaya lazım o kudeleden:)))))))) onu bulana kadar göbeğim çatlamıştı....geceliğime uysun diye:)

sağol canım... o senin güzelliğin...her lohusaya lazım o kudeleden:)))))))) onu bulana kadar göbeğim çatlamıştı....geceliğime uysun diye:)
ben de hastanede giyicem die özenip pijama almıstım bi de aynı ona uyan bi tac buldum ama sezeryanda pijama olmazmıs ( şimdi tacım da pijamam da eve kaldı

sırt üstü yatmadığınız sürece çok sorun teşkil etmiyomuş....

eeeee ironic sonuç olarak kime benziyo...:))))))))))
nst de 20 dk sırt üstü yatırıyolar da nefessiz kalıyorum,yediklerim agzıma geliyo...sonuc olaraaaaakk, benzetemedim valla pek :))senden de az almıs ama babaya biraz daha fazla benziyo sanırım göz kısmı olarak özellikle..ama net olarak bişi söliyemicem

kavuşmayıda çok istiom yaa. benimki geçen çarşamba gelcekti doktor erken dedi durdurdu off ne zormuş beklemek. onca zaman geçti şu 25 gün çok zor geççek sanıırm. uyuyamamaya gezememeye ağrılara üzülmüom kızımı görmek istiom :)

ben de hastanede giyicem die özenip pijama almıstım bi de aynı ona uyan bi tac buldum ama sezeryanda pijama olmazmıs ( şimdi tacım da pijamam da eve kaldı

pijamayı gene al sonra çıktıktan sonra giyersin... hem ertesi gün dr kontrole geliyo ya örtüyü kaldırtıyo gecelik olunca kontrol için eteğini kaldırınca donla kalıyon...:))))))) ben o hataya düştüm:) dr örtüyü kalıdrdı sonra tekrar bacaklarımı örttürdü...

doğduktan sonra doya doya görüşecen merak etme desem de ben de böyleydim... sancılarım başlasın diye neler yaptım...

ben de sondayı cıkardıktan sonra giyerim diyorum olmazsa,hevesimi alıyım bari o kadar özendim alırken..ertesi gün gelir mi ki acaba dr,cünkü ben bi gece kalıcam sadece hastanede

kızlar kavuşmeyı istiyosunuz ama 39+ ya geçene kadar bence sezeryana gün almayın bebeklerin ciğer gelişimi son haftaya kadar sürüyo...

merhaba kızlar forumda kımse yoktur dedım ama 4 kişi var gene maşallah
ayak agrısından uyuyamıyorum gene bebek baskı mı yapıyor ya anlamadım valla
siz nasılsınız

ben de sondayı cıkardıktan sonra giyerim diyorum olmazsa,hevesimi alıyım bari o kadar özendim alırken..ertesi gün gelir mi ki acaba dr,cünkü ben bi gece kalıcam sadece hastanede

bak şimdi güldürdün beni.. dr kontrol etmeden onay vermeden yollarlarmı seni????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…