2010 Ekim Anneleri

aminnnnnnnnnn canım ya kaynım geçen sene ramazanda geldi gene yemek yapıyorum burun kıvırıyo yok ben bunu yemem falan dedikçe sinirlerim kalkıyo buseferde amcasını alıp geliyomuş tatil yapacak zamanmı allah aşkına evi otel gibi kullanacak aklınca ama öglen kadar uyur ondan sonra kalkıp eşimin yanına dükkana gider eşim zatengece 12.30da geliyo bu adamlar bütün gece dışarda olacak degil ya gene benim başıma gelcek oturup kalkamıyorum zaten neyapcam bilmiyorum açıkçası:uhm:

düşüncesizlik valla başka bişey değil
diyecek laf bulamıyorummm

valla annemler ve ablamlar geldi sanki misafir benim bir işe dokunmadım
kayınvalidem de yorulmayım diye gelmiyorlar onlara gittiğimde tabak bile kaldırtmıyorlar sağolsunlar
yani hamile ayına gelmiş kadına yappılmaz yaaa
demek adamlar eşlerine de böyle davranıyorlar eşlerine yazık

valla senin yerine ben sinirlendim okurken.ne düşüncesiz insanlarmış ya dogurcak kadına yatılı misafir mi gelir.sende hiç ugrasma bişey için.yorma kendini sakın

slm güzellerrr
misafirlik konu demek.. allah tan bana gelen yok inş kimsede gelmezz.. hiç ugraşamama bu halde onlarla kaynanamla geçen konuştuk dogum ne zaman die sordu ama geleyim mi die sormadı iyikide sormamış hiççç çekemem onuulmaz:

bende 38 haftalık hamleyim. nstde bugün kalp atışları çok yüksek çıktı. bu durumu yasayan var mı aranızda.. doktor saolsun pek bi açıklama yapmadı 2 gün sonra tekrar gel dedii endişeliyim.. allah hepimizin yardımcısı olsun...

hoşbulduk canım.. çok saol inş yoktur bi sorun ama bugün iki defa girdim nst ye iki gün sonra tekrar çağırınca endişelendim işte

selam kızlar ben ve keyfine duskun oglum geldik
ufak ufak kuser oldum ogluma ayıp edio ama anneye yüru yuru daha ne yapam bir kanala giremedi

canım endişelenme..doğum yakın demek sanırım...ben de girdim ama hiç bir şey çıkmadı..ben sezaryan bekledğim için olmamamsı iyi..

sancının devam edip etmedğine bakar 2 gün sonra..devamsa açılmaya bakar..

sancı hiç çıkmadı sadece bebeğin kalp atışları 180 den daha yüksek çıktı beni korkutanda o oldu keşke sancı çıksaydıda doğursaydım:)

yok canım ya eşleri kıymetli enazından kaynımınki kıymetli biliyorum bi dedigini ikilemez o derece düşünsene son çocugu ben yeni evliyken dogdu yani şimdi 4 yaşında ablası ilgileniyo kardeşiyle hanımına agırlık olmasın yeterki

baylemurcum benim aykalar felan şişiyoda öyle tek degil ama o ayagına çok baskı mı yaptın acaba ondan mı oldu

hoşgeldin aperpilcim .. ya ogluşunun vakti var demeki annesi yerini sevmiş ayrılmak istmeiyo o göbüşten :)

sağol canım evet vakti var ama ben cok sıkıldım artık karnımda semsert saatlerdir kanalda olsa belki dogum bile baslar ama böle kasıl kasıl kanalada sokamıo rahim ne beceriksizmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…