2010 Ekim Anneleri

canım hayırlı uğurlu olsun..
inşallah sağlıkla alırsın yavrunu kucağına..

ben hep olamicam diyodum ekim annesi,eylülde gelir diodum,gerci dr bana ya 30 eylül ya da 1 ekim dedi tarih için ben 1 ekimi sectim :))

yerinde olsam ben de öyle yapardım, illa ekim annesi olucam, taktım kafayadelikafaduldendelikafadulden

kızlar bende bi anormallik var galiba
bazen evde şu ıkınma hareketlerini yapıyom.drun sölediklerini unutmayayım bi de hazırlıklı olayım die

keşke çıksa.ne ii olur.anlamam bile ne olduğunukaydirigubbakcemile3

dudu ben de dün gece bi deneme yaptım ıkınma konusunda..
bir de çıkıverirse diye tırsışım yok mu :) sırnaşık şeysırnaşık şey

bizden bellı olmaz canım oglusumun kılosu cok düşük haftaya ne olucak bakalım heran hersey olabülürrreyvahedigeldismile

olsun eğer dışarda daha iyi kilo alıcaksa bencede doğsun canım çünkü dışarda günlük 10 ila 20 gr arası daha çok besleyebiliyorsun ama tabiki hayırlısı ne ise o olsun yavrun için

kizlarr merhabaaaaaaaaa

yoktum 1 haftadirr.. bebisle ugrasmak cokk zoorr :)) anca simdi resim eklemeye ciktimm yukarii..

kimler dogurduu baskaa??? ulay (fragola) dogurdu mu??

kizlarr merhabaaaaaaaaa

yoktum 1 haftadirr.. bebisle ugrasmak cokk zoorr :)) anca simdi resim eklemeye ciktimm yukarii..

burcixxxxxx hoşgeldin tekrar tebrikler bebişini öpüyorumm opuyorumnanaktan frogola demet yaren rita doğurdu canım

kizlarr merhabaaaaaaaaa

hos geldin fragola dogum yapti canim
rita dogu myapti
esra dogum yapmis
bugün pike doguma gitti
nur topu dün ikizlerini aldi
herkes sira sira yapiyor masallahhhh
bizde beklemedeyiz:)
senden sonra dogu myapanlarin bebeklerini gördük bir seninki kalmisti:))
hadi eklede prensesi görelimmm masallah

valla bana dr un dediği teknik dışında bişey yok.dilini dişlerin kapalı bi şekilde araya yerleştirip güçlü bi şekilde çeneni de göğsüne dayayarak var gücünle ittiriyosunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…