2010 Ekim Anneleri

actım sayfayı bi yandan okuyom bi yandan yapıyomsempatiksalakcinni

ben bir tuhafım bugün..
e-pack'e, yaricana çok duygulandım..

şu dikiş meselelerine kafam çok takılıyo, hiç istemiyorum öyle şeyler..
yazılanlara göre de doktorlar adeta elinde neşterle geziyo kesmek için..

ağlamak istiyorum..

ah be güzelim ben öliim o zaman :)) korkma asagıdan dikiş ince deri sonucta..bi düşün ne zor ameliyatlar gecirenler var boydan boya dikişleri oluyo,korkma,hiç elini falan kesmedin mi onun acısı nasılsa ve nasıl geciyosa bu da gecicek ve karsılıgında sana dünya güzeli bi varlık vericekler :))

asıl ben ağlamak istiyorum.bebeğim ayaktan geliyo ve şu saatten sonra dönmesi zormuş çok korkuyorum herşeyden önce sağlıklı olsun inşallah önemli olan o ama kafam çok karıştı

bak mesela ben sezeryan olucam belki agrılarım da olacak bilmiyorum ama günden güne bunlar azalıcak ve yokolucak hatta zamanla unutucam.ama yavrularımız hep yanımıda olucal Allah ın izniyle,onlara baktıkca unutucaz canımızın yandıgını..sakın öle detaylara takılma..ayy yaklastıkca da bana da ayrı bi cesaret geliyo ya :))

ya neden aglıyosunuz kızlar,cok sükür iyiler ya öyle de böyle de dogacaklar..normal ya da sezeryanla..yeter ki iyi olsunlar bakın daha kötü seyler var,o kadar dünyaya getirim acılarla 2 saat sonra yavrusunu kaybeden arkadasım oldu..siz dua edin yeter ki saglıkla kucagımıza alalım detaya takılmayın,ben o arkadasımı düşündükçe suan acısını daha iyi anlıyorum..onlar için herseye karsı güç bulucaz kendimizde merak etmeyin

sağolun kızlar ama napıyım, iyi hissetmiyorum kendimi...

çağla belli olmaz belki yine döner tatlım..
sen nerede doğum yapacaksın?

ironic, koca bir maşallah sana canım..

slcn hoşçakal..

Aslında her bünye aynı olmuyor ..
Benim teyzem rahim kanserimden ameliyat oldu rahmi alındı ve karın içi derisi kazındıı ağır bir ameliayt geçirdi..ANNmdi yanında kalan hiçte öle agrısı olmadı dedi..teyzemede sormuştum abartı birşey duymadım.
annem ve halamda rahimleri alındı onlarda sezeryn gibi kesildiler sonuçta organları çıkarıldı bizim sadece kesik olcak bebek cıkcak :) annem ve halamdan da olumsuz hiçbirşey duymadım morel veriyorlar .
kuzenımde rahimde urdan ameliayat oldu oda anlattı normal bir acıymışş.
kuzenim ve ablam sezeryan oldu onlarında gayet iyi geçmiş hemen ayağa kalkmışlar eve gelince bebekle ilgilenmişler..
Uff allahım inşallahh bende onlara benzerimm.ama benim cildim çok pis geç yara kapanıyor ufacık yerim kesilce çok acıyorr ne güzel cesaretim vardı ..hep dr yüzünden Çok üzgünüm çoook hastanızn sezeryanı ağır geçmiş çok agrısı olmuş flan dedim ..doktorda ilk 2-3 saat agrılar kaçınılmazmış herkezde .ağrı kesicilerde fazla etkili olmuyormus ılk 3 satt için

sağolun kızlar ama napıyım, iyi hissetmiyorum kendimi...

çağla belli olmaz belki yine döner tatlım..
sen nerede doğum yapacaksın?

ironic, koca bir maşallah sana canım..

slcn hoşçakal..

bilmiyorum canım inşallah döner diyeceğim ama hayırlısı her işte vardır bir hayır sağlıklı olsun kızımda önemli olan o sadece bugün duymanın şokunu atlatamadım sanırım.ben etlik zübeyde hanımda doğum yapıcam inşallah

canım benim an az agrılı ameliyatlar batın yani karın bölgesi ameliyatlarıymıs yine en cabuk onlar iyileşiyomus..ee sonrasındaki ilk saatlerdeki agrılar için agrı pompası var ben kullanıcam cok yararı oluyomus,eve gelince de agrı kesici ve antibiyotikler kullanıcaz..ayrıca ne kadar bol hareket o kadar cabuk toparlanıyomussun

ben amelıyat gecırdıgım ıcın tecrubelıyım korkmuyom oyuzden sezeryan olursa:)
:) ne güzell ınsan yaşamış olunca 2. rahat hissediyor

ağrı pompası epudralde oluyor evet ablamında öleydii ... genel anestezı olcagı ıın yararlanamıcam ben

canım ya doğurcak olan bu herkese genede teselli veriyo garibim maşallah sana ironic kız ben seni çok seviyom ha nedense tanımıyom ama sana içim kaynıyo çok güçlü bi kadınsın bence sadece bu günkü tutumundan ötürü değil genelde güçlü bi kadınsın bu da bende sana karşı saygı uyandırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…