yok canım dr una sor bak her sekilde kullanabilirsin agrı pompasını,netten arastır bak,ben spinal olucam ve agrı pompam olucak:) ne güzell ınsan yaşamış olunca 2. rahat hissediyor
ağrı pompası epudralde oluyor evet ablamında öleydii ... genel anestezı olcagı ıın yararlanamıcam ben
opuyorumnanaktancok tesekkür ederim ya:kedi:utandırıyosun beni ...valla bak zamanı gelince anlarsın tarihin yaklasyıkca Allah tarafından bi güç geliyo heralde insana,siz de öyle olcanız valla bakcanım ya doğurcak olan bu herkese genede teselli veriyo garibim maşallah sana ironic kız ben seni çok seviyom ha nedense tanımıyom ama sana içim kaynıyo çok güçlü bi kadınsın bence sadece bu günkü tutumundan ötürü değil genelde güçlü bi kadınsın bu da bende sana karşı saygı uyandırıyo
bilmiyorum canım inşallah döner diyeceğim ama hayırlısı her işte vardır bir hayır sağlıklı olsun kızımda önemli olan o sadece bugün duymanın şokunu atlatamadım sanırım.ben etlik zübeyde hanımda doğum yapıcam inşallah
senin dikiş yeri de sezeryan bölgesinde di mi?kızlar bıde ben hamıyledım ozaman hıc agrı kesıcı yapılamadı agrıların hepsını cektım yanı oyle abartılcak bırsey degıl aslında
kordonu mu kemiriyomus,anaaa ilk defa duyuyom,diş de yok nasıl kemiriyolar yaw,bak sen küçük farelere :))canım, biz de sorduk en son gittiğimizde acaba yine döner mi diye. Dr. dedi ki her an her şeyi yapabiliiyorlarmış bu yaramazlar, hatta kordonunu kemiren bebekler varmış, allah korusun diyordu.. şükür halimize..
senin dikiş yeri de sezeryan bölgesinde di mi?
kordonu mu kemiriyomus,anaaa ilk defa duyuyom,diş de yok nasıl kemiriyolar yaw,bak sen küçük farelere :))
canım, biz de sorduk en son gittiğimizde acaba yine döner mi diye. Dr. dedi ki her an her şeyi yapabiliiyorlarmış bu yaramazlar, hatta kordonunu kemiren bebekler varmış, allah korusun diyordu.. şükür halimize..
gecti mi tamamen?yok canım sag tarafda
gecti mi tamamen?
dur dr gidince sorayım ben rizede varmı hiç sanmıyorum amayok canım dr una sor bak her sekilde kullanabilirsin agrı pompasını,netten arastır bak,ben spinal olucam ve agrı pompam olucak
opuyorumnanaktancok tesekkür ederim ya:kedi:utandırıyosun beni ...valla bak zamanı gelince anlarsın tarihin yaklasyıkca Allah tarafından bi güç geliyo heralde insana,siz de öyle olcanız valla bak
canım, biz de sorduk en son gittiğimizde acaba yine döner mi diye. Dr. dedi ki her an her şeyi yapabiliiyorlarmış bu yaramazlar, hatta kordonunu kemiren bebekler varmış, allah korusun diyordu.. şükür halimize..
kesinlikle şükürler olsun Allahımın bu gününe sağlıklı olsunlarda bebeklerimiz.. canım senindemi bebeğin ayaktan geliyoda
en son gittiğimizde baş gelişiydi tatlım..
eşim merak etti de sordu, ben normal normal diye tutturdukça panikliyor adamcağız..
benimde iki gündür hareketleri azalmıştı bugün tıp merkezine gittim niye diye meğersem bizim kız dönmüş ondanmış.hayırlısı canım ya şansa artık
canım benim an az agrılı ameliyatlar batın yani karın bölgesi ameliyatlarıymıs yine en cabuk onlar iyileşiyomus..ee sonrasındaki ilk saatlerdeki agrılar için agrı pompası var ben kullanıcam cok yararı oluyomus,eve gelince de agrı kesici ve antibiyotikler kullanıcaz..ayrıca ne kadar bol hareket o kadar cabuk toparlanıyomussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?