2010 Ekim Anneleri

Allah analı babalı buyutsun inş.:) normalmı oldu sez mı? anlatırsanız seviniriz?

çok teşekkür ederim canım epudural normal oldu 35+4 te doğdu sıpa erken geldi :)

gece 4 te suyum geldi sadece annemi aradım hazırlıksızım bu arada ee sonuçta daha 5 haftam var izne bile ayrılmamıştım düşünün...annem hemen hazırlan dedi ben gayet rahat hazırlandım doğum olmaz diye ama annem biliyormuş tabi suyun ardından doğum olacağını korkutmamak için renk vermemiş gittimğimde 1,5 cm açıklık vardı 4 cm yi bulunca epudural anestezi yaptı dr.3 saat içinde 10 cm açıldı.bu arada bende sadece adet sancısı var dr.un ıkınma taktikleriyle güle oynaya doğum yaptım.dikiş atılırken arkadaşlarımı aradım haber verdim şaka şamata harika ortamdı...epudural normali bütün arkadaşlara tavsiye ediyorum konfordan kesinlikle yararlansınlar...bebeğim gayet sağlıklı ben toplasan 10 saat yatmamışımdır yatakta...

ayyy hepsi çok güzellll saglıkla gelsınler artık :)
anı defterını sen mı yaptın aldın mı? ben bulamadım hiçbir yerde

ben yaptım canım...çizgisiz kalın kapaklı (sert) defter aldım...elyaf yapıştırdım üzerini satenle kapladım...en sonda kurdele ve süslerini yapıştırdım...

kızlar doğum hikayemi melikemiraç altında paylaştım çok mutluyum bebeğime sağ salim kavuştum sevincimi paylaştığınız için çook teşekkür ederim darısı sizlerinde başına

ay çok fena gaza geldim :sm_cool: maşallah darısı başımıza yaaaaaaaa :CüvCüv:

mansallahh sana yaaa ayy böle doğumlara bayılıyorummmmmm benn allah analı babalı büyütsün inşllah bebişin nasıl kac kilo dogdu dikişin acıyomu anlat nolurr :)

ay süper yaa maşallah. cnm ne güsel olmuş öle

ay ne güzel bi dogum hikayesi ne güzel..darısı başımıza inş kızlar.allah hayırlı sağlıklı sıhhatli ömğr versin yavruna.sanada cok gecmiş olsun canım.kac kilo dogdu bebişin.

ah canımm ya super maasallah:) epiduralı doktoruma söledim olabilir dedi bakalım o anda inş. senin kadar rahat olabilirim:) peki sancı serum takmadılar mı? epidural olduktan snra ıkınma hissi gitmiyormu?

kızlar doğum hikayemi melikemiraç altında paylaştım çok mutluyum bebeğime sağ salim kavuştum sevincimi paylaştığınız için çook teşekkür ederim darısı sizlerinde başına

saol canım paylastığın için:) epiduralın sonucunda o bölgede ağrı oldumu peki?

ben dun basladım gec kaldım mı acaba yaaa
7 gun kaldı doguma

canm göğüs kremine başla hemen. bi kaç gün sonra süt arttıran humana stil tea (milupanında var) die bi çay var onuda içmeye başlaki doğumda sonra sütün kolay gelsin canm :CüvCüv:

oyyyy maaşallah canımm ne güsel olmuş epidural hariç hayalimdeki doğumm buu :):)

canm göğüs kremine başla hemen. bi kaç gün sonra süt arttıran humana stil tea (milupanında var) die bi çay var onuda içmeye başlaki doğumda sonra sütün kolay gelsin canm :CüvCüv:

:) siparişini vermiştim cayın humana stil içsemmi dogumdan önce zararı yoktur sanırım
kremi dun basladım inş. yara olmazzz :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…