2010 Ekim Anneleri

1 paket yufkayı dün peynirli börek sardım.bugunde 1 paket yufkadn patateslı sardım ... buzdolabı poşetlerıne koydum ıyı oldu yaa epeyce oldu :)) dogumdan sonra çıkarınca insallh güzel olurlar ilk defa attım defreze

kekte yapmayı düşünüyorum güzel oluyor dedi arkadaşım

ooo hamaratlıgın ustunde yanı. kek hıc denemedım ben ya. borek cok ıyı oluyo tadı da gayet yerınde oluyo.

güzel oluyor cnm. ben daha önce denemiştim.

ooo hamaratlıgın ustunde yanı. kek hıc denemedım ben ya. borek cok ıyı oluyo tadı da gayet yerınde oluyo.
BALUm hamaratlıgımdan değil valla sırtım kopcaktı tezgahta zor durdum zorla yaptım yataga gümledim akannehirsonra yaptığıma pişman oldum .. eşimde ne uğraşıyorsun dio
kızlar facete 2010 ekim anneleri grubuna katışıp nickini yazmayanlar yazabilirmi

ben katılmadım :)) sız ordada takılıyonuzzz anaa sempatiksalakcinni .gerçi facebooka takılmıyorum artık ama dur merak ettim gireyim bakım

gir katıl sende ama nickini yaz hee merak ediyik :9

yuhhhh ya adamlara bak kocan demiş demesine gerek yok bile karnı burnunda kadın bi de oğlun var zaten nasıl düşünürler gelmeyi
gelince kalkma yat dr kalkma dedi dersin anlasınlar ayıp yaaa
kayınvalidemler biile gelmiyorlar ben iş yapmıyım diye bunlar gelmeyin denmesine rağmen geliyorlar

valla loveli canım kaynımın düşünmesi lazım adamın kaç çocugu var bu ayın nekadar zor geçtigini insan bilmezmi okadarda eşim durumu anlatmış istemezseniz otele gideriz demiş ama palavra nerde hayatta gitmez bide üstüne diyomuşki biz kendi işimizi kendimiz görürüz oldu ben evdeyken benim evimde adamlar bekar gibi hareket edecekler yuh diyorum başkada bişey demiyorum kendi yemeklerini flan kendi yaparmış ben gelmeni istemiyorum diyorum adam ne diyoya

bu misafrlere sinir oluyom. kendi işimiziz kendmz yaparız demeleri hele çıldırtıo. son ayda misafir mi gelinir. benmde bayramda yatılı misairlerim vardı. üsteik akrabada değil aile dostu ve bizden yaşça çokk büyük insanlar. oturdlar ben garson gibi hizmet ettim bayram tatillerinde otele para verceklerine bize gelip hiç para harcamadan yediler içtiler gezdiler mühim olan o değilde ellerini hiç bi işe sürmediler. masadan tabaklarını bile kaldırmadılar :S allah böle insanlara biraz ince fikjir versin...

kızlarrr nasılsınız ne var ne yok ben bugün maaşallah bi gezdim bi gezdim fellik fellik :):) yalnız en son gelirken ağdacıya uğradım ama telefonumu orda unutmuşum kafam bozuldu ( yarın sabahta 10:30 da randevum var doktorcumlaaa doğuran felan yoktur inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…