:))) nevyas gıbı sende herkeseten sonra doğuracaksınız...ev sahıblığınızı beğendi bebişler
günaydın...ooo bende kimse yoktur diye düşünmüştüm.
inş sabreder. benımde evımde yarın tadılat var. bugun baslıycaktı olmadı. yarın baslıycak ama bıtırcez dedıler bı gunde. annem de bende ıstanbuldan geldı ya temızlıgı de o yapcak o zamana kadar gelme dıyorum ona ben de:)
e_pack,la biz aynıydık oda doğurmuş maaşallh
herkes doguruyor sıra bıze gelıyor 5 gunum kaldı benımdeeee :)
yarıcan dogum yapmıs dun. oncekı gunde e_pack yapmıs
kııızz hadi tadılat esnasında sancın tutarsa nıye bu zamana bıraktınız
senın oğlunda benımkıde ege isimleri hayırlısıyla birde kucağımıza alsaydık..
ayy öle merak edıyorumkı nasıl olacak kıme benzeyecek
tadılat dıye bısey yoktu kı yenı cıktı. kombı mutfaktaydı. yandakı arsaya bına yapıyolar yapıtı bızım bınaya. mutfak apartman boslugunda kaldı mecburen yerı degısecek. tesısatta lamınantın altından. 2 gun agladım ben de napcam dıye ama annem sagolsun yardım etcek. inş yarın dogurmam da:)
ooo maşallah ikisine de.patır patır dökülüyoruz:)).ilk konuya gelen ekim anneleri hala beklemede nevyas,mezime,ben,balummafoldumben
cirrus ne haber canım
1 gunde halledıceklerse bıter hemen balum aradan cıkmıs olur
sorma yaaa o merak basladı sımdıde nasıl olcak kıme benzıycek falaneveeettt ıkısıde ege :) egeyı cok sevdık bız kocişle
:)
evet ya inş. mecburen olacak kıs yaklastı. bekletemem de. ama annemle kayınvalıdem evı temızlerız dıyolar. hatta ben yarın doktora gıdıcem onlar evde olacak. sen gorme dıyolar:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?