2010 Ekim Anneleri

kızlar bıde ben hamıyledım ozaman hıc agrı kesıcı yapılamadı agrıların hepsını cektım yanı oyle abartılcak bırsey degıl aslında

:) ne güzell ınsan yaşamış olunca 2. rahat hissediyor

ağrı pompası epudralde oluyor evet ablamında öleydii ... genel anestezı olcagı ıın yararlanamıcam ben
yok canım dr una sor bak her sekilde kullanabilirsin agrı pompasını,netten arastır bak,ben spinal olucam ve agrı pompam olucak
opuyorumnanaktancok tesekkür ederim ya:kedi:utandırıyosun beni ...valla bak zamanı gelince anlarsın tarihin yaklasyıkca Allah tarafından bi güç geliyo heralde insana,siz de öyle olcanız valla bak

canım, biz de sorduk en son gittiğimizde acaba yine döner mi diye. Dr. dedi ki her an her şeyi yapabiliiyorlarmış bu yaramazlar, hatta kordonunu kemiren bebekler varmış, allah korusun diyordu.. şükür halimize..

canım, biz de sorduk en son gittiğimizde acaba yine döner mi diye. Dr. dedi ki her an her şeyi yapabiliiyorlarmış bu yaramazlar, hatta kordonunu kemiren bebekler varmış, allah korusun diyordu.. şükür halimize..
kordonu mu kemiriyomus,anaaa ilk defa duyuyom,diş de yok nasıl kemiriyolar yaw,bak sen küçük farelere :))

kesinlikle şükürler olsun Allahımın bu gününe sağlıklı olsunlarda bebeklerimiz.. canım senindemi bebeğin ayaktan geliyoda

dur dr gidince sorayım ben rizede varmı hiç sanmıyorum ama (

aaaaa :1ninca: akannehir

kesinlikle şükürler olsun Allahımın bu gününe sağlıklı olsunlarda bebeklerimiz.. canım senindemi bebeğin ayaktan geliyoda

en son gittiğimizde baş gelişiydi tatlım..
eşim merak etti de sordu, ben normal normal diye tutturdukça panikliyor adamcağız..

kızlar bende bu epilasyonla alakalı bişey sorucam...malum genital bölgeyi temizlemekte zorlanıyoruz. bende jiletle alıyodum. son zamanlardada her hafta doktorkontrolu olduğu için haftada 1 jilet sürmek zorunda kaldım bazen 2 kere... ama luan çok kötü durumda kaşınıyo ve kabardı hep küçük küçük sivilceler oldu. cuma günü tekrar doktora gidicem yeniden almam lazım.. nasıl yapıcam başına gelen varmı. nasıl geçiririm bu sivilceleri

en son gittiğimizde baş gelişiydi tatlım..
eşim merak etti de sordu, ben normal normal diye tutturdukça panikliyor adamcağız..

benimde iki gündür hareketleri azalmıştı bugün tıp merkezine gittim niye diye meğersem bizim kız dönmüş ondanmış.hayırlısı canım ya şansa artık

benimde iki gündür hareketleri azalmıştı bugün tıp merkezine gittim niye diye meğersem bizim kız dönmüş ondanmış.hayırlısı canım ya şansa artık

haklısın, hayırlısı hepimiz için..

kızlar ben de bir deneyeyim bakalım becerebilecek miyim şu mıntıka temizliğini..

hoşçakalın..

Ağrı pompasını biz mi yanımızda götürüyoruz yoksa hastanede mecutmudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…