2010 Ekim Anneleri

pikenin bugün nişanı gelmişti melike.
nişan geldiginde doktora gidilmesi gerekmiyor mu ki pike?

aa okumamıstım pike pardon.. Rita nişanı geldiğinde geceymiş doktoruna sölemiş uzan dinlen demiş yarısı gunu 12 de gitmiştiole yazmıstı ama siz gitmedinizmi daha yada doktorunu aramadınmı?

ağrım sancım olsaydı arıcaktım doktorumu, bekledim o yüzden canım. nişandan ne kadar süre sonra doğumun başlayacağı belli olmuyormuş ya, ondan.

iyi geceler canımmmmmmmmmm

ay bugün doğsa ne güzel olur bugün benim doğum günüm çünkü! :)

bu arada doğumgünün kutlu olsuuuun, nice yaşlara inşallah tüm sevdiklerinde + bebişinleeee :)

bu arada uyandığımda yine baya bi gelmişti nişan. ama başka bi belirtim yok

önceden kasılmalar olduğunda acı hissetmiyordum, şimdi karnım kasıldığı anda kasıklarım da hafif ağrıyor, regl ağrısı gibi. tek değişiklik bu.

doktorumu arıcam bakalım, belki açıklık olmuş mu diye kontrol etmek ister.

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
johnnybravo

oyy koskoca topikte tek başımayım misafirlerimiz var gizli gizli beni izliyolar
baya bi erkenciyim
GÜNAYDIIIN

teşekkür edrim canıımm a.s.

Bu arada herkezciklere günaydınnn bu sabah erkenciyim çünkü doktora gidicem az sonra :)

Bu arada herkezciklere günaydınnn bu sabah erkenciyim çünkü doktora gidicem az sonra :)

aa kontrolün mü var canım.dün gece herkes ayaktaymış.bende ayaktaydım ama oturdum film izledim.bilseydim burdalar gelirdim yahuuuolumunekankayizsmile

evet canım herkez buradaydı keşke gelseydin :)
evet kontorulumuz ve çatı muaynemiz var bugün :))

evet canım herkez buradaydı keşke gelseydin :)
evet kontorulumuz ve çatı muaynemiz var bugün :))

tüh bende boş boş film izledim.canım çok sıkılıyodu.neyse bi daha uykum kaçarsa en azından bakarım size.bu arada canım allah kolaylık versin.kaçta gitcen dr a

ya evimi yeni temizlettim ama yine toz yine toz dellencem.annemde gelcek yarın.bari birazdan kalkayımda evi süpüreyim,toz alayım

günaydın kızlar
darkcım muayneniz varmış hadi hayırlı haberler gelirsin inşallahh..Benimde bugün muayne değilde kontrol var gidicem. allahım sana emanetizz

10.30 gibi felan cıkarız sanırım canım hazırlanıyorum bir yandan. ay havalar da soğudu gercekten üşüyorum resmen artıkk

kızlar dolmuş.otobüs toplu taşıma araçlarına bineniniz varmı? Ben son 2 aydır hiç binmiyorum korkudan eşim götürüyor nereye gidicksem.Bugün kuaföre gitmek istiyorum ama dönüşümü düşünüyorum birşey olmaz herhalde 10 dk yoldan

evet canım gider gitmez nst baglancam sonrada çatıma bakacakmış. hayırlı haberlerle gelelim inş

10 dklık yolsa atlar taksiye dönersin.sıma canını

bende binmiyorum canım öyle bir gidişleri var ki onların eşim korkuyor.
sen binersen de yine de dikkat et kendine aman allah korusun zaten yer verirler sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…