2010 Ekim Anneleri

cok cok tebrık ederım canım maasalllah ıkınızede hayırlı sekılde buyut ınsaalllah

ayyy kuzum benim çok saol bi kere de sen rahatlattın beni,sayenizde güle oynaya gircem cuma günü ameliyathaneye :))uyanıksın bebeğin cıktıgı anda gördün o ilk buluşma ne hissettridi sana,ben onun hayaliyle yaşıyom ya boshayallersmile

humana stil çay da içiyorum kızlar
yemediğim tatlı şekerde tatlıda kalmadı
ama gelmiyo
bu arada göğsümde çook yara oldu
krem falan hikaye yani

canm kremler yara olduktan sonra işe yaramıo :S bence ayva çekirdeği bul azcık suya koy onşlar jel gibi oluo onu sür. etrafımda herkes böle yaptı hiç problem yaşamadılar inşallah seninde geçer canm

cnm allah kurtarsın senide innş
abarttıkları kadar değil hiç korkma benide hep korkuttular ama abartmışlar emin ol
ha ağrın elbet oluyo kalkarken ama dayanılmayacak kadar değill
oooo ilkkk bulluşmaaaaaaaaaaa muhteşemdiiiiiiiiiiiii :asigim:
hele o kokusuuuuuu
sonra sesiii
sonra aldılar kızımı götürüyolar
ben ağladım götürmeyin diye kaydirigubbakcemile3
9 aydan snra ayırdılar kuzumla beni

bol su ıc.o humana cayı nerden aldın markettte varmı

sağol cnm
eşim eczaneden aldı
tadıda gzlmiş içiyorum

canm kremler yara olduktan sonra işe yaramıo :S bence ayva çekirdeği bul azcık suya koy onşlar jel gibi oluo onu sür. etrafımda herkes böle yaptı hiç problem yaşamadılar inşallah seninde geçer canm

ben 1 aydır sürüyodum cnm ya lansinoh dan ama oldu işte yara
çok acıyo ama meleğim emsin yeterkiii

canım sen epıdural sezeryan oldn degıl mı.amelıyathanede nekadar kaldın

canım benim inş senin gibi atlatırım ben de cuma yı,ayy o ilk buluşma için daha da heyecanlanıyorum artık..cok cok gecmiş olsun cnm,sağlıkla büyüt inşallah bebegini

gözüm aydın kızlar benim davetsiz misafirler gelmiş eşimin yanındalarmış akşama beraber gelcez dedi eşim onlar gelmeden sinirlerim horona başladı:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…