hosbulduk canım sahalara dondumkaydirigubbakcemile3
38+3 olmuşun wuw :d yakın he doum. normalmi yapçen sende
1 paket yufkayı dün peynirli börek sardım.bugunde 1 paket yufkadn patateslı sardım ... buzdolabı poşetlerıne koydum ıyı oldu yaa epeyce oldu :)) dogumdan sonra çıkarınca insallh güzel olurlar ilk defa attım defreze
kekte yapmayı düşünüyorum güzel oluyor dedi arkadaşım
38+5 hatta cızelge yanlıs:):) dogum 5 ekım gozukuyo ama normal oldugu ıcın heran olabılır. senınde normal galıba ebeden bahsettıgıne gore:):)
1 paket yufkayı dün peynirli börek sardım.bugunde 1 paket yufkadn patateslı sardım ... buzdolabı poşetlerıne koydum ıyı oldu yaa epeyce oldu :)) dogumdan sonra çıkarınca insallh güzel olurlar ilk defa attım defreze
kekte yapmayı düşünüyorum güzel oluyor dedi arkadaşım
evetnormal istiyuruk ama bebişin hiç gelmeye niyeti yok :)
kızlar facete 2010 ekim anneleri grubuna katışıp nickini yazmayanlar yazabilirmi
bızımkınınde. e tabı keyıfler yerınde:)
BALUm hamaratlıgımdan değil valla sırtım kopcaktı tezgahta zor durdum zorla yaptım yataga gümledim akannehirsonra yaptığıma pişman oldum .. eşimde ne uğraşıyorsun dioooo hamaratlıgın ustunde yanı. kek hıc denemedım ben ya. borek cok ıyı oluyo tadı da gayet yerınde oluyo.
kızlar facete 2010 ekim anneleri grubuna katışıp nickini yazmayanlar yazabilirmi
BALUm hamaratlıgımdan değil valla sırtım kopcaktı tezgahta zor durdum zorla yaptım yataga gümledim akannehirsonra yaptığıma pişman oldum .. eşimde ne uğraşıyorsun dio
ben katılmadım :)) sız ordada takılıyonuzzz anaa sempatiksalakcinni .gerçi facebooka takılmıyorum artık ama dur merak ettim gireyim bakım
onay beklenıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?