2010 Ekim Anneleri

bende catlamadım ama doğumdan snra diyolar.. bakalım.. pek takmıyorum kilolarımı vereyim yeter:)

hayırlı geceler bana musade..

ayy sadumans 'ta almış meleğini kucağına...çok tatlı face'e resimlerini koymuş....masal bebek hoşgelmiş allah analı babalı büyütsün...

bende hic karsi degilim ama nasil yapicaz sen topigi ac belki bir care buluruz korkudan simdi karnima yag sürüyorum catlamalara karsi

Benim kayinvalide estetikli en yakin arkadasim silikonlu bende henuz bisey yok ama cok basarili drlar var ben dedigin gibi bu topigi dogum sonrasi acim ama katilan olur mu cunku kizlar olmasa bile esler tutucu olabiliyor.

ben mustela kullanıyrm çatlamayınca kremden demiştim annem de çatlamış ama ben çatlakları görmeyince bir mutlu olmuştum ki sorma tabii 2gün öncesine kadar.. birde hızla çoğalıyorlar:gitme:

Canim birden cok mu kilo aldin?bilmiyorumkismile

şuan 10.5 kilodayım aslında hızlı almadım ama karnım 2haftada hızla büyüdü önce karnım küçüktü kızımın da kilosu azdı o da hızla kilo almaya başladı, 3haftada 1kiloya yakın aldı..belki ağır ağır büyüseydi böyle olmazdı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…