çok çok iyi tebrik ederim seni bak çatı muayenesinide atlattın oğlunada sanada
benimde uyanınca cok feci oluyo.. bi de bilg.da cok yazınca
özellikle yüzük parmaklarımda var benimde, 2-3 haftadır falan hic gecmedi.. vitamin hapınıda bırakmıstım, yenidenmi başlasamki?
karpal tünel sendromuymus galiba, neyse pamfilya bi sorsun bakalım..
iyi de sabahtı kontrolü hala neden helmedi kibenneyaptımki dogurmus olmasın,suyu da sızıyodu zatengülegüle yarincancım dikkat et. ecrinde gelemedi oda gitmişti ne yaptı acaba.
iyidir tatım sıramızı bekliyoz :))pike dogurmustur artık,eklese de bebişini görsek :))kızlarrrr napıonuzzzzz burcak gelmiş face den baktım henüz beni kabul etmemiş kızını göremedimama allah bilir onun gibi tatlı bişeydir sizler nasılsınız pikecim naptı acaba şu nişan olayı bendede aynı hee bende boyna bakıp duryorum geldimi die
iyi de sabahtı kontrolü hala neden helmedi kibenneyaptımki dogurmus olmasın,suyu da sızıyodu zaten
iyidir tatım sıramızı bekliyoz :))pike dogurmustur artık,eklese de bebişini görsek :))
kızlarrrr napıonuzzzzz burcak gelmiş face den baktım henüz beni kabul etmemiş kızını göremedimama allah bilir onun gibi tatlı bişeydir sizler nasılsınız pikecim naptı acaba şu nişan olayı bendede aynı hee bende boyna bakıp duryorum geldimi die
kızlarrrr napıonuzzzzz burcak gelmiş face den baktım henüz beni kabul etmemiş kızını göremedimama allah bilir onun gibi tatlı bişeydir sizler nasılsınız pikecim naptı acaba şu nişan olayı bendede aynı hee bende boyna bakıp duryorum geldimi die
midem yanıyo ühü
benim de bi sürü işim var,ama önümüzdeki hafta içi halledicem ki tekrar kirlenmesin,annem de gelcek ben ufak işleri yaparım onlar eşimle zor işleri yapsınlar..dinlen ama dikkat etevettt inşallah canımmm bende temizlik yaptımm bütün evii yaladım yuttum havamıda atıyım dedim yarınada doğurcam bu gazla ama enerjik değilim çok yoruldummm
pamfilya, seninde ellerin şişip uyuşuyomuş heralde canım.. dr'una sordunmu?
benimki cok arttı, parmaklarımı acıp kapamakta cok zorlanıyorum..
dün tavayı tutarken elimi yaktım, bugünde bi parmagımı kestim(
ellerime hakim olamıyorum yaa(
18 kilo muuuuuuuuuuuuakannehirkaç almıstın ki cnm?kizlar ayni sorun bende de vardi..... ben dogumla beraber bir gunde 18 kilo verdim...
parmaklarim hala uyusukk kuru gibi hissetmiyorum.. sisikleri indi ama dktpr 6 hafta uyusukluk hiissi surer dedi... 6 hafta gecmezse bakariz dedi...
kız bende de bi enerji var ki sorma gitsin kendimi zor tutuyorum temizlik yapmamak icin ama sanırım kalkıp şöyle bi evi silicem çamaşır suyula miss gibi koksun
yok mu canım mide yanman icin ilacın icsen?
bu arada kızın cok tatlı cnm,kaç kilo dogdu ya yanaklar tombik tombik maşallahkizlar ayni sorun bende de vardi..... ben dogumla beraber bir gunde 18 kilo verdim...
parmaklarim hala uyusukk kuru gibi hissetmiyorum.. sisikleri indi ama dktpr 6 hafta uyusukluk hiissi surer dedi... 6 hafta gecmezse bakariz dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?