pikenin bugün nişanı gelmişti melike.
nişan geldiginde doktora gidilmesi gerekmiyor mu ki pike?
aa okumamıstım pike pardon.. Rita nişanı geldiğinde geceymiş doktoruna sölemiş uzan dinlen demiş yarısı gunu 12 de gitmiştiole yazmıstı ama siz gitmedinizmi daha yada doktorunu aramadınmı?
iyi geceler canımmmmmmmmmm
ay bugün doğsa ne güzel olur bugün benim doğum günüm çünkü! :)
ağrım sancım olsaydı arıcaktım doktorumu, bekledim o yüzden canım. nişandan ne kadar süre sonra doğumun başlayacağı belli olmuyormuş ya, ondan.
bu arada doğumgünün kutlu olsuuuun, nice yaşlara inşallah tüm sevdiklerinde + bebişinleeee :)
Bu arada herkezciklere günaydınnn bu sabah erkenciyim çünkü doktora gidicem az sonra :)
evet canım herkez buradaydı keşke gelseydin :)
evet kontorulumuz ve çatı muaynemiz var bugün :))
günaydın kızlar
darkcım muayneniz varmış hadi hayırlı haberler gelirsin inşallahh..Benimde bugün muayne değilde kontrol var gidicem. allahım sana emanetizz
10.30 gibi felan cıkarız sanırım canım hazırlanıyorum bir yandan. ay havalar da soğudu gercekten üşüyorum resmen artıkk
kızlar dolmuş.otobüs toplu taşıma araçlarına bineniniz varmı? Ben son 2 aydır hiç binmiyorum korkudan eşim götürüyor nereye gidicksem.Bugün kuaföre gitmek istiyorum ama dönüşümü düşünüyorum birşey olmaz herhalde 10 dk yoldan
kızlar dolmuş.otobüs toplu taşıma araçlarına bineniniz varmı? Ben son 2 aydır hiç binmiyorum korkudan eşim götürüyor nereye gidicksem.Bugün kuaföre gitmek istiyorum ama dönüşümü düşünüyorum birşey olmaz herhalde 10 dk yoldan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?