biliodum canım kasılma oldunu bebegi kanala yerleşt,rmek için ama bizimki yamuluo yamuluo sonuc sıfır :) bu cocuk iyi yumurtayı delmiş valla nasıl olmussa :)
yaricanda kurtulmus demek hadi gözü aydin olsun saglicakla büyütsün yavrusunu
darisi bizim basimiza
benide iki gündür agri sariyor dediginiz gibi toplaniyor o hareket ettikce inanilmaz agri giriyor
dün ezele bakiyoruz benimki yamuluyor agri girdi.bir 10 dakika sürdü saatla konturol ettim.sonra 20 dakika hafifledi tekrar basladi.anam gözümün icine bakiyor.sonra gecti
anam gözümün icine bakyior yazmissinya baya güldüm benim anamda hergün ariyor beni o gun uyudum diye acamadim sonra geri aradim kadin bir paniklemis nerdeyse telefonda aglayacakti ben doguma gittim sanmis
bizimde kaynana kayımpeder tetikteler. c.tesi kontrole gittikya geç aldılar bizi haliyle bizde geç döndük. arıo kayımpeder haber alamadık merak ettik die :d doğurdum sandılar heraldedoğurup onlara haber vermicem die korkuolar hahahha
yuhahahaha sirf zaten korktuklari o zaten bende acmayinca öyle düsünüyorlar
valla bizimkiler dogu mtarihini biliyor ya hepsi hastanede olcak.
abim.erkek kardesim isinden izin almis
ablam baska sehirde kaliyor 3 cocukla o geliyor hastanede bekliycekmis
annem babam desen öylesine.baya bir kalabaligiz iyiki kaynanamlar burda degil onlarda olsa hastaneden kovulurlardi artik
valla bizimkiler dogu mtarihini biliyor ya hepsi hastanede olcak.
abim.erkek kardesim isinden izin almis
ablam baska sehirde kaliyor 3 cocukla o geliyor hastanede bekliycekmis
annem babam desen öylesine.baya bir kalabaligiz iyiki kaynanamlar burda degil onlarda olsa hastaneden kovulurlardi artik
bende istemyiorum onlari hastanede sancidan esime bisi falan söylerim sonra oglunu doldurusa falan getirir dogduktan sonra kim geliyorsa gelsin artik
evet listede öyle haber veremiyorlar demekki doğum olmasaydı mutlaka uğrarlardı. bak aperpil vazgeçmiş haberimiz oldusimge_wxyz ve ades79 dan haber yokmu kizlar onlarda dün yapcakmis dogum listede öyle yaziyor
bende istemyiorum onlari hastanede sancidan esime bisi falan söylerim sonra oglunu doldurusa falan getirir dogduktan sonra kim geliyorsa gelsin artik
ecrin herkes farkli cekiyor agriyi
nefes bile alamiyorsun geldimi agri.
adet sancisi gibi oluyor basta.sonrasi ishal olmusun da agriyor karnin öyle oluyor.sonra iyice artiyor bu agri:))ama iste 10 santim acilip doguma gecinceye kadar.cekiyorsun bu agriyi
bana suni sanci vermislerdi.sabah 8 de basladi acilma aksam 21 de ta m10 santim acilma oldu.
ama ben 16 kadar ancak dayandim agriya.belime igne yaptilar öyle rahatladim.yoksa 21 imkansiz dayanamazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?