2010 Ekim Anneleri

hojjjj buldummm canımmm oyy maaşallah ozaman onaaa
inşallah yaa kolaylıkla doğurmuşturda bizde kuzusunu görelim
bende salı gitcem doktora ama benimki çatı muayenesi yapmıycakmış sen hertürlü normal doğurursun deyip duruo anlamdım gitti bi nişan bişey gelse artık :))))

kız bende de bi enerji var ki sorma gitsin kendimi zor tutuyorum temizlik yapmamak icin ama sanırım kalkıp şöyle bi evi silicem çamaşır suyula miss gibi koksun

yok mu canım mide yanman icin ilacın icsen?

darkcımm sen yapma temizlik bence belki doğum enerjisidir boşa harcamış olma benim hiç halim yoktu zarzor yaptım vallaa

dur kız bi 38bi bitsin ondan sonra bekleyelim biz :))))))))

anamm zaten ben kendimi ters şartlandırıorum bana kalsa 42 haftayı falan bulcam çok özlicem bu halimi zaten şimdi bebeğe kilo aldıran şeyleri yiorum düzenli olarak geçen salı 2900 dü 3500 olana kadar doğurmamam lazım inşallah yaniii:):)

darkcımm sen yapma temizlik bence belki doğum enerjisidir boşa harcamış olma benim hiç halim yoktu zarzor yaptım vallaa

sanmıyorum doğuma daha var dedi eline kafası gelmedi doktorun daha inmemiş tam olarak belki iş yaparsam iner ne dersiniz ablamda temizlik yapıyodu evi mis gibi kokuyodu sendende duydum hepten gaza geldim :))))))))

sanmıyorum doğuma daha var dedi eline kafası gelmedi doktorun daha inmemiş tam olarak belki iş yaparsam iner ne dersiniz ablamda temizlik yapıyodu evi mis gibi kokuyodu sendende duydum hepten gaza geldim :))))))))

heee oda olabilir canım banada kayın valdem demişti çamşır yıkarsan yer silesen eğilipte çatımız açılırmış kolay doğururmuşuz ama ebe de sakıncalı dio iş yaparak inerde sen yine daha çok yürüyüşle indirmeye çalış ama yine temizlik yap tabiii insan hamilelikte 10 kat daha titizleşio ben şahsen çamaşır suyuyla yatıp kalkıorum :):)

ben bi yarım saat koşu bandına çıkayım bari bebek doğum kanalına giriyomuş yürüyüş yapınca öpüyorum kızlar

bebek gelicegi zamani bence biliyor ya ben hamileligimin basindan beri yürüyüs yapyiorum iki hafta önce dr gitim asagi dönmüs ama tam kanalin icine girmemis pazartesi tekrar kontrolum var bakalim artik dogurmak istiyorum

benim kızz taaa bir ay önce kanala girmişti hareketlerini çok net orda hissedebiliorum ama pek gelcek gibi bi düşüncesi yok ben anladım :):) inatçıııı

benim kızz taaa bir ay önce kanala girmişti hareketlerini çok net orda hissedebiliorum ama pek gelcek gibi bi düşüncesi yok ben anladım :):) inatçıııı
benimki de 2 haftayı gecti kanala gireli,1 ay önce de dönmüştü bası asagı..gerci sezeryan olucak bunlar olmasa da olurdu...normal olaydı hazırdı yani benim böcük :))

ohh maşallah cnm ya,bi o kiloya 1-2 ayda ulasırız heralde :))biz de dogumla beraber kortuluruz umarım kilolardan..ama sende seker vardı sanırım ondan kilo almıssınız bebek de sen de...

aynen benim karnim cok buyuktu.,.. suyuydu seliydi plasentasiydi cocukdu derken 18 kilo bi ande gitti... :))

ooy maasallah nurtopucum inş. sende bebişlerde iyisinizdir.. Allah bağıslasın..

kizlar dogumum basladi
9 gibi hastaneye geldik agrilarim artinca
10da kendiliginden suyum geldi
10:30da lavman yapildi
aciklik 3 cm
agrilar adet sancisi gibi, AMA geliyo gidiyo
acibadem bursadayiz

Allah yardımcın olsun canım.. inş. suan sağsalşm kolayca almıssındır kucağına yavrunu..

sesin telinle uyandım o zamandan beride anaam tel susmadı kız bereketli arkadasım benim nasıl mutlu oldum sabah sabah ohh Allah gönlune göre versin canım :)

kızlar 61 esra da dogum yapmıs haberiniz ola

oo hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsunn iyilerdir inş.:)

Canım Allah yardımcınız olsun sağ salim kuzunu kucağına al inş..

ay melike sor demişti bu el uyuşmasını ama ben unuttum. kızcağızıda hastaneden cıkışta aradım uyuyomuş uyandırdım:)))))))))

olsun canım pamfilya öğrenir inş.:) iyiki uyandırdın kızz:):)

bu arada ecrinden haber yokmu?

Nevyasımda bugun muayene olcaktı sanırım ne yaptı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…