hahhahahah bende istiyorum ama korkuyorummmmmmmmmmmmmm delikafadulden
hemde nasılll.. sen 38+2 olmuşun kuzum sanki daha yakınsıınnnn gibi icime doğuyoo..
iyi geceler jelly. allahım su an sırf sabırsızlıgımdan bide doktorun kafamı karıstırmasından sezeryanı kabul ettim nolur sezerryan gününden önce gelsin ozaman normal dogururum ben:)
nasıp kuzum inş..:) valla yarında sahile inicez bakalım dolanıcam biraz daha tık yok yanı hayırlısı inş.:)
bende de yoook ki tııkk ara ara aşa sancı oluyo ama öyle aman aman degil yani :)
eşime bıkbık edip duruyorum yürüt beni doğurcam diye hehehehh. yürü kuzum bakalımmm ne olacak halimiz :))) neyse verdim pcyi görüşürüz öptümmm
bizimkide gıcık yurutmuyor.. aksama kadar ben öluyorum diyo dedim bana faydası yok:) banada gece oluyor biraz ama geciyor snra.. bakalım hayırlısı canımm:) optum görüsürüzz
Benim kocisde yurumuyobende evde yuruyorum napim
evde her işimi kendim göruyorum hiçde durmam yanı dolanır dururum iner cıkarım ama işe yaramıyor sanırım evdeki hareket:)
Sen bence 40 haftana dogru dogum yapicaksin icime oyle doguyor)
Tabiki zaman dedigin cok cabuk geciyor ha 2 hafta once ha sonra ben daha dun gibi evde gebelik testini hatirliyorum ne guzel bi duyguydu pozitifi gormek esimle daha sonra ailemle paylasmak simdi ise gunler sonra kollarimda bi tosun pasa olcak
hehehe kızlarr merdiven cıkmak hurma yemek acı yemek bide fik fik :) dogumu cabuklastırıyomuss bilemiycem gerisi:)bence noluırsa olsun onlar canı isteyince gelir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?