2010 Ekim Anneleri

canım o haftalarda benim de tansiyon problemi çıktı.. iki hafta takip yaptık şimdilik iyi gibi.. aman dikkat..

yok aslında önceden vardı ama pusudaydı hep, şimdi bahanesi oldu hortladı hemen, doğumda mahfolucam sanırım, ama napalım başa ve totoya gelen çekilir. Herşey kuzular için dimii

hepsi onlar için valla.. yoksa çekilecek hal değil.. hele hele doğum yaklaştıkça ne olacak sorusu iyice kafayı meşgul ediyo.. boshayallersmile

bu hafta benımde kontrolum vardı ama ınat ettım gıtmedım pts.yada salı gıderım 1-5 ekım arası doğum dıyordu dr. gununude belırlemış olur hem sezeryanın

mezimecim nasılsın.. karşılaşamadık bayadır.. yatmaya devam mı?

amin canım inş. seninde çarşamba günü bi an önce gelsin de bi ev yüzü görelim yaaa.. hamile kaldım 9 aydır şöyle bi dinlenemedim.. ama nerde dinlenecem.. kaynana yetişir yakında.. lmaz:

porttakal canım ıyıyım hastanede yatmak ıyı geldı sımdıde maaşallh dıyeyım turp gıbıyım...sen nasılsın

nee bi de temizlik mi yapcan o zaman kesin doğurursun :) benim tosunun geleceği yol elinden gelse askerliği karnımda yapacak diyorum sorana :)keyfi yerinde bu gidişl 40+yı görürüm

valla bizde 40 haftadayız ama galiba benim oğluşum okula başlayana kadar durcak hiç acelesi yok ne bi sancısı ne bi sorunu var maşallah :)) gerçi iyimi kötümü bilmiyorum ama ohaoldumsmile

slm kızlar bebısımle ben cok sukur ıyıyız bebısım 3300 dogdu ıkı gundur ben sıkıntılıydım sıze bılgı veremedım gaz sıkıntımız oldu ve wc olayı cok sukur bugun wv yede gaza cıktım bebısımın resımlerını paylascam

demetcimm gözün aydın canım.. Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inş. sana da çok geçmiş olsun.. çok şükür atlattın.. inş. fragola da iyidir.. sonra da sıra bizlere geliyooo.. bu arada buğlem kuzuyu çok merak ediyorum.. ayy nasıl farklı duygular içindesindir şimdii..

hosgeldinn canımmmmmm. tekrar cok gecmis olsuun. bekliyoruz resimleriii a.s.

hosgeldinn canımmmmmm. tekrar cok gecmis olsuun. bekliyoruz resimleriii a.s.

kızlar okadar farklı bı duygu kı ılk dokunus ozellıkle ılk temas ...annelık farklıymıs gercekten ...buarada gogus uclarınıza dıkkat edın sımdıkten kremleyın benım tahrıs oldu canımı cok acıtıyor ...dogumu bellı olan arkadaslar son bı hafta kesınlıkle hafıf seyler yıyın ben abattım sanırımve gaz sorunu ve kabızlık cektım sımdlık bukadar amerıcan hastanesının web sayfasından bebısın resımlerıne bakabılırısınız ben yukleyene kadar

günaydın kızlar..
sabahtan beri gecmiş okuyorum yeni bitti :)

gözünaydın demetcim.. hadi sende atlattın..
buglemide gördük maşallah ne kadar tatlı :))

sonunda gelebildin yavruu hadi hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun :)darısı bizim başımıza inşş. şimdi iyisindir umarım

hosgeldin demet gözümüz yollarda kaldı

Allah uzun ömür versin bebeişinede sizede

Fotları beklioz gecmiş olsun tekrar

tatlım Allah bağışlasın maşallah sana da bebişinede ..Rabbim bağışlasın...darısı da bize ..dua et canım bize...

baktık bile senimi beklicez :)

canım kayısı hosafı kayısı suyu falandamı ise yaramadı? hurma falan?

ritacım popon acıyor mu hala ben de sen öle dedikten sonra korktum ya çıkarsa diyeee ama geçici bi şeydir di mii ben sezeryanı düşünmek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…