- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
kızlar ben eylül annesiyim bi bakim dedim o pıt pıt sesler bebeğin hıçkırıklarııııı ritmik olur çok değişik bi şey yaaa şimdi de dünyada hıçkırıo bebişim darısı başınıza inş
hayırlı olsun cantan :)) bende gecen hafta hazırladım cantamı ama iş bana da daha bi ciddiye bindi gibi geldi.sanki hemen doguracakmısım gibi geliyo gördükce kaydirigubbakcemile3
ya boyle normalden farlı bıses demı lock lock gıbı yanı ne bılım ama dgsık
kızlar ben eylül annesiyim bi bakim dedim o pıt pıt sesler bebeğin hıçkırıklarııııı ritmik olur çok değişik bi şey yaaa şimdi de dünyada hıçkırıo bebişim darısı başınıza inş
bir iki kere oluyor ama en fazla bende. kabarcık sesi gibi:)))
ay inş. sağol. bizde duyabilecekmiyiz görebilecekmiyiz o günleri allahım
bebek ıcın 7 8 bez 1 hastane cıkısı 2 tulum 2 cıtcıtlı body 1 penye battanıye belkı bırdaha koyarım 3 tane mendıl yeterlı sanırım demı
her hasthanede farklı oluyodur belki ama benden (oğlum için) bide kalın battaniye istemişti hemşire...penye battaniyenin yanında...ilk doğduğunda...
allahtan yanıma polar battaniyede almıştım onu vermiştim...yani bide kalın bir battaniye alın isterseniz...
pardon cnm bi gelişme var mı die gecmişe göz attım..napim her an hersey olabiliyo :)9Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
ecrinece, ironic34+
kız ironik bi bak hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?