2010 Ekim Anneleri

yaa çok garip 37 haftam bitti ve ben resmen aşeriyorum
inanılmaz bi şekilde kavurmalı pilav kokuyo ve hiç sevmediğim halde nasıl yiyesim var lokantalarda falan vardır heralde

Tam bi,lemiyorum ama aşağıdaki bilgiyi okumuştum: belki de bununla ilgilidir;

Gebelikte Karpal Tünel Sendromu

Vücut dokularında sıvı tutulumu bu haftalarda el parmaklarınızda uyuşmalara neden olabilir. Medyan sinir bileğin içinde yerleşik karpal tünel adı verilen bir boşluktan geçerek parmaklara ulaşır. Bu kanalın genişliği tam olarak sinirin genişliği kadardır. Dokularda sıvı tutulumu bu kanalı daralttığında el parmaklarınızda uyuşma, yanma ve elektriklenme hissi ortaya çıkabilir. Tamamen selim tabiyatlı ve gebelikten sonra ortadan kalkacak olan bu durum ileri boyutlara vardığında karpal tünel sendromu adını alır ve tedavi gerektirebilir. Tedavide genellikle el parmakları belli bir pozisyonda sabitlenecek şekilde atele alınır.

kaynak: Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 33.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

sealam kizlar pikeden haber yk galiba
nr topudan dün haber geldimi kizlar??gecmisde raslayamadim?

feyza nurtopu dun dogurdu canım sabah acılma olmus 11 deki amliyatı 10 a almıslar
ogluda kızıda saglıklı. kızın kilosu dusuk onun dısında cok iiler selamı vardı hepinize dua etmiş bol bol. spinal olmus herkese önerio

johnny burdasın ya sen bir ara catlaklar için eczaneden aldıgın karısımın icerigini yazmıstın 2 kremmine vardı bidaha yazarmısın sekerim alcam su saaten snra nolur bilmem ama dogumdan sonrada kullanırım muhim diil

ay iyi haber,iyi iyi sevindim,darısı bizlere inşallahboshayallersmile

kizlar dogumum basladi
9 gibi hastaneye geldik agrilarim artinca
10da kendiliginden suyum geldi
10:30da lavman yapildi
aciklik 3 cm
agrilar adet sancisi gibi, AMA geliyo gidiyo
acibadem bursadayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…