2010 Ekim Anneleri

ay inş. sağol. bizde duyabilecekmiyiz görebilecekmiyiz o günleri allahım

hayırlı olsun cantan :)) bende gecen hafta hazırladım cantamı ama iş bana da daha bi ciddiye bindi gibi geldi.sanki hemen doguracakmısım gibi geliyo gördükce kaydirigubbakcemile3

ay evet daha bı ısındım dgum ısıne sankı ya yarın kendı pıjamalarımı utuleyıp koydum mu tamamdr belkmam olurı bırazdanda utulerım ta

hıckırıgı bılyom ben o degıl bu baska bısı canım ınan bak

bebek ıcın 7 8 bez 1 hastane cıkısı 2 tulum 2 cıtcıtlı body 1 penye battanıye belkı bırdaha koyarım 3 tane mendıl yeterlı sanırım demı

kızlar ben yatar oğluş okulu gidiyo 8'de kaldırıyorum...minik kuzum iyice nefret edermi okuldan acaba daha şimdiden erken kalkıyor küçük sıpam...

hadi iyi geceler...herkesi öpüyorum...zemuszemus

kendımede 2 pıjama bı gecelık orkıd gogs pedı sabahlık corap ıc camasırı kagt havlu sıvı sabun antı bakterıyel ıslak mendıl terlık bu kadar

kızlar bende kaçtım. kociş uyanırsa ne yapıyorsun gecenin bu saatine kadar int diyecek bana:kedi:

bebek ıcın 7 8 bez 1 hastane cıkısı 2 tulum 2 cıtcıtlı body 1 penye battanıye belkı bırdaha koyarım 3 tane mendıl yeterlı sanırım demı

her hasthanede farklı oluyodur belki ama benden (oğlum için) bide kalın battaniye istemişti hemşire...penye battaniyenin yanında...ilk doğduğunda...

allahtan yanıma polar battaniyede almıştım onu vermiştim...yani bide kalın bir battaniye alın isterseniz...

tamam canım alırım hemde onunla cıkartırz evımıze getrırz bebısı sagol

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
ecrinece, ironic34+

kız ironik bi bak hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…