2010 Ekim Anneleri

Benim de işte son günüm bugün, bende "her ne kadar rahat durmayacağımı bilsem de" evde yatıp yuvarlanmayı istiyorum. Artık yürümekte zorlanıyorum baskı hissediyorum aşşağılarda. Zzaten Hemoroitim azmış, kudurmuş mirmirmirmir

fisfisfis hıımmm ne olsun ne olsun .... buldumm YEMEEKKKKK YEMEK OLSUN YAŞŞASIN YEMEK YEMEEEKKK yerimseniben

Yemek yemek harika birşey ama bu kadar hamilenin olduğu ortamda bunu konuşmak feciii..canı istemeyeni bile istetiyor yani o derecee delikafadulden

Elay, doğum şeklin belli mi?

ohhh dicem ama evde de zamn geçmiyor be canım çalışmaya alışmış bünye sıkılıyor yanii ama bu şekilde .çalışmak da zorlaelaelaelaelae:1hug:

iki gün sonra ben işimi istiyorum dersem şaşırma ama Allahtan doğuma az kaldı.. bi bakarsın çok bekletmeden geliverir bizim kuzu.. haftaya zaten doğum şeklim belli olacak.. bu arada evde temizlik yapmaya kalktım geçen hafta ve bitiremedim.. tamamen alt üst durumda şu an ev.. sanırım onun stresi de var.. bi bitirimde inş. rahatlarım sonra..

nee bi de temizlik mi yapcan o zaman kesin doğurursun :) benim tosunun geleceği yol elinden gelse askerliği karnımda yapacak diyorum sorana :)keyfi yerinde bu gidişl 40+yı görürüm

slm kızlar....benim ağrılar arttı..bebişte daha güçlü tekmeler atıyo..kaç gündür temizlik yapıyorum yordum iyice kendimi..

oh yaaa sende kurtuluyorsun demek.. hadi hayırlısı olsun bakalım.. bu arada geçmiş olsun.. hemoroit hamilelikte mi çıktı canım.. en korkulu rüyamdı benim de.. çok şükür şu ana kadar bi şey olmadı..

ok canım.sağol.ödenkler kimseye yaymamış da merak ettim

20 si demişler ama kimseye yatmamış dudu bende duydum öğretmen arkadaşımdan..

yaa kızlar ben sırtüstü yatınca daha rahat oluyorum sola yatınca fenalık gliyo gece sola yatıyorum bi uyanıyorum sırtüstüyüm böle rahat olan var mı benim gibi cins olan yaniii

Elay, doğum şeklin belli mi?

sanıyorum normal olacak (çatı muayenemiz var bugün) orda da herşey normal görünürse bana normal doğumun yolları gözüküyor eyvahedigeldismile haa totom yiyo mu ...? aslında hayır ama mantığım normal normal diye bas bas bağırıyo napiymm ohaoldumsmile

senin belli mi?

slm kızlar nasılsınız bakalım ben sabah erkenden kalktım sağlık ocağına gittim kan verdim pazartesi alıcamsonucunu yarında doktor kontrolüm var bakalım kızlar buarada benimle aynı olan bi arkadaş ayın 18inde erken doğum yaptı birden tansiyonu çıktı e.sezeryan olmak zorunda kaldı ameliyat esnasında 22ye kadar çıkmış tansiyonu şimdi küvezde bebeği...hiç bişeyi yoktu durup dururken oldu dikkat edin sizde tuzlu, kızartma falan yemeğin sabah sağlık ocağında benimde küçük tansiyon 9 çıktı hergün ölçtürcem artık takibe alınıcağı söylendi...

yaa kızlar ben sırtüstü yatınca daha rahat oluyorum sola yatınca fenalık gliyo gece sola yatıyorum bi uyanıyorum sırtüstüyüm böle rahat olan var mı benim gibi cins olan yaniii

ben ama genelde tv için uzanırken sırt üstü daha rahatım...bende şaşıyorum ...

yok aslında önceden vardı ama pusudaydı hep, şimdi bahanesi oldu hortladı hemen, doğumda mahfolucam sanırım, ama napalım başa ve totoya gelen çekilir. Herşey kuzular için dimii

bu hafta benımde kontrolum vardı ama ınat ettım gıtmedım pts.yada salı gıderım 1-5 ekım arası doğum dıyordu dr. gununude belırlemış olur hem sezeryanın

günaydın kızlar...

bugün işte son günü olanlar çok şanslı çünkü ben çarşambaya kadar daha çalışmak zorundayım iice işkence gibi geliyor artık...kaburgalarım batıyor sabaha kadar uyuyamıyorum birde o halde sabah 8.00 de uyanıp işe geliyorum...Tek tesellim bütün bunların çook güzel bir nedeninin olması herşey oğlum için...
Herkezin bebeği sağ salim eline gelsin inşallah benim oğlumla birlikte...

ben sırt üstü yatınca özellikle alttaki kemiklerim sızlıyo, hatta gece soldan sağa falan dönerken bile sırt üstü olduğumda o arada bile çok sızlıyo, ama sola yatmaktan da bıkmadım değil hani

nee bi de temizlik mi yapcan o zaman kesin doğurursun :) benim tosunun geleceği yol elinden gelse askerliği karnımda yapacak diyorum sorana :)keyfi yerinde bu gidişl 40+yı görürüm

hedefim rita gibi temizliği yapıp doğuma gitmek hem bi da iş çıkmasın hem kaynana yetişemesin :dilcikar:

slm kızlar....benim ağrılar arttı..bebişte daha güçlü tekmeler atıyo..kaç gündür temizlik yapıyorum yordum iyice kendimi..

canım dikkat et iki defa temizlik yaptım parça parça.. az daha ikisinde de doğuma gidiyordum sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…