2010 Ekim Anneleri

selam kızlar nasılsınız?geçmişi okudum geldim..yarican da dogurmus çok sükür sevindim adına Rabbim saglıkla büyütmeyi nasip etsin

ay eşim geçen bişi dedi koptum. artık davetiyeleri herkes maille gönderiyorya itiraf.comda okumuş mailime gelen davetiyeye çeyrek altın resmiyle karşılık verdim. pişmanmıyım hayır gene gelsin gene gönderirim demiş hahahha bizdemi öle yapsak :)

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Oyle meliscim sende bu duruma cok dusuyosun ben gecmisi hep okuyorum ama canlari sagolsun hepsinin ne diim. Iyiyim agdaya gittim yolunan yirler aciyo:) persembe catima bakilcak. Senden naber?

ohh mis gıbı oldun heee ben jilete devam agdaya dayanamıyom
oyyy benımde persembe kontrol var bakalım ne olucak son zamanlar cıdden gecmıyormus yaw:roflol:

hehe iyi etmis ee ancak maile gelen davete o sekilde altin takilirrrrrr

ohh mis gıbı oldun heee ben jilete devam agdaya dayanamıyom
oyyy benımde persembe kontrol var bakalım ne olucak son zamanlar cıdden gecmıyormus yaw:roflol:

bende jilete devam.koltuk alti bacak onlari yoldumda.orasi imkansiz jiletledim.iyice hassas oldu.dedi mgider ayak intihap toplanmasin birde onun agrisini cekmeyeyim

iyidir yavrım senden nbr?geberiyom yorgunluktan nihayet temizligi bitirdim,ufak tefek işler kaldı onları da yarın epilasyondan önce ya da sonra halledicem..persembe de sırf tembellik yapıcam :=)

hadı maasallah cuma gunu artık resmen anne olacaksın hayırlısı ıle ınsaalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…