2010 Ekim Anneleri

İşte anne sütünü arttıran doğal gıdalar!
Anason, Rezene, Kereviz, Balkabağı, Çilek, Sumak, Tere otu, Dereotu.

Dereotu, emziren annelerde süt arttırıcı etkiye sahip, aynı zamanda zayıflatıcı etkisi de var.
Sabah ve akşam yemeklerinde 15 dakika önce 1 tutam dere otu çiğnenerek yenirse, emziren annelerde süt arttırıyor. Aynı zamanda zayıflatıcı etkisi de var.

Balkabağı ve Çilek mevsiminde ve doğal olanlar tercih edilerek tüketilmeli!

Anason ve Rezene taneleri eşit oranlarda karıştırılıp, 100ml sıcak suya + 2 gr. oranında karışım demlenip bitki çayı olarak tüketilebilir, aynı zamanda hazım kolaylığı sağlar!

Uyarı: Yüksek tansiyon rahatsızlığı olanlar Kereviz tüketiminde dikkatli olmalı!

Anne sütünü azaltan gıdalar!
Nane, maydanoz, nişasta, adaçayı, şeker kamışı, arpa, ararot(patates nişastası), şalgam, mısır, fazla tuz, fazla sirke, fazla limon suyu anne sütünün azalmasına sebep oluyor. Süt veren anneler, bu gıdaları tüketirken dikkatli olmalı!

Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu’ndan bol anne sütü için özel bir formül:
600ml. su kaynatılır, 7 – 8 adet doğal kuru incir önce soğuk su ile yıkanır, daha sonra kaynamakta olan suyun içine incirler atılır ve 5 dakika daha çok kısık ateşte kaynatılır, dış kabuğu soyulup, yıkanmış ve ince dilim dilim doğranmış 1 adet iri kum havuç, incirli suya ilave edilip, 4 dakika daha kaynatılıp ılıtılır. Ilıtıldıktan sonra süzülüp ikiye bölünür, sabah ve akşam yudum yudum içilir.

Bu kür yemeklerden 1/2 saat önce veya 1 saat sonra uygulanır.
15 gün uygulandıktan sonra ara verilir.
İhtiyaç halinde tekrar aynı şekilde tekrar edilir.

alıntıdır Prof. Saraçoğlu

iyi geceler jelly. allahım su an sırf sabırsızlıgımdan bide doktorun kafamı karıstırmasından sezeryanı kabul ettim nolur sezerryan gününden önce gelsin ozaman normal dogururum ben:)

nasıp kuzum inş..:) valla yarında sahile inicez bakalım dolanıcam biraz daha tık yok yanı hayırlısı inş.:)

bende de yoook ki tııkk ara ara aşa sancı oluyo ama öyle aman aman degil yani :)
eşime bıkbık edip duruyorum yürüt beni doğurcam diye hehehehh. yürü kuzum bakalımmm ne olacak halimiz :))) neyse verdim pcyi görüşürüz öptümmm

bizimkide gıcık yurutmuyor.. aksama kadar ben öluyorum diyo dedim bana faydası yok:) banada gece oluyor biraz ama geciyor snra.. bakalım hayırlısı canımm:) optum görüsürüzz

Tabiki zaman dedigin cok cabuk geciyor ha 2 hafta once ha sonra ben daha dun gibi evde gebelik testini hatirliyorum ne guzel bi duyguydu pozitifi gormek esimle daha sonra ailemle paylasmak simdi ise gunler sonra kollarimda bi tosun pasa olcak

Tabiki zaman dedigin cok cabuk geciyor ha 2 hafta once ha sonra ben daha dun gibi evde gebelik testini hatirliyorum ne guzel bi duyguydu pozitifi gormek esimle daha sonra ailemle paylasmak simdi ise gunler sonra kollarimda bi tosun pasa olcak

evet gercekten öyle.. yeterki hayırlı gelsinler sağlıkla huzurla:) bi bakıcaz yasına gelmişler Allah yeterki sağlık versin:)

hehehe kızlarr merdiven cıkmak hurma yemek acı yemek bide fik fik :) dogumu cabuklastırıyomuss bilemiycem gerisi:)bence noluırsa olsun onlar canı isteyince gelir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…