canım sadece tuz olayı degil ya sabit kalmak çok yürümek yada tuz etki ediyo dr um bişey demiyo daha dgrusu yüzündede şişme varmı dyo yok dyince normal diyo korkma canım ayagını yüksek tut biraz geçer inşşhc bılmıyom kı canım tuz olayını pek azaltamadım o yuzden mı kı dktr sana sısler ıcın bısı dyor mu hıc
sağol canım evet vakti var ama ben cok sıkıldım artıkkarnımda semsert saatlerdir kanalda olsa belki dogum bile baslar ama böle kasıl kasıl kanalada sokamıo rahim ne beceriksizmiş
valla kızlar 35. haftalarda da oglumun kızımın gelesi yok demeyin gelmesin bir zahmet göryonuz 39. haftada bile gelmio ki o zaman gelsin valla sasıom o vakitlerde bekleyenlere de artık
tatlım her bebek bir diil bazısı 35 te bile geliyo örnek misal gülsen kimi 41 de sen dua et 41 i beklemesin:)
canım sadece tuz olayı degil ya sabit kalmak çok yürümek yada tuz etki ediyo dr um bişey demiyo daha dgrusu yüzündede şişme varmı dyo yok dyince normal diyo korkma canım ayagını yüksek tut biraz geçer inşş
yaf çocuk ne etsin bekliyo işte vakit gelsin annesine sarılsın die ama vakit varrrrr .. :) sende normal dogum yapıcan demi bugün gitcektin sanki dr ane dedi dr ?*
canım elbetteki her bebek bir diil zaten gelene gelme diyemioz ama 35. haftalarda bebek beklemek??? garip bir sey cocuk gelişimini tamamlamamıs anne gelmesini beklio anneden sözediyorum
normal yapmak için bekliozda canım kısmet bekleyip bekleyip sezeryan olmakta var işin ucunda ne dicek haftaya gidicez sez. istesek yarın alcak yok bekliim bir hafta daha dedim gelir belki
birde 41. hafta diye bişi yok kızlar ben ankarada cevremde hiç duymadım 40. haftan dolunca burada suni denerler azcık sonra sezertan alırlar dogmazsa. Yani doktora gitmiosa biri ancak bekler 41. cunku bebegin ölüm tehlikesi var
hoşgeldin crazy ci naber
aperpilcim ilk başlarda gelmesin diyoz şimdide gelsin diyoz bebekte napcak şaşırdı valla
artık vucudum agırlaştıkça takatsiz kaldım dün gece eşim ne kadar derin nefes alıyosun diyo hiç farkında degilim nefesim yetmez oldu çünkü acaipdekilo aldım
nese canlarım ben kacıom gidim kocaya catiimmm :)
görüşürüz
41 olmazmı canım yaaa benim arkadas 41+1 de dogurdu:S
41 olmazmı canım yaaa benim arkadas 41+1 de dogurdu:S
normal yapmak için bekliozda canım kısmet bekleyip bekleyip sezeryan olmakta var işin ucunda ne dicek haftaya gidicez sez. istesek yarın alcak yok bekliim bir hafta daha dedim gelir belki
birde 41. hafta diye bişi yok kızlar ben ankarada cevremde hiç duymadım 40. haftan dolunca burada suni denerler azcık sonra sezertan alırlar dogmazsa. Yani doktora gitmiosa biri ancak bekler 41. cunku bebegin ölüm tehlikesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?