bu misafrlere sinir oluyom. kendi işimiziz kendmz yaparız demeleri hele çıldırtıo. son ayda misafir mi gelinir. benmde bayramda yatılı misairlerim vardı. üsteik akrabada değil aile dostu ve bizden yaşça çokk büyük insanlar. oturdlar ben garson gibi hizmet ettim bayram tatillerinde otele para verceklerine bize gelip hiç para harcamadan yediler içtiler gezdiler mühim olan o değilde ellerini hiç bi işe sürmediler. masadan tabaklarını bile kaldırmadılar :S allah böle insanlara biraz ince fikjir versin...
düşüncesizlik valla başka bişey değilvalla loveli canım kaynımın düşünmesi lazım adamın kaç çocugu var bu ayın nekadar zor geçtigini insan bilmezmi okadarda eşim durumu anlatmış istemezseniz otele gideriz demiş ama palavra nerde hayatta gitmez bide üstüne diyomuşki biz kendi işimizi kendimiz görürüz oldu ben evdeyken benim evimde adamlar bekar gibi hareket edecekler yuh diyorum başkada bişey demiyorum kendi yemeklerini flan kendi yaparmış ben gelmeni istemiyorum diyorum adam ne diyoya
bu misafrlere sinir oluyom. kendi işimiziz kendmz yaparız demeleri hele çıldırtıo. son ayda misafir mi gelinir. benmde bayramda yatılı misairlerim vardı. üsteik akrabada değil aile dostu ve bizden yaşça çokk büyük insanlar. oturdlar ben garson gibi hizmet ettim bayram tatillerinde otele para verceklerine bize gelip hiç para harcamadan yediler içtiler gezdiler mühim olan o değilde ellerini hiç bi işe sürmediler. masadan tabaklarını bile kaldırmadılar :S allah böle insanlara biraz ince fikjir versin...
aminnnnnnnnnn canım ya kaynım geçen sene ramazanda geldi gene yemek yapıyorum burun kıvırıyo yok ben bunu yemem falan dedikçe sinirlerim kalkıyo buseferde amcasını alıp geliyomuş tatil yapacak zamanmı allah aşkına evi otel gibi kullanacak aklınca ama öglen kadar uyur ondan sonra kalkıp eşimin yanına dükkana gider eşim zatengece 12.30da geliyo bu adamlar bütün gece dışarda olacak degil ya gene benim başıma gelcek oturup kalkamıyorum zaten neyapcam bilmiyorum açıkçası:uhm:
kızlar facete 2010 ekim anneleri grubuna katışıp nickini yazmayanlar yazabilirmi
canım endişelenme..doğum yakın demek sanırım...ben de girdim ama hiç bir şey çıkmadı..ben sezaryan bekledğim için olmamamsı iyi..
sancının devam edip etmedğine bakar 2 gün sonra..devamsa açılmaya bakar..
düşüncesizlik valla başka bişey değil
diyecek laf bulamıyorummm
valla annemler ve ablamlar geldi sanki misafir benim bir işe dokunmadım
kayınvalidem de yorulmayım diye gelmiyorlar onlara gittiğimde tabak bile kaldırtmıyorlar sağolsunlar
yani hamile ayına gelmiş kadına yappılmaz yaaa
demek adamlar eşlerine de böyle davranıyorlar eşlerine yazık
baylemurcum benim aykalar felan şişiyoda öyle tek degil ama o ayagına çok baskı mı yaptın acaba ondan mı oldu
hoşgeldin aperpilcim .. ya ogluşunun vakti var demeki annesi yerini sevmiş ayrılmak istmeiyo o göbüşten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?