ya doktorda bırsey demıyorkı yarın dıcem ama bı tarıh verrın hahaha
amin canım cok saol,cümlemize hayırlı dogumlar nasip etsin rabbim..ironic Allah ım sana kolay dogumlar nasıp etsın çok az kaldı hayırlısı ıle alırsın kucagına bebegını ınsallah
sorma bılhassa aksamları yanıyorum ellerıom ayaklarım ter ıcınde kalıyor
bana sezeryan olursa 15 ekım demıstı
normal olursa 26 ekim
evet canım benim cumaopuyorumnanaktancuma dimi ironic senin
ınsallah almıstır yaaaaa
inşallah cnm..ben de sevinç,şaşkınlık,heyecan,korku hepsi bir arada :))ay ne güzelllll sağlıkla alıcan bebişini
benimki de haftaya cumaaaaa çok sevinçliyim oğlumu alıcam kucağımaaaa
oy ne tatlı maşallahh anası da kendi gibi güüzelll
sanırım ondan diyorbende yarın akşam gitcem dr.a,normal yap dedi,çatı muayenesi yapcak,mutlaka gel dedi,bu çocuk durmuyo zaten,çıkmak istiyo falan dedi,bizde eşimle suni sancı verip alcak heralde diye düşündük konuşmalarından,bakalım yarın ne yumurtlıycak,biz herşey doğal olsun istiyoz o da gecenin bi yarısı doğarsa merkezden nasıl gelirim diye müdahale etmek istiyo sanırım..
bakalım bızım kuzu kılo aldımı
ortalama 50-100gr arası almışltır benrce bu aralar hızlanıyor alımlarinşallah canım 1 hafta olucak bakalım
inşallah cnm..ben de sevinç,şaşkınlık,heyecan,korku hepsi bir arada :))
bugün kontrole gittim kızlar biliyosunuz tahmini doğum tarihini 1 ekim e vermişti dr. Ama benim oğluşumun hiç gelmeye niyetiyok kızlar çatı muaynemi dfe yaptı ama bi türlü aşağı inmiyo ya yani anlıyacağınız 6 ekime sezeryan tarihi verdi off ya ben normal doğum için hazırlamıştım kendimi oysa iki gündür deli gibi temizlik yapıyorum ama tık yok paşa olduğu yerde memnun haftaya çarşambaya kadar gelmezse sezeryan olcakmışım 41. hafta doluyor riskli dedi doktor yaaaa :gitme:
puffff bu ağda yapmaktan fenalık geldi içime. doğursam da bitse bu stres...her an tetikte olayım derken haftada bir ağda yapıyorum...
inşallah cnm..ben de sevinç,şaşkınlık,heyecan,korku hepsi bir arada :))
oy ne tatlı maşallahh anası da kendi gibi güüzelll
sanırım ondan diyor
almıştır Allahın izniyleeeeeeeee
ortalama 50-100gr arası almışltır benrce bu aralar hızlanıyor alımlar
ben de de aynı canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?