2010 Ekim Anneleri

ne kadar güzel.burda hala yaz havası var.deli olcam.bi parça soğuk istiyom artık

serinlik iyi bu havaları bende seviyorum ama banyodan çıktım şimdi üşüdüm resmen bacağım ağrıyor açıkta kaldım sanırım gece üşüdü ondan ağrıyo.

serinlik iyi bu havaları bende seviyorum ama banyodan çıktım şimdi üşüdüm resmen bacağım ağrıyor açıkta kaldım sanırım gece üşüdü ondan ağrıyo.

bende üşüyünce karnım ağrıyooo.resmen dün sancı gelcek gb hissettim.

Neyse kızlar bize müsade kalkıp hazırlanalım öpüyorum sizleri dikkat edin ve doğurmayın ben gelene kadar kaydirigubbakcemile3 doğurmazsam eğer gelirim öğlene kadar eheh

pike dogurmadımı halen kızlarr ay benım nısanın gelecek beklıyecem bı dak durmam kız valla sabırlı kadınmış

offfffffffffff çok sıkılıyorummm.evi silip süpürmek lazım ama hiç istemiyorum.böyle de içim daralıyo amannnnnnnnnnn

günaydın hamişleeer,koca horul horul uyuyo,bende bugün haftasonu ya beraber kahvaltı yaparız diye düşünmüştüm,nerdeeee,kalkmıyo,biz oğlumla dayanamayıp yedik çoktan

günaydın hamişleeer,koca horul horul uyuyo,bende bugün haftasonu ya beraber kahvaltı yaparız diye düşünmüştüm,nerdeeee,kalkmıyo,biz oğlumla dayanamayıp yedik çoktan
h.g canset afityet olsun cnm :1rolleyes:
ee ne yapcaz böyle.zamanda geçmiyo.

Yavaş yavaş kalkalım müzik açalım yüksek ses o zaman enerjimiz yerine gellir :))

Başım ağrıyor ya dünden beri şakaklarıma ok saplanıyor grip olmayımm allahım insallhhhhh 4. kez grip olmuş olurum dr sorayım bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…