2010 Ekim Anneleri

heee tamam dogru gecmıste okudum. normalı deneme kararı almıssın. hadı hayırlısı nasılsa oyle olsun inş.

canım ben hiç sez. düşünmedim önceki hafta cocuk iri yad catı darsa sez. dedi doktor
cocuk normal cıktı kanala girmediginden catıd bakmadı normal istedigimi ögrenincede tarihten gectik benim doktorun ameliyat gunu salı. o yuzden salıları vermeye calısıo son ana kadar beklemeyi düsünyorum

anladım canım hadı hayırlısı.

üfff böyle beklemeside ne kötüdür dimi.. hayırlısı olsun hakkımızda canım. bendede ara ara kasılma ve sancı oluyor dünden beri.

üfff böyle beklemeside ne kötüdür dimi.. hayırlısı olsun hakkımızda canım. bendede ara ara kasılma ve sancı oluyor dünden beri.

amin inş. beklemek zor oluyo ya ne zaman dogacagı bellı degıl. heran tetıkte beklemek... ama artık az kaldı zaten.

ya benım gobegımın alt kısmı kasınıyo ve kırmızı kırmızı noktalar cıktı. kasıyınca acıyo. nıye kı acaba ya. yarın soracagım doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…