2010 Ekim Anneleri

yaricanda kurtulmus demek hadi gözü aydin olsun saglicakla büyütsün yavrusunu
darisi bizim basimiza
benide iki gündür agri sariyor dediginiz gibi toplaniyor o hareket ettikce inanilmaz agri giriyor
dün ezele bakiyoruz benimki yamuluyor agri girdi.bir 10 dakika sürdü saatla konturol ettim.sonra 20 dakika hafifledi tekrar basladi.anam gözümün icine bakiyor.sonra gecti

anam gözümün icine bakyior yazmissinya baya güldüm benim anamda hergün ariyor beni o gun uyudum diye acamadim sonra geri aradim kadin bir paniklemis nerdeyse telefonda aglayacakti ben doguma gittim sanmis

kasılmalar demek bebek kanala grsın dıyemıymıs benımde karnım yamuk yumuk olyo ama hc agrım sızım su bu yok

anam gözümün icine bakyior yazmissinya baya güldüm benim anamda hergün ariyor beni o gun uyudum diye acamadim sonra geri aradim kadin bir paniklemis nerdeyse telefonda aglayacakti ben doguma gittim sanmis

bizimde kaynana kayımpeder tetikteler. c.tesi kontrole gittikya geç aldılar bizi haliyle bizde geç döndük. arıo kayımpeder haber alamadık merak ettik die :d doğurdum sandılar heralde doğurup onlara haber vermicem die korkuolar hahahha

yuhahahaha sirf zaten korktuklari o zaten bende acmayinca öyle düsünüyorlar

valla bizimkiler dogu mtarihini biliyor ya hepsi hastanede olcak.
abim.erkek kardesim isinden izin almis
ablam baska sehirde kaliyor 3 cocukla o geliyor hastanede bekliycekmis
annem babam desen öylesine.baya bir kalabaligiz iyiki kaynanamlar burda degil onlarda olsa hastaneden kovulurlardi artik

doğum yapanlar

Emine_Kaya
kontes
gulsen_arda
burcix
selmas88
lavinya
rita
bat
demet_yaren
fragola
nurtopu
sadumans
bocuuk
pike
61esra
yarican​

normalinde bu avantajı var aniden gitçez kimsenin haberi olmucak. çantalarda arabada zaten gezmeye gider gibi bincem arabaya inşllh o sancıyla çaktırmam durumu

bende istemyiorum onlari hastanede sancidan esime bisi falan söylerim sonra oglunu doldurusa falan getirir dogduktan sonra kim geliyorsa gelsin artik

bende istemyiorum onlari hastanede sancidan esime bisi falan söylerim sonra oglunu doldurusa falan getirir dogduktan sonra kim geliyorsa gelsin artik

canim zaten ister istemez insan o an sinirden acidan ne dedigini bilmiyor.artik erkeklerde anlayisli olcak.kaynanada anlamasi lazim bu durumu.giciklar hemen acigimizi bulmaya calisiyorlar biz o haldeyken bile

simge_wxyz ve ades79 dan haber yokmu kizlar onlarda dün yapcakmis dogum listede öyle yaziyor
evet listede öyle haber veremiyorlar demekki doğum olmasaydı mutlaka uğrarlardı. bak aperpil vazgeçmiş haberimiz oldu

aynen ya hastanede kimseyi istemiyorum. bide evde sancımıda çekmek istiom evde oturusun kalkarsın olmadı duşa girersin hastanede yatarak çekemem ben sancı falan. gerçi ark kilitlenip kalıosun kıpırdayamıon dedi.

ecrin herkes farkli cekiyor agriyi
nefes bile alamiyorsun geldimi agri.
adet sancisi gibi oluyor basta.sonrasi ishal olmusun da agriyor karnin öyle oluyor.sonra iyice artiyor bu agri:))ama iste 10 santim acilip doguma gecinceye kadar.cekiyorsun bu agriyi
bana suni sanci vermislerdi.sabah 8 de basladi acilma aksam 21 de ta m10 santim acilma oldu.
ama ben 16 kadar ancak dayandim agriya.belime igne yaptilar öyle rahatladim.yoksa 21 imkansiz dayanamazdim.

valla ben kımseyı ıstemıyom dgrayım oyle gelsınler dıye tembıh etcem .zaten cok sukur kayınvaldem amelıyat olcakmıs onumzdekı hafta o gelmeycek bu bahaneyle dgrlerıde gelmsn dıycem zaten 1gece kalcam hastanede

benım hıç adet sancım olmadı kı ya offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…