kızlar ben dün gece rüyamda oğlumu gördüm.acıkmıştı ağlıyodu içli içli.çok tatlıydı.hastane çıkışı için aldığım kıyafetler vardı üstünde.o kadar mutlu oldum ki.ama o ağladıkça benim içim delindi resmen.ama rüyamda bile doğumhane kapısını görüyodum.nasıl etkilenmişsem.
ay ana yuregı ruya dınlemıyoo ıcı sızlıyo ınsanın
benimde çok ağrı yapıyo zaman zaman.kızlar ya benim kuku kemiklerim ağrıyo, daha doğrusu sızlıyo, yada off ne biliym tuhaf yani tarif edemediğim bir durum daha önce yaşamadığım ... noluyo yaaaa :1shok:
ben kuzumu hiç görmedim rüyamda senağlama ne biçim anneyim ben senağlama
benimde çok ağrı yapıyo zaman zaman.
ben cinsiyeti belli olmadan görmüştüm iki kere.hatta adını da rüyamda görmüştüm.ama ondan sonra görmemiştim hiç.dün geceki kadar güzel olanını da hiç görmemiştim.şimdi şöyle kucağıma alasım var anlatamam.gözlerim doluyo valla.
çok az kaldı o günleri de göreceğiz inşallah az daha sabır, vakti geldiğinde 1 dakka bile beklemeyecek nasıl olsa :)
11günüm kaldı hatta 10 11.gün sabah kuzum allahın izniyle kucağımda
şimdiden strese girmeye başladım eyvahedigeldismile
kasılmalarım fazlalaştı dünden beri
oh oh yarım saatte herkes gelmiş:)
kanyat ödenekleri aldınız mı?
merhaba kızlar.. naberler bakalım.. benim çok uykum vaaarrr.. son günlerde kafamı kaldıramaz oldum.. bugün de işte son günüm.. sıkıldım artık çoooooooookkkkkk......... evimde yatıp yuvarlanmak istiyorum akşama kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?