2010 Ekim Anneleri

dün parmağımın ufacık yeri rendede kesildi feci acıyor..Allahım bir an aklıma grldi ufacık yaraa böyle acırken sezeryanda ne yaparım:sinifsinif: :çok üzgünüm:

ayy e packcim gözün aydın canım saglıkla büyüt minigini inş sütünde gleir bol bol su iç canım ..
yaricancım seninde gözün aydın olun darısı bizlere inşş saglıkla büyüt yavrunu canım

selam kızlar bnde yarın allahım kısmet ederse sabah 7 de sezeryan için gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin emi...:gitme:

sağolun kızlar valla her duygu hali var şu anda bakalımmm Allahım yardımcımız olsun hepimizin sağ salim alalım kucaklarımıza...

hoşbulduk darcm

esengülüm allah yardımcın olsun.inşallahh kolay bir şekilde sezerynın geçer agrın sızın olmasın inşallahh

Bu sabah masadan kalkıyordum kalktım bacagımla kasık arasına bir kramp girdi iki büklüm kaldım hafif dolandım geçti uff geçmicek sandımm sancımıydı ne

esengülüm allah saglıkla kucaklamanı nasip etsin minişlerini inş canım
bu arada günaydın herkeseeee

sana da gunaydın.

Bu sabah masadan kalkıyordum kalktım bacagımla kasık arasına bir kramp girdi iki büklüm kaldım hafif dolandım geçti uff geçmicek sandımm sancımıydı ne

oyle kramplar oluyomus. bana da bı kez oldu ıyıkı de bı daha olmadı duzelmıycek sanmıstım cok kotuydu.

esengulum ay bız bı bebegı dusunurken sen ıkı tane cıkartcan nasıl bı duyguu yardımcın varmı evde barı sen onlara nasıl yetısecen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…