2010 Ekim Anneleri

bugün çantayı doldururum herhalde ne kaygısızım dimi? çorap çok lazım oluyormu ki? sıkıntı basıyor çoraptan,patik olsa olmaz mı ne komik olur ama?

cirrus sende bebişinin önüne koy kağıtları kura ceksın biz yegenımde öle yapmıştık..kendi ismini kendi seçti

bencede görme ben 2 ay önce evi boyattım çıldırıyordum her yer heryerdeydi

evet ya cok zor. bı de bısey de yapamıyoruz ya cıldırtıyo benı. egılıp kalkamıyorum ben hıc. tutunarak kalkıyorum. dızlerım cok agrıyo.

bugün çantayı doldururum herhalde ne kaygısızım dimi? çorap çok lazım oluyormu ki? sıkıntı basıyor çoraptan,patik olsa olmaz mı ne komik olur ama?

sezaryen olunca amelıyat hane cok soguk oluyo ya cıkınca corap lazım. gecen bı arkadas dogum yaptı da keske patık de koysaymısım dedı.

senın normal dogum sanırım bende bıde sezeryan korkusu basladı sormayın kızlar :))

yok kız benımkıde sezeryan gün bile belli değil gecen nst,de sancı gözüktü dr. dayanamadıgın agrın olunca ara dedi hemen alırız dedi yoksa haftaya salı gibi alacak

cirrus sende bebişinin önüne koy kağıtları kura ceksın biz yegenımde öle yapmıştık..kendi ismini kendi seçti
ufacık nasıl çekecek ki? ben görmeden babası zorla istediğini aldırırsa ya:)))
daha cantandamı hazır değil

cıkohaoldumsmile dimi.ya eşim ülke dışında idi yeni döndü içimden gelmedi.poşetler gözümün önünde herşey var ama çantaya koyulacak bea.

evet soguk oluyormus bende koydum corap falan cantam hazır :)

ben 1 canta kendime 1 çanta oğluma hazırladım karısmasın esyalar die

almalı o zaman.
yok kız benımkıde sezeryan gün bile belli değil gecen nst,de sancı gözüktü dr. dayanamadıgın agrın olunca ara dedi hemen alırız dedi yoksa haftaya salı gibi alacak

hımmm.

bende sancını falan beklıyorsun dıe normal zannettım
bakalım nasıl gecıcek bızım sezeryanlar :)
arkadaslarımla konusuyorum aman agrın falan olmuyor korkma uyanıp uyancan bısey yok dıyorlar da gelde bana sor :) :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…