Günaydın kızlar, bakalım bugünkü gündemimiz ne olacak :)
merhaba kızlar.. naberler bakalım.. benim çok uykum vaaarrr.. son günlerde kafamı kaldıramaz oldum.. bugün de işte son günüm.. sıkıldım artık çoooooooookkkkkk......... evimde yatıp yuvarlanmak istiyorum akşama kadar..
fisfisfis hıımmm ne olsun ne olsun .... buldumm YEMEEKKKKKYEMEK OLSUN YAŞŞASIN YEMEK YEMEEEKKK yerimseniben
Benim de işte son günüm bugün, bende "her ne kadar rahat durmayacağımı bilsem de" evde yatıp yuvarlanmayı istiyorum. Artık yürümekte zorlanıyorum baskı hissediyorum aşşağılarda. Zzaten Hemoroitim azmış, kudurmuş mirmirmirmir
canım ben devlette değilim
ohhh dicem ama evde de zamn geçmiyor be canım çalışmaya alışmış bünye sıkılıyor yanii ama bu şekilde .çalışmak da zorlaelaelaelaelae:1hug:
ohhh dicem ama evde de zamn geçmiyor be canım çalışmaya alışmış bünye sıkılıyor yanii ama bu şekilde .çalışmak da zorlaelaelaelaelae:1hug:
Benim de işte son günüm bugün, bende "her ne kadar rahat durmayacağımı bilsem de" evde yatıp yuvarlanmayı istiyorum. Artık yürümekte zorlanıyorum baskı hissediyorum aşşağılarda. Zzaten Hemoroitim azmış, kudurmuş mirmirmirmir
ok canım.sağol.ödenkler kimseye yaymamış da merak ettim
Elay, doğum şeklin belli mi?
yaa kızlar ben sırtüstü yatınca daha rahat oluyorum sola yatınca fenalık gliyo gece sola yatıyorum bi uyanıyorum sırtüstüyüm böle rahat olan var mı benim gibi cins olan yaniii
oh yaaa sende kurtuluyorsun demek.. hadi hayırlısı olsun bakalım.. bu arada geçmiş olsun.. hemoroit hamilelikte mi çıktı canım.. en korkulu rüyamdı benim de.. çok şükür şu ana kadar bi şey olmadı..
20 si demişler ama kimseye yatmamış dudu bende duydum öğretmen arkadaşımdan..
yaa kızlar ben sırtüstü yatınca daha rahat oluyorum sola yatınca fenalık gliyo gece sola yatıyorum bi uyanıyorum sırtüstüyüm böle rahat olan var mı benim gibi cins olan yaniii
nee bi de temizlik mi yapcan o zaman kesin doğurursun :) benim tosunun geleceği yol elinden gelse askerliği karnımda yapacak diyorum sorana :)keyfi yerinde bu gidişl 40+yı görürüm
slm kızlar....benim ağrılar arttı..bebişte daha güçlü tekmeler atıyo..kaç gündür temizlik yapıyorum yordum iyice kendimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?