2010 Ekim Anneleri

EVET BANA DA aynısını söyledi korkulacak bişey değilmiş lohusalıkla geçermiş

kızlarrrr napıonuzzzzz burcak gelmiş face den baktım henüz beni kabul etmemiş kızını göremedim ama allah bilir onun gibi tatlı bişeydir sizler nasılsınız pikecim naptı acaba şu nişan olayı bendede aynı hee bende boyna bakıp duryorum geldimi die

iyidir tatım sıramızı bekliyoz :))pike dogurmustur artık,eklese de bebişini görsek :))

iyi de sabahtı kontrolü hala neden helmedi kibenneyaptımki dogurmus olmasın,suyu da sızıyodu zaten

doğuma alırsalar yarinca mesaj atar haber veririm demişti. gittigi yer uzak mesafeli ya belkide ondan geciktiler. hayırlısı bakalım bekleyelim.

iyidir tatım sıramızı bekliyoz :))pike dogurmustur artık,eklese de bebişini görsek :))

evettt inşallah canımmm bende temizlik yaptımm bütün evii yaladım yuttum havamıda atıyım dedim yarınada doğurcam bu gazla ama enerjik değilim çok yoruldummm

hosgeldin şekerimmmmmmm...
cok güzel kızı kendisi gibi maşallah
pike muhtemelen dünyaya getirmiştir yavrusunu :)
eheh bende bakıp duruyorum ama tık yok, belki doktor oynadı bundan sonra gelebilir heran gerci doktor ben baktıgım icin leke felan gelirse endise etme dedi.

kız bende de bi enerji var ki sorma gitsin kendimi zor tutuyorum temizlik yapmamak icin ama sanırım kalkıp şöyle bi evi silicem çamaşır suyula miss gibi koksun

midem yanıyo ühü

yok mu canım mide yanman icin ilacın icsen?

evettt inşallah canımmm bende temizlik yaptımm bütün evii yaladım yuttum havamıda atıyım dedim yarınada doğurcam bu gazla ama enerjik değilim çok yoruldummm
benim de bi sürü işim var,ama önümüzdeki hafta içi halledicem ki tekrar kirlenmesin,annem de gelcek ben ufak işleri yaparım onlar eşimle zor işleri yapsınlar..dinlen ama dikkat et

kizlar ayni sorun bende de vardi..... ben dogumla beraber bir gunde 18 kilo verdim...

parmaklarim hala uyusukk kuru gibi hissetmiyorum.. sisikleri indi ama dktpr 6 hafta uyusukluk hiissi surer dedi... 6 hafta gecmezse bakariz dedi...

kizlar ayni sorun bende de vardi..... ben dogumla beraber bir gunde 18 kilo verdim...

parmaklarim hala uyusukk kuru gibi hissetmiyorum.. sisikleri indi ama dktpr 6 hafta uyusukluk hiissi surer dedi... 6 hafta gecmezse bakariz dedi...
18 kilo muuuuuuuuuuuuakannehirkaç almıstın ki cnm?

bu arada kızın cok tatlı cnm,kaç kilo dogdu ya yanaklar tombik tombik maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…