Hepinize iyi aksamlar guzel anneler:) doguran var mi bugun ?
bir soruyu cevaplarken diyeri arada kayniyor.
bugün yarican dogum yapmis canim.
aperpil sezeryan olcakti oda vaz gecti normal dogumu bekliycek.baska da haber yok.
bizde gün sayiyoruz artikin
normali denemek icin vaz gecmisaa neden vazgeçmişakannehir
normali denemek icin vaz gecmis
selam kızlar nasılsınız?geçmişi okudum geldim..yarican da dogurmus çok sükür sevindim adına Rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin
hoşgeldın canımmmm a.s.
nasılsınnn ben alıstım artık görünmezliğe
5 DK FARK VAR :)
İki sarhoş mezarlığın duvarına yaslanmış içiyorlarmış,
birden karşıdan bir cenaze... görünmüş.
Sarhoşlardan biri merak edip, gidip sormuş:
-"Nesi vardı? Neden öldü?"
-"Bu adam hep içerdi, hep sarhoş gezerdi, ayyaşın biriydi!" cevabı üzerine,
arkadaşının yanına gidip,
-"O da bizim gibi çok içiyormuş" der. Korkan iki arkadaş içmeye ara
verirler.
Biraz sonra başka bir cenaze görünür köşeden, yine aynı sarhoş merak edip
koşar cenazenin yanına ve sorar:
-"Neden öldü?"
-"Takdir-i ilahi, hiç içki içmez- sigara bilmez bir adamdı!" der beriki..
Sarhoş, koşa koşa arkadaşının yanına gelir:
-"İçelim anasını satayım! İçenle içmeyenin arasında 5 dakika fark var!"
Oyle meliscim sende bu duruma cok dusuyosun ben gecmisi hep okuyorum ama canlari sagolsun hepsinin ne diim. Iyiyim agdaya gittim yolunan yirler aciyo:) persembe catima bakilcak. Senden naber?
iyidir yavrım senden nbr?geberiyom yorgunluktan nihayet temizligi bitirdim,ufak tefek işler kaldı onları da yarın epilasyondan önce ya da sonra halledicem..persembe de sırf tembellik yapıcam :=)hos geldın cnm nbr :sm_cool:
selam kızlar nasılsınız?geçmişi okudum geldim..yarican da dogurmus çok sükür sevindim adına Rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin
hehe iyi etmis ee ancak maile gelen davete o sekilde altin takilirrrrrray eşim geçen bişi dedi koptum. artık davetiyeleri herkes maille gönderiyorya itiraf.comda okumuş mailime gelen davetiyeye çeyrek altın resmiyle karşılık verdim. pişmanmıyım hayır gene gelsin gene gönderirim demiş hahahha bizdemi öle yapsak :)
ohh mis gıbı oldun heee ben jilete devam agdaya dayanamıyom
oyyy benımde persembe kontrol var bakalım ne olucak son zamanlar cıdden gecmıyormus yaw:roflol:
iyidir yavrım senden nbr?geberiyom yorgunluktan nihayet temizligi bitirdim,ufak tefek işler kaldı onları da yarın epilasyondan önce ya da sonra halledicem..persembe de sırf tembellik yapıcam :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?