hoşgeldin ayronik
hoşbulduk annecikler,napıyonuz?evet pamfilya hazırım,2 günümüz kaldı...yarınki işleri de hallediyim daha hazır olcem :))Hosgeldin:) artik hazirsin dimi sezeryana cok az kalmis ne guzel
hehe iyi etmis ee ancak maile gelen davete o sekilde altin takilirrrrrr
bende jilete devam.koltuk alti bacak onlari yoldumda.orasi imkansiz jiletledim.iyice hassas oldu.dedi mgider ayak intihap toplanmasin birde onun agrisini cekmeyeyim
ohh mis gıbı oldun heee ben jilete devam agdaya dayanamıyom
oyyy benımde persembe kontrol var bakalım ne olucak son zamanlar cıdden gecmıyormus yaw:roflol:
hehe iyi etmis ee ancak maile gelen davete o sekilde altin takilirrrrrr
bende jilete devam.koltuk alti bacak onlari yoldumda.orasi imkansiz jiletledim.iyice hassas oldu.dedi mgider ayak intihap toplanmasin birde onun agrisini cekmeyeyim
hoşbulduk güzelim nasılsın?hoşgeldın ironic
ay evet yaa,bi yandan heyecan var bi yandan acaba yapabilecek miyim endişesi..hadı maasallah cuma gunu artık resmen anne olacaksın hayırlısı ıle ınsaalllah
slm kızlar
dün meleğim 16:59da dünyaya geldi
haber veriyim dedim
bende oda gayet iyiyiz
sizde nevar ne yok doğuran varmı?
Hadi bakalim 2 mizde hayirli haberlerle donelim seninde yavrunun insallah kilosu artmistir dahada tosuncuk olmustur canim :)
slm kızlar
haber veriyim dedim
bende oda gayet iyiyiz
aaaa ipek şok oldum ya,nasıl nerde,neden erken oldu böle,normal mi?ay hayırlı olsun bitanem ya..slm kızlar
haber veriyim dedim
bende oda gayet iyiyiz
hoşbulduk güzelim nasılsın?
ay evet yaa,bi yandan heyecan var bi yandan acaba yapabilecek miyim endişesi..
ben artık göremıyom eşime aldırdım benden güzel aldı valla:roflol:
Oyle meliscim sende bu duruma cok dusuyosun ben gecmisi hep okuyorum ama canlari sagolsun hepsinin ne diim. Iyiyim agdaya gittim yolunan yirler aciyo:) persembe catima bakilcak. Senden naber?
ben artık göremıyom eşime aldırdım benden güzel aldı valla:roflol:
aaaa ipek şok oldum ya,nasıl nerde,neden erken oldu böle,normal mi?ay hayırlı olsun bitanem ya..
slm kızlar
haber veriyim dedim
bende oda gayet iyiyiz
hic sorma bende beniine yaptirdim.yoksa mimkansiz.gecen sefer kendim yapayim dedim
her yerini kesmisim.doktor bune hal dedi:))
dedim budadim valla ne yapayim.:))
oda diyor budama zanani degil erken baslamissinkaydirigubbakcemile3
ben de ye iç yat yapıyodum ama dogum öncesi dipköşe yapmak gerek die bugün kaldırdım totoyu hallettim işleri malum az kaldı canım :))iyiyim canım çok sukur ye iç yat sen nasılsın çok az kaldı yavrunu koklamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?