slm kızlar nasılsınız bakalım ben sabah erkenden kalktım sağlık ocağına gittim kan verdim pazartesi alıcamsonucunu yarında doktor kontrolüm var bakalım kızlar buarada benimle aynı olan bi arkadaş ayın 18inde erken doğum yaptı birden tansiyonu çıktı e.sezeryan olmak zorunda kaldı ameliyat esnasında 22ye kadar çıkmış tansiyonu şimdi küvezde bebeği...hiç bişeyi yoktu durup dururken oldu dikkat edin sizde tuzlu, kızartma falan yemeğin sabah sağlık ocağında benimde küçük tansiyon 9 çıktı hergün ölçtürcem artık takibe alınıcağı söylendi...
yok aslında önceden vardı ama pusudaydı hep, şimdi bahanesi oldu hortladı hemen, doğumda mahfolucam sanırım, ama napalım başa ve totoya gelen çekilir. Herşey kuzular için dimii
bu hafta benımde kontrolum vardı ama ınat ettım gıtmedım pts.yada salı gıderım 1-5 ekım arası doğum dıyordu dr. gununude belırlemış olur hem sezeryanın
günaydın kızlar...
bugün işte son günü olanlar çok şanslı çünkü ben çarşambaya kadar daha çalışmak zorundayım iice işkence gibi geliyor artık...kaburgalarım batıyor sabaha kadar uyuyamıyorum birde o halde sabah 8.00 de uyanıp işe geliyorum...Tek tesellim bütün bunların çook güzel bir nedeninin olması herşey oğlum için...
Herkezin bebeği sağ salim eline gelsin inşallah benim oğlumla birlikte...
nee bi de temizlik mi yapcan o zaman kesin doğurursun :) benim tosunun geleceği yol elinden gelse askerliği karnımda yapacak diyorum sorana :)keyfi yerinde bu gidişl 40+yı görürüm
porttakal canım ıyıyım hastanede yatmak ıyı geldı sımdıde maaşallh dıyeyım turp gıbıyım...sen nasılsın
aman maşallah canımiyiyim bende çok şükür.. işler yoğun ama bugün izne çıkacam diye bi enerci yüklüyüm ki sorma delikafadulden
slm kızlar bebısımle ben cok sukur ıyıyız bebısım 3300 dogdu ıkı gundur ben sıkıntılıydım sıze bılgı veremedım gaz sıkıntımız oldu ve wc olayı cok sukur bugun wv yede gaza cıktım bebısımın resımlerını paylascam
slm kızlar bebısımle ben cok sukur ıyıyız bebısım 3300 dogdu ıkı gundur ben sıkıntılıydım sıze bılgı veremedım gaz sıkıntımız oldu ve wc olayı cok sukur bugun wv yede gaza cıktım bebısımın resımlerını paylascam
demetcimm gözün aydın canım.. Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inş. sana da çok geçmiş olsun.. çok şükür atlattın.. inş. fragola da iyidir.. sonra da sıra bizlere geliyooo.. bu arada buğlem kuzuyu çok merak ediyorum.. ayy nasıl farklı duygular içindesindir şimdii..
hosgeldinn canımmmmmm. tekrar cok gecmis olsuun. bekliyoruz resimleriii a.s.
kızlar okadar farklı bı duygu kı ılk dokunus ozellıkle ılk temas ...annelık farklıymıs gercekten ...buarada gogus uclarınıza dıkkat edın sımdıkten kremleyın benım tahrıs oldu canımı cok acıtıyor ...dogumu bellı olan arkadaslar son bı hafta kesınlıkle hafıf seyler yıyın ben abattım sanırımve gaz sorunu ve kabızlık cektım sımdlık bukadar amerıcan hastanesının web sayfasından bebısın resımlerıne bakabılırısınız ben yukleyene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?