2010 Ekim Anneleri

:) siparişini vermiştim cayın humana stil içsemmi dogumdan önce zararı yoktur sanırım
kremi dun basladım inş. yara olmazzz :ecrin_bebek:

canm günde bi fincan falan içersin. içinde bitkiler var zaten rezene falan. hem gaz sorunu olanlarada öneriolar. doğumdan sonra gaz sorunuda olabiliyo. kullananlar çok memnun. ben bugün kontrole gittim. ebemiz önerdi bunları ben onun yalancısıyım
:roflol:

gelsinde siparişler başlım bende :)
dogrudur ama sütün ilk gün daha fazla gelmesıne yardımcı olurr

kızlar epudrali belden 4 cm açılma olunca bağladılar 4 cm e kadar ağrı çekiyosun ama adet sancısı gibi oluyo 5 dk ya bi giriyo...4 cm olunca epudural anestezi uyguladılar 10 dk da ağrı % 70 azaldı yani hafif bir kasık ağrısı ve basınç...2 saat etki etti bu sürede benim açılmam 5 cm oldu ağr varmı diye sordular başladı yine dedim ve bi doz daha verdiler 2.dozdan sonra 1 saatte 3 cm daha açıldı 8 cm de doktorum geldi ve hadi masaya dedi nooluyo dedim doğum başlıcak dediler masaya yattım drum ellerini demirlerden tutcaksın ben ıkın dediğim zaman ıkıncaksın tek isteğim o dedi şaka gibi ya:)) ok dedim ve 3 kez ıkın dediğinde kuvvetlice ıkındım 4.ıkınmada yardımcı ebe karnımdan bastırdı ve bebeğim doğdu...:)) ee bittimi şimdi dedim evet çok güzelll dedi dr...hala inanamıyorum bu konfora kızlar...

bebeğim 5 hafta eksik 2,600 gr 48 cm ismide kuzeyy...

maşallah. ismiyle yaşasın. analı babalı büyüsün inşallah

ayy canımmm gözün aydınnn maşallahhhh!!! :) inşallah bizimde böyle kolay olur...

Bende dogurmak istiyorum ve korkunun k si yok

bendeeeee :))))

humana çayı günde 2 bardak içmeyi öneriyolar...benim oğlumda 6 aylık sütüm bitti...5 aylık civarı azalmaya başlamıştı, humana bende bi işe yaramadı...ama çoğu insan memnun...sadece benim gibi istisnalar olabilir bilin diye yazıyorum...

bide illaki göğsünüz yara olucak diye bişey yok, o konuyuda çok fazla kafanıza takmayın...yine kreminizi sürün ama çok dert etmeyin...ben ilk doğumumda hiç sürmedim önceden krem göğsüm yara falan olmadı...bebeğim 3 aylıkken acır gibi oldu o zaman sürdüm,krem hemen geçirdi...

tebrik ederim canim kuzeye ve sana allah uzun omurler versin

kızlar kociş istiyo pc yi ona veriyorum bende bi bıcı bıcı ediyim belki sıcak su iyi gelir doğururum he ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…