evet ya benım kı sanırım 41. haftada dogar:)
bugün çantayı doldururum herhalde ne kaygısızım dimi? çorap çok lazım oluyormu ki? sıkıntı basıyor çoraptan,patik olsa olmaz mı ne komik olur ama?
ben kızımda o kadar meraklı değildim...şimdi çatlayacagım nerdeyse son cocuk kıymetlı olurmuşya ondan demekki aralarında nede olsa 12 yaş var :))
bencede görme ben 2 ay önce evi boyattım çıldırıyordum her yer heryerdeydi
bugün çantayı doldururum herhalde ne kaygısızım dimi? çorap çok lazım oluyormu ki? sıkıntı basıyor çoraptan,patik olsa olmaz mı ne komik olur ama?
senın normal dogum sanırım bende bıde sezeryan korkusu basladı sormayın kızlar :))
ufacık nasıl çekecek ki? ben görmeden babası zorla istediğini aldırırsa ya:)))cirrus sende bebişinin önüne koy kağıtları kura ceksın biz yegenımde öle yapmıştık..kendi ismini kendi seçti
daha cantandamı hazır değil
ama biz ekim demiştik güzelim eylül demedik ki dimi?
evet ya cok zor. bı de bısey de yapamıyoruz ya cıldırtıyo benı. egılıp kalkamıyorum ben hıc. tutunarak kalkıyorum. dızlerım cok agrıyo.
sezaryen olunca amelıyat hane cok soguk oluyo ya cıkınca corap lazım. gecen bı arkadas dogum yaptı da keske patık de koysaymısım dedı.
ufacık nasıl çekecek ki? ben görmeden babası zorla istediğini aldırırsa ya:)))
cıkohaoldumsmile dimi.ya eşim ülke dışında idi yeni döndü içimden gelmedi.poşetler gözümün önünde herşey var ama çantaya koyulacak bea.
almalı o zaman.evet ya cok zor. bı de bısey de yapamıyoruz ya cıldırtıyo benı. egılıp kalkamıyorum ben hıc. tutunarak kalkıyorum. dızlerım cok agrıyo.
aynen az kaldı gözüm.
sezaryen olunca amelıyat hane cok soguk oluyo ya cıkınca corap lazım. gecen bı arkadas dogum yaptı da keske patık de koysaymısım dedı.
yok kız benımkıde sezeryan gün bile belli değil gecen nst,de sancı gözüktü dr. dayanamadıgın agrın olunca ara dedi hemen alırız dedi yoksa haftaya salı gibi alacak
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
evet soguk oluyormus bende koydum corap falan cantam hazır :)
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
ben 1 canta kendime 1 çanta oğluma hazırladım karısmasın esyalar die
yok kız benımkıde sezeryan gün bile belli değil gecen nst,de sancı gözüktü dr. dayanamadıgın agrın olunca ara dedi hemen alırız dedi yoksa haftaya salı gibi alacak
benım de hazır kocaman bı canta:):)
gunaydın hosgeldın. ya ben dun senı sordum. dogum yapacaklar lıstesınde dun de gozukuyon:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?