çakma ekim anneleri olceniz :))ama ben bir gün farkla ekim annesi olucam inşallah acil bi durum olmazsa :))oo pike de mi doğuma gitti.yahu ne oluyo ekim annesi değilmiyiz biz eylül annesi olcaz hepimiz
selam arkadaşlar allah izin verirse bende yarın akşam gidiyorum hastaneye 1 gün önceden yatış yapılıyormuş
pazartesi sabahta ilk beni alacaklar ameliyata
çok heyecanlıyım
allah hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
oo pike de mi doğuma gitti.yahu ne oluyo ekim annesi değilmiyiz biz eylül annesi olcaz hepimiz
çakma ekim anneleri olceniz :))ama ben bir gün farkla ekim annesi olucam inşallah acil bi durum olmazsa :))
slm kızlar
yaa ben demet,in resımlerını göremedım nerdeki
esra hangi esra doğum yapmış
nurtopu nasıl acaba
ayyy pike,demi gitti doğuma
çakma ekim anneleri olceniz :))ama ben bir gün farkla ekim annesi olucam inşallah acil bi durum olmazsa :))
selam güzelim..hastanenin sitesinden bakabilirsin demet in kuzuya...61 esra dogum yapmıs..nurtopu iyi sanırım bebegin biri yanında biri küvezdeydi..evet pike de hastanede,suyu da gelmiş acılması da vardı..slm kızlar
yaa ben demet,in resımlerını göremedım nerdeki
esra hangi esra doğum yapmış
nurtopu nasıl acaba
ayyy pike,demi gitti doğuma
eheheh. biz essah ekim anneleri olcaz
İnş cnmmmmmmmmmmm beklesin bu kadar bekledi kuzuuu
selam canımmmmmmmmm.. demetin kuzusunun resmini american hastanesinin sayfasından görmüştük biz.
61esra yapmış. nurtopuda iyiymiş aperpil yazmış onuda ordan gördüm.
pikede sabah yazdı :)
selam canım sezeryan mıydı senin de?neden 1 gün önce yatıyosun,bana öyle bişiy demediler,çok mu erken ameliyatın?bi de ben 1 gece kalıcam sadece hastanede..
selam canım... hayırlı olsunnnn... ne güzel herkez birer birer alıyor kucağına kuzusunu. darısı basımıza inşallah. iiyi haberlerinizi bekliyoruz...
saol canım........inşallah herşeyin hayırlısı........kendime geldiğimde yazarım size........kolayca bitiversin yaa
selam arkadaşlar allah izin verirse bende yarın akşam gidiyorum hastaneye 1 gün önceden yatış yapılıyormuş
pazartesi sabahta ilk beni alacaklar ameliyata
çok heyecanlıyım
allah hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
eheheh. biz essah ekim anneleri olcaz
İnş cnmmmmmmmmmmm beklesin bu kadar bekledi kuzuuu
selam canımmmmmmmmm.. demetin kuzusunun resmini american hastanesinin sayfasından görmüştük biz.
61esra yapmış. nurtopuda iyiymiş aperpil yazmış onuda ordan gördüm.
pikede sabah yazdı :)
ben hep olamicam diyodum ekim annesi,eylülde gelir diodum,gerci dr bana ya 30 eylül ya da 1 ekim dedi tarih için ben 1 ekimi sectim :))belli olmaz ben daha doğurmadım.ekim konusunda ısrarlıyım ben:)kaydirigubbakcemile3
selam canım... hayırlı olsunnnn... ne güzel herkez birer birer alıyor kucağına kuzusunu. darısı basımıza inşallah. iiyi haberlerinizi bekliyoruz...
evet canım. dün akşam nişanı gelmiş, sabahta gelip yazmıştı hastanedeyim sancı var,acılmada var diye. muhtemelen doğum olmuştur gibime geliyor. hayırlısı haklarında.
evet canım sezeryandı.........valla doktor öyle söylemiş bende bilmiyorum neden 1 gün önce yattığımı........çarşamba günü taburcu edecekler sanırım.........sabah 8 de alacaklar galiba
sabah erken ameliyatın o yüzden sanırım,geceden de tetkiklerin falan yapılcak galiba..sen 2 gece kalıyomussun hastanede o da iyiymiş...hayırlısı olsun cnm,saglıkla kavus bebişine inş..selam canım... hayırlı olsunnnn... ne güzel herkez birer birer alıyor kucağına kuzusunu. darısı basımıza inşallah. iiyi haberlerinizi bekliyoruz...
saol canım........inşallah herşeyin hayırlısı........kendime geldiğimde yazarım size........kolayca bitiversin yaa
sümüksü pembe,kırmızı ya da kahverengimsi renkte bişimiş cnm..biraz kötü tarif ettim ama :SSya kızlar bi sorum olcak hani nişan diyoruz ya bu nası bişiy renk olarak normal su gibi şeffaf mı ilk gelmesinde çok geliyomu yoksa ara ara mı geliyo hani gelince hemen hastaneye gitmek gerekiyo mukafamçokkarıştı
ya kızlar bi sorum olcak hani nişan diyoruz ya bu nası bişiy renk olarak normal su gibi şeffaf mı ilk gelmesinde çok geliyomu yoksa ara ara mı geliyo hani gelince hemen hastaneye gitmek gerekiyo mukafamçokkarıştı
inşallah canım gönlünce olur herşey... hepinizin inşallah...ay inşallah bahaircimmm bende cok istiyorum allah yardımcım olsun gönlüme göre versin inşallah.
pikenin sancısı gelmiş hastanedelerdi öyle yazmıştı açılması da vardı.
ben cevremde hep öyle duydum cnm,suni sancı cok daha zor oluyo demişlerdi..ben onların yalancısıyım valla :))
ıkınırkene cıkarıvermeyesin canım :))kızlar bende bi anormallik var galiba
bazen evde şu ıkınma hareketlerini yapıyom.drun sölediklerini unutmayayım bi de hazırlıklı olayım die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?