hosgeldin şekerimmmmmmm...
cok güzel kızı kendisi gibi maşallah
pike muhtemelen dünyaya getirmiştir yavrusunu :)
eheh bende bakıp duruyorum ama tık yok, belki doktor oynadı bundan sonra gelebilir herangerci doktor ben baktıgım icin leke felan gelirse endise etme dedi.
kız bende de bi enerji var ki sorma gitsin kendimi zor tutuyorum temizlik yapmamak icin ama sanırım kalkıp şöyle bi evi silicem çamaşır suyula miss gibi koksun
yok mu canım mide yanman icin ilacın icsen?
dur kız bi 38bi bitsin ondan sonra bekleyelim biz :))))))))
darkcımm sen yapma temizlik bence belki doğum enerjisidir boşa harcamış olma benim hiç halim yoktu zarzor yaptım vallaa
sanmıyorum doğuma daha var dedi eline kafası gelmedi doktorun daha inmemiş tam olarakbelki iş yaparsam iner ne dersiniz ablamda temizlik yapıyodu evi mis gibi kokuyodu sendende duydum hepten gaza geldim :))))))))
ben bi yarım saat koşu bandına çıkayım bari bebek doğum kanalına giriyomuş yürüyüş yapınca öpüyorum kızlar
benimki de 2 haftayı gecti kanala gireli,1 ay önce de dönmüştü bası asagı..gerci sezeryan olucak bunlar olmasa da olurdu...normal olaydı hazırdı yani benim böcük :))benim kızz taaa bir ay önce kanala girmişti hareketlerini çok net orda hissedebiliorum ama pek gelcek gibi bi düşüncesi yok ben anladım :):) inatçıııı
bu arada kızın cok tatlı cnm,kaç kilo dogdu ya yanaklar tombik tombik maşallah
ohh maşallah cnm ya,bi o kiloya 1-2 ayda ulasırız heralde :))biz de dogumla beraber kortuluruz umarım kilolardan..ama sende seker vardı sanırım ondan kilo almıssınız bebek de sen de...ben toplam 23 almistim
18 i birden gitti... bebegim 4910 gr dogdu
:))
ohh maşallah cnm ya,bi o kiloya 1-2 ayda ulasırız heralde :))biz de dogumla beraber kortuluruz umarım kilolardan..ama sende seker vardı sanırım ondan kilo almıssınız bebek de sen de...
sezeryandı değil mi senin? ne kadar zamanda toparlandın cnm?genel anestezi mi oldun?aynen benim karnim cok buyuktu.,.. suyuydu seliydi plasentasiydi cocukdu derken 18 kilo bi ande gitti... :))
feyza nurtopu dun dogurdu canım sabah acılma olmus 11 deki amliyatı 10 a almıslar
ogluda kızıda saglıklı. kızın kilosu dusuk onun dısında cok iiler selamı vardı hepinize dua etmiş bol bol. spinal olmus herkese önerio
kizlar dogumum basladi
9 gibi hastaneye geldik agrilarim artinca
10da kendiliginden suyum geldi
10:30da lavman yapildi
aciklik 3 cm
agrilar adet sancisi gibi, AMA geliyo gidiyo
acibadem bursadayiz
Kızlar bizde doktordan simdi geldik..
nst baglandım ilk kez benim yaramaz durmayan oglum, hiç kıpırdamadı sayesinde 40dk kadar nst baglı kaldım :)))) sonra biraz oynadı sanırım benim heyecanımdan dolayı oda heyecan yaptı :)
neyse ki herşey yolunda cok sükür, bizimkinin daha gelmeye niyeti yok sancı vs hiç bişi çıkmadı herşey normal :))
gelelim çatı muaynemize... İnanın o kadar korkulacak birşey değil, acımıyor bile. 1-2dk sürdü. Müsaitmişim normal doğuma,gayet güzel doğurabilirmişim kasmıyormuşum kendimi allah'ın izniyle çatır çatır doğurucam inşallah! daha kafası inmemiş tam olarak bolbol yürüyüş yap dedi. çok iri bir bebek olmucak doğumunda kolay olur dedi,2900 olmuş kilosu. 10günde 300gr almış maşallah10gün sonra tekrar çağırdı nst için,o zamana kadar sancıların olabilir ama son ana kadar kendini tut evde buraya geldiginde acılman 3-4cm olmuş olsun ki rahat olur korkmazsın dedi. böyle işte kızlar cok sükür hersey yolunda. hastanede dağıtacağımız şekerlerimizi de aldık geldik kocişle... allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
kızlar 61 esra da dogum yapmıs haberiniz ola
selam arkadaşlar allah izin verirse bende yarın akşam gidiyorum hastaneye 1 gün önceden yatış yapılıyormuş
pazartesi sabahta ilk beni alacaklar ameliyata
çok heyecanlıyım
allah hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
ay melike sor demişti bu el uyuşmasını ama ben unuttum. kızcağızıda hastaneden cıkışta aradım uyuyomuş uyandırdım:)))))))))
selam kızlar hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?