2010 Ekim Anneleri

kııızz hadi tadılat esnasında sancın tutarsa nıye bu zamana bıraktınız

herkes dert yanıyor bende yanayım.o ilk 3 aylardaki gibi karnımda kasılmalar gerilmeler olmaya başladı bu hafta.sığamıyor sanırım.anam benim gövdeyede sığamıyorsa minyonlar ne yapıyor bilmem.

kııızz hadi tadılat esnasında sancın tutarsa nıye bu zamana bıraktınız

tadılat dıye bısey yoktu kı yenı cıktı. kombı mutfaktaydı. yandakı arsaya bına yapıyolar yapıtı bızım bınaya. mutfak apartman boslugunda kaldı mecburen yerı degısecek. tesısatta lamınantın altından. 2 gun agladım ben de napcam dıye ama annem sagolsun yardım etcek. inş yarın dogurmam da:)

senın oğlunda benımkıde ege isimleri hayırlısıyla birde kucağımıza alsaydık..
ayy öle merak edıyorumkı nasıl olacak kıme benzeyecek

sorma yaaa o merak basladı sımdıde nasıl olcak kıme benzıycek falaneveeettt ıkısıde ege :) egeyı cok sevdık bız kocişle
:)

1 gunde halledıceklerse bıter hemen balum aradan cıkmıs olur

cirrus ne haber canım

ne olsun mezime uyku dünek kalmadı zaten yoktu.gözlerimin dibi çöktü.isim konusunda hala bir karara varamadım.2 inde ne yapacağım bilmem..... bırakıp çocuk büyüğünce kendi versin bari.isim konusunda eşimle paylaşıp anlaşamıyoruz.karara varamadık.iki çok bilmiş.iki canbaz zor inan.

1 gunde halledıceklerse bıter hemen balum aradan cıkmıs olur

evet ya inş. mecburen olacak kıs yaklastı. bekletemem de. ama annemle kayınvalıdem evı temızlerız dıyolar. hatta ben yarın doktora gıdıcem onlar evde olacak. sen gorme dıyolar:):)

sorma yaaa o merak basladı sımdıde nasıl olcak kıme benzıycek falaneveeettt ıkısıde ege :) egeyı cok sevdık bız kocişle
:)

ben kızımda o kadar meraklı değildim...şimdi çatlayacagım nerdeyse son cocuk kıymetlı olurmuşya ondan demekki aralarında nede olsa 12 yaş var :))

evet ya inş. mecburen olacak kıs yaklastı. bekletemem de. ama annemle kayınvalıdem evı temızlerız dıyolar. hatta ben yarın doktora gıdıcem onlar evde olacak. sen gorme dıyolar:):)

bencede görme ben 2 ay önce evi boyattım çıldırıyordum her yer heryerdeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…