2010 Ekim Anneleri

ironic kolay gelsin büyük operasyondasın desene :)
ya neden her hafta alıyonuz ben anlamadım benim 1 ay oldu alalı daha ele gelecek kadar uzamadı yarım santim anca ayın başında almam gerek 1 hafta daha sallayacam sonra doğuma az kalacak bölece sonundada tüy dökücü yapar giderim acil durumda falan öfff uğraşamam artık ikiye katlan katlan

ay ne güzelllll sağlıkla alıcan bebişini
benimki de haftaya cumaaaaa çok sevinçliyim oğlumu alıcam kucağımaaaa

bende yarın akşam gitcem dr.a,normal yap dedi,çatı muayenesi yapcak,mutlaka gel dedi,bu çocuk durmuyo zaten,çıkmak istiyo falan dedi,bizde eşimle suni sancı verip alcak heralde diye düşündük konuşmalarından,bakalım yarın ne yumurtlıycak,biz herşey doğal olsun istiyoz o da gecenin bi yarısı doğarsa merkezden nasıl gelirim diye müdahale etmek istiyo sanırım..

oy ne tatlı maşallahh anası da kendi gibi güüzelll
sanırım ondan diyor
bakalım bızım kuzu kılo aldımı

almıştır Allahın izniyleeeeeeeee

slm kızlar..

hadi hayırlısı olsun canım..

puffff bu ağda yapmaktan fenalık geldi içime. doğursam da bitse bu stres...her an tetikte olayım derken haftada bir ağda yapıyorum...

:))) allah kolaylık versin.. bende de dert aynı.. birazdan girişeceğim..

inşallah cnm..ben de sevinç,şaşkınlık,heyecan,korku hepsi bir arada :))

kıyamam ben sana.. allah yardımcın olsun canım..

yeteri kilo alsın esracım az çok sorun değil inan çünkü alması demek beslenmesi demek doğunca rahatça kilo alır kilo alımı durmadığı sürece sorun yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…