burdayım. ama benek benek yacatlak o zaman onlar. benım gobegım catlamadı dıyom ben de:):)
tatlım nokta seklince baslıo sivilce gibi onlar cizgi olyor benim totodan biliom kasınrsan daha hızlı yayılırr
sagol canım. zaten kasıyamıyom acıyo cok
günaydıın kızlar hepinize.ne var ne yok bugün?doğum yapan ya da yapacak olan var mı?
nemlendirici sür azalır kasınması yada biter
hg dudu gökcee darkkkk baska göremedigim var mı?
balum benimde yazın öle olmuştu benek benek yuvarlak ve kaşınıyordu.burayada yazmştım kızlara çatlak olabilir demişlerdi...sonra evde bepantn vardı dr sordum sürebılırmıyım beneklere. sür dedi bişi olmaz sürdüm 3 güne gitmişlerdi.. insallh senınkıde kasıntı gıbı bısıydırburdayım. ama benek benek yacatlak o zaman onlar. benım gobegım catlamadı dıyom ben de:):)
sana da gunaydın.
oyle kramplar oluyomus. bana da bı kez oldu ıyıkı de bı daha olmadı duzelmıycek sanmıstım cok kotuydu.
kızlar yarican dün doğum mu yaptı.listede öyle yazıyo.hiç duymamışım
nemlendirici sür azalır kasınması yada biter
hg dudu gökcee darkkkk baska göremedigim var mı?
evet dun dogum yapmıs. e_pack ı duydun mu.
iyiyim bende canım teşekkür ederim.
evet balum, bendede aynı sekilde basladı o hain catlaklar.
balum benimde yazın öle olmuştu benek benek yuvarlak ve kaşınıyordu.burayada yazmştım kızlara çatlak olabilir demişlerdi...sonra evde bepantn vardı dr sordum sürebılırmıyım beneklere. sür dedi bişi olmaz sürdüm 3 güne gitmişlerdi.. insallh senınkıde kasıntı gıbı bısıydır
evett bende düzelmiycek sandm şükür gect :bbo:
hoşgeldin duducum :)
onu da yeni gördüm.maşaallah.darısı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?