:) siparişini vermiştim cayın humana stil içsemmi dogumdan önce zararı yoktur sanırım
kremi dun basladım inş. yara olmazzz :ecrin_bebek:
gogus için hangı kremi kullanıyorsunuz kızlar?
canm günde bi fincan falan içersin. içinde bitkiler var zaten rezene falan. hem gaz sorunu olanlarada öneriolar. doğumdan sonra gaz sorunuda olabiliyo. kullananlar çok memnun. ben bugün kontrole gittim. ebemiz önerdi bunlarıben onun yalancısıyım
:roflol:
gogus için hangı kremi kullanıyorsunuz kızlar?
mustela ama arkadaslarım daha onceden anne olanlar lansinoh göğüs kremini önerdi onuda sipariş verdim
off bende doğurmak istiom
lansonih mi neydi? ama doğumdan sonra ayva çekirdeği kullanmayı düşünüom. daha doğal
kızlar epudrali belden 4 cm açılma olunca bağladılar 4 cm e kadar ağrı çekiyosun ama adet sancısı gibi oluyo 5 dk ya bi giriyo...4 cm olunca epudural anestezi uyguladılar 10 dk da ağrı % 70 azaldı yani hafif bir kasık ağrısı ve basınç...2 saat etki etti bu sürede benim açılmam 5 cm oldu ağr varmı diye sordular başladı yine dedim ve bi doz daha verdiler 2.dozdan sonra 1 saatte 3 cm daha açıldı 8 cm de doktorum geldi ve hadi masaya dedi nooluyo dedim doğum başlıcak dediler masaya yattım drum ellerini demirlerden tutcaksın ben ıkın dediğim zaman ıkıncaksın tek isteğim o dedi şaka gibi ya:)) ok dedim ve 3 kez ıkın dediğinde kuvvetlice ıkındım 4.ıkınmada yardımcı ebe karnımdan bastırdı ve bebeğim doğdu...:)) ee bittimi şimdi dedim evet çok güzelll dedi dr...hala inanamıyorum bu konfora kızlar...
bebeğim 5 hafta eksik 2,600 gr 48 cm ismide kuzeyy...
çok teşekkür ederim canım epudural normal oldu 35+4 te doğdu sıpa erken geldi :)
gece 4 te suyum geldi sadece annemi aradım hazırlıksızım bu arada ee sonuçta daha 5 haftam var izne bile ayrılmamıştım düşünün...annem hemen hazırlan dedi ben gayet rahat hazırlandım doğum olmaz diye ama annem biliyormuş tabi suyun ardından doğum olacağını korkutmamak için renk vermemiş gittimğimde 1,5 cm açıklık vardı 4 cm yi bulunca epudural anestezi yaptı dr.3 saat içinde 10 cm açıldı.bu arada bende sadece adet sancısı var dr.un ıkınma taktikleriyle güle oynaya doğum yaptım.dikiş atılırken arkadaşlarımı aradım haber verdim şaka şamata harika ortamdı...epudural normali bütün arkadaşlara tavsiye ediyorum konfordan kesinlikle yararlansınlar...bebeğim gayet sağlıklı ben toplasan 10 saat yatmamışımdır yatakta...
Bende dogurmak istiyorum ve korkunun k si yok
kızlar epudrali belden 4 cm açılma olunca bağladılar 4 cm e kadar ağrı çekiyosun ama adet sancısı gibi oluyo 5 dk ya bi giriyo...4 cm olunca epudural anestezi uyguladılar 10 dk da ağrı % 70 azaldı yani hafif bir kasık ağrısı ve basınç...2 saat etki etti bu sürede benim açılmam 5 cm oldu ağr varmı diye sordular başladı yine dedim ve bi doz daha verdiler 2.dozdan sonra 1 saatte 3 cm daha açıldı 8 cm de doktorum geldi ve hadi masaya dedi nooluyo dedim doğum başlıcak dediler masaya yattım drum ellerini demirlerden tutcaksın ben ıkın dediğim zaman ıkıncaksın tek isteğim o dedi şaka gibi ya:)) ok dedim ve 3 kez ıkın dediğinde kuvvetlice ıkındım 4.ıkınmada yardımcı ebe karnımdan bastırdı ve bebeğim doğdu...:)) ee bittimi şimdi dedim evet çok güzelll dedi dr...hala inanamıyorum bu konfora kızlar...
bebeğim 5 hafta eksik 2,600 gr 48 cm ismide kuzeyy...
ohhh maasallah valla insanın doğurası geliyo bunları okuyuncaa:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?