2010 Ekim Anneleri

slm kızlar
yaa ben demet,in resımlerını göremedım nerdeki
esra hangi esra doğum yapmış
nurtopu nasıl acaba
ayyy pike,demi gitti doğuma

selam canım... hayırlı olsunnnn... ne güzel herkez birer birer alıyor kucağına kuzusunu. darısı basımıza inşallah. iiyi haberlerinizi bekliyoruz...

oo pike de mi doğuma gitti.yahu ne oluyo ekim annesi değilmiyiz biz eylül annesi olcaz hepimiz

evet canım. dün akşam nişanı gelmiş, sabahta gelip yazmıştı hastanedeyim sancı var,acılmada var diye. muhtemelen doğum olmuştur gibime geliyor. hayırlısı haklarında.

çakma ekim anneleri olceniz :))ama ben bir gün farkla ekim annesi olucam inşallah acil bi durum olmazsa :))

eheheh. biz essah ekim anneleri olcaz
İnş cnmmmmmmmmmmm beklesin bu kadar bekledi kuzuuu

slm kızlar
nurtopu nasıl acaba

selam canımmmmmmmmm.. demetin kuzusunun resmini american hastanesinin sayfasından görmüştük biz.
61esra yapmış. nurtopuda iyiymiş aperpil yazmış onuda ordan gördüm.
pikede sabah yazdı :)

slm kızlar
nurtopu nasıl acaba
selam güzelim..hastanenin sitesinden bakabilirsin demet in kuzuya...61 esra dogum yapmıs..nurtopu iyi sanırım bebegin biri yanında biri küvezdeydi..evet pike de hastanede,suyu da gelmiş acılması da vardı..

ayy hadi hayırlısı bakalım teker teker dökülüyoruz

selam canım sezeryan mıydı senin de?neden 1 gün önce yatıyosun,bana öyle bişiy demediler,çok mu erken ameliyatın?bi de ben 1 gece kalıcam sadece hastanede..

evet canım sezeryandı.........valla doktor öyle söylemiş bende bilmiyorum neden 1 gün önce yattığımı........çarşamba günü taburcu edecekler sanırım.........sabah 8 de alacaklar galiba

hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah güzel haberlerini bekliyoruzzzz

belli olmaz ben daha doğurmadım.ekim konusunda ısrarlıyım ben:)kaydirigubbakcemile3
ben hep olamicam diyodum ekim annesi,eylülde gelir diodum,gerci dr bana ya 30 eylül ya da 1 ekim dedi tarih için ben 1 ekimi sectim :))

ohh maşaallah .kaç haftalıktı o .ben korkuyom artıkkkk

ya kızlar bi sorum olcak hani nişan diyoruz ya bu nası bişiy renk olarak normal su gibi şeffaf mı ilk gelmesinde çok geliyomu yoksa ara ara mı geliyo hani gelince hemen hastaneye gitmek gerekiyo mukafamçokkarıştı

ya kızlar bi sorum olcak hani nişan diyoruz ya bu nası bişiy renk olarak normal su gibi şeffaf mı ilk gelmesinde çok geliyomu yoksa ara ara mı geliyo hani gelince hemen hastaneye gitmek gerekiyo mukafamçokkarıştı
sümüksü pembe,kırmızı ya da kahverengimsi renkte bişimiş cnm..biraz kötü tarif ettim ama :SS

yok canım hafif kanlı jölemsi bişeymiş

kızlar bende bi anormallik var galiba
bazen evde şu ıkınma hareketlerini yapıyom.drun sölediklerini unutmayayım bi de hazırlıklı olayım die

ay inşallah bahaircimmm bende cok istiyorum allah yardımcım olsun gönlüme göre versin inşallah.
pikenin sancısı gelmiş hastanedelerdi öyle yazmıştı açılması da vardı.
inşallah canım gönlünce olur herşey... hepinizin inşallah...

ben cevremde hep öyle duydum cnm,suni sancı cok daha zor oluyo demişlerdi..ben onların yalancısıyım valla :))

canımcım ben sana her duyduğuna inanma diyorum... o suni sancıyı alan kişiler demekki yeterince sancısı yokki suni sancı alıyo... yeteri kadar sancısı olmayan bi insan suni sancıyla nasıl kıyaslama yapabilirki? hem dr beni neden yanlış yönlendirsin doğruyu söyleyip hazırlaması gerekiyo... mesela çatı muayenesine girdiğim de şimdi biraz canın acıyabilir diye söylemişti... aynı şeyi suni sancı için de söylerdi herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…