2010 Ekim Anneleri

baharcım bişi daha,sen kaç kilo almıstın ?hemen vermişsin kiloları zayıfcacıksın yaa...
canım ben hamile kalıcam diye kilo vermiştim. ideal kilom 45 di boyun kısa ama 1.60 ım ben... 42 ile hamile kaldım.. ideal kilondan az hamile kalınca vücut dengelemek için hemen yağ depoluyomuş.. 1 ayın sonunda oldum gene 45.. 6 aylıkken tam 10 kilo almıştım...ve vücudum çok orantısızdı... sonrasında her gün 20+20 den 40 dk yüzdüm peynir süt kaşar hep lisht yedim makarnam princim ve unum vede ekmeğim kepekliydi... 7- de kilo almadım ve vücudum da süper olmuştu.. 8 ayda 800 garm verdim.. 9 ayın sonlarına doru artık almam diye çok yedim... yani daha doğrusu günde bi kutu dondurma yedim çok midem yanıyodu... ve doğuma 14 kiloyla girdim...56 kiloydum... doğum akşamı tartıldığımda sadece 3500 gram eksilmişti...1 hafta sonra 49 kiloydum ...1 aysonunda 47 nil 6 aylıkken 45 e düştüm ve biranda göbeğim gitti hani diyolarya rahimin toplaması 6 ay gerçekten de öyle... 1hafta öcne olmayan pantolonum 1 hafta sonra oluyodu... şu anda da 43-44 kiloyum...diyetimi neden anlattım... doğum sonrası verdiğim kiloları diyete ve yüzmeye bağlıyorum onun sayesinde vücudum orantılandı ve çok fazla yağ birikimi olmadı...
anlat hele neler yaptın işe yaradımı bari ben hurma yiyom habire

ananas dediler yedim hurma dediler yedim cinsel ilişki dediler son güne kadar girdim.. merdiven inçık dediler indim çıktım... daha bir sürü yiyecek şeyler vardı ama hiç biri işe yaraamdı canım...

evet canım bitti hatta calsiyum da ıkı kutu ama içerkende oluyordu anlamadım valla kan dolasımı olmuyor sanırım

bu arada avatar resmındeki bebişin mi çok tatlı maşallahhhh

canım 37. haftadan itibaren megnezyuma başlanıyo...ayağındaki ağrı sanki böyle karıncalanma gibi yada kaşınma isteği doğuruyo gibi tuhaf bi ağrımı?
evet canım benim bebeğim ama 2 aylık hali.... teşekkür ederiz..

yaramadımı seninkide inatçımış be yaa yürüyüşe falan çıktınmı ben çok yürüdüm.

bana 39 a gün verdi cnm ama 37 de bile alınsa sorun yasamaz dedi dr..
öyle diyolar da... ciğer gelişimi devam ediyo en sağlıklısı en az 39. haftada alınması...
yaramadımı seninkide inatçımış be yaa yürüyüşe falan çıktınmı ben çok yürüdüm.

ah canım yürüyüş diyosun yüzdüm merdiven çıktım diiyom ne yürüyüşü....

hg jelly :)

hele hele

hb canım :)

damarına kan gitmez uyusur ya onun gıbı valla tam anlatamıyorum da ayamı ovup duruyorum baldırlarımı

maşallah canım çok tatlı yaaa çok güzel

öyle diyolar da... ciğer gelişimi devam ediyo en sağlıklısı en az 39. haftada alınması...

ah canım yürüyüş diyosun yüzdüm merdiven çıktım diiyom ne yürüyüşü....

:))) amanın inşllh ben doğururum :d ben bir günde 6km yürüdüm aynı gün denizede girmiştim festilim çıktıydı hehehe

kızlar ben yatayım artık yarın görüşürüz..baharcım seni de cok yordum,soru yagmuruna tuttum tekrar kusuruma bakma..ama hakikaten gel arada,tecrübelerin bize yol gösteriyo gercekten..yarın iyi bi dinleneyim etrafı pislik götürüyo dr istirahat dedi ama dayanamıcam yeter bu kadar

damarına kan gitmez uyusur ya onun gıbı valla tam anlatamıyorum da ayamı ovup duruyorum baldırlarımı

ay benim bacağımada geçen kramp girdi o günden beri damar sıkışmış gibi ağrıo basarken acıo :)

heheh kadını soru yağmuruna tuttun ama rahatladın dime :)

evet canım işte en tuhafıda anlatılmayan bi ağrı olması ama tüm hamileliğin sonuna gelmiş olanlar anlar.. bu genelde magnezyum eksikliğindendri.. bol bol soda iç ama kesinlikle sade ve muz ye... tabi muzu lifleriyle yeki kabız olamayasın...

ironicçim sorun değil... gitmeden şunu söyliyim olur doğumuna kadar rastlaşamayız... sakın ama sakın emzirirken önce ve sonra steril olsun diye göğsünü suyla silme kuruluk yapıyomuş... ben hiç yara olmayan göğsümü yara yaptım... cahillikten... streil oslun diye....

evet canım son aydasın demıstı dk umda o kadar olcak dedi magnezyum içtiğim için vermemişti tekrar ama yarın bı arım da tekrar alım eczaneden olmadı muz gunde 2-3 tane yıyıyorum :) evet agrı seklını anlatamıyorum tam uyuşma gıbı desem dııl damar cekılmesı gıbı desem dııl tuhafff :))

heyecandan yaa düşündükçe uyuyamıom

kızım kızım bircem delikafadulden

ayy dogru soyluyorsun canım valla heycandan mı benımde agrılarım acaba ahahhaha
1,5 hafta kaldı benımde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…