kizlarr face e ekledimm bi kac tane simdilikkk... :))))0
kizlarr face e ekledimm bi kac tane simdilikkk... :))))0
canikom ben face kullanmıyorumsonra burayada ekle
pamfilya, seninde ellerin şişip uyuşuyomuş heralde canım.. dr'una sordunmu?
benimki cok arttı, parmaklarımı acıp kapamakta cok zorlanıyorum..
dün tavayı tutarken elimi yaktım, bugünde bi parmagımı kestim(
ellerime hakim olamıyorum yaa(
pamfilya, seninde ellerin şişip uyuşuyomuş heralde canım.. dr'una sordunmu?
benimki cok arttı, parmaklarımı acıp kapamakta cok zorlanıyorum..
dün tavayı tutarken elimi yaktım, bugünde bi parmagımı kestim(
ellerime hakim olamıyorum yaa(
kızlar ne var ne yok?
ay melike sor demişti bu el uyuşmasını ama ben unuttum. kızcağızıda hastaneden cıkışta aradım uyuyomuş uyandırdım:)))))))))
tamam canımm bende olmuyor melike de ve sende oluyormuş. bakalım ne diyecek.
senin nasıl geçti dr anlatsana canım:)
evet canım buçuk olsun saat arıcam galiba melikeyede oluyomuş sizi bilgilendiririm canım benim şuanda bile var ama uyanınca hat safada oluor
öncelikle slm herkese, benimde ellerim seninkilerle aynı durumda sağ parmaklarımda his diye bişey kalmadıbu sorun 35. haftada başladı,senağlama baştan çok takmıştım kafaya zoruma gitmişti ama alıştım şimdilerde dr bişey demedi magnezyumla calsiyuma devam dedi
aaa benim face im de yok sanırım burcixx( nasıl görücem ben :SS
kızlara yazdıgımı sana da kopyalıyım canım :))
Kızlar bizde doktordan simdi geldik..
nst baglandım ilk kez benim yaramaz durmayan oglum, hiç kıpırdamadı sayesinde 40dk kadar nst baglı kaldım :)))) sonra biraz oynadı sanırım benim heyecanımdan dolayı oda heyecan yaptı :)
neyse ki herşey yolunda cok sükür, bizimkinin daha gelmeye niyeti yok sancı vs hiç bişi çıkmadı herşey normal :))
gelelim çatı muaynemize... İnanın o kadar korkulacak birşey değil, acımıyor bile. 1-2dk sürdü. Müsaitmişim normal doğuma,gayet güzel doğurabilirmişim kasmıyormuşum kendimi allah'ın izniyle çatır çatır doğurucam inşallah! daha kafası inmemiş tam olarak bolbol yürüyüş yap dedi. çok iri bir bebek olmucak doğumunda kolay olur dedi,2900 olmuş kilosu. 10günde 300gr almış maşallah10gün sonra tekrar çağırdı nst için,o zamana kadar sancıların olabilir ama son ana kadar kendini tut evde buraya geldiginde acılman 3-4cm olmuş olsun ki rahat olur korkmazsın dedi. böyle işte kızlar cok sükür hersey yolunda. hastanede dağıtacağımız şekerlerimizi de aldık geldik kocişle... allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?